kızlar bebeği hareket edenınız varmı daha bende tık yok sadece hafıf arda 2 3 defa batma oluyor baskada bısey yok
Günaydın...Benim de bugün randevum var dr.da..Dilerim hayırlı haberlerle dönerim..Ben de cinsiyetlerini öğrenmedim henüz..Benim dr.sanırım bu seferde söylemeyecek..Netlik kazanıncaya kadar..Ben de henüz bebek hareketlerini hissetmiyorum..Bir de akşamları karnım daha çok sertleşiyor sabahlarıysa sanki sönüyor..Biraz alt tarafta ağrım var..Bakalım dr.a gidince sorucam..Dilerim bebeklerim iyidir..
kızlar bebeği hareket edenınız varmı daha bende tık yok sadece hafıf arda 2 3 defa batma oluyor baskada bısey yok
İyi akşamlar eylul anneleri, ben çok alıştım size sorular sormaya nede olsa benden onde gidiyorsunuz. en son kontrole gittiğimde bebiş 12+5 tahmini dogum 5 Ekim, ama ultrasona gore bebiş hatırldadıgım kadarı ile 13+5 ve tahmini dogum 27 eylul.. benim aklım karıştı..Yardımcı olabilir misiniz.
kızlar ya ben 16+6 günlük hamişim ve sadece 1.5 kilo almışım sizde durumlar nasıl en son doktora gittiğimden sonra doktorum 1 ayda 1.5 kilo alıcaksın dedi ben sadece 500 grm almışım meraklandım... ya bide akşam kasıklarım ağrıyınca korktum kızlar....
gunaydım kk nın güzel annelerı nasılsınız bugun ewet adanadada çok guzel hava var kızlar bu cuma bebeğimin cınsıyetını öğreneceğiz insallah hayırlı haberlerle gelırım ay dayanamıyorum az kaldı 2 gun nasıl bıtecek insallah gösterır bızımkıde annesını merakta bırakmaz BİRCAN canım bebeğin cınsıyetı ne çok merak ettım kızlar ne annesı olcaksınız
Günaydın...Benim de bugün randevum var dr.da..Dilerim hayırlı haberlerle dönerim..Ben de cinsiyetlerini öğrenmedim henüz..Benim dr.sanırım bu seferde söylemeyecek..Netlik kazanıncaya kadar..Ben de henüz bebek hareketlerini hissetmiyorum..Bir de akşamları karnım daha çok sertleşiyor sabahlarıysa sanki sönüyor..Biraz alt tarafta ağrım var..Bakalım dr.a gidince sorucam..Dilerim bebeklerim iyidir..
canım ben 5 gün önce bişey hissetttim sanki bi anda içimde bişey gezdi.. bir gün sonra gene hissettim ve daha hissetmedim... zaten bizim için daha erken doktorum 20. haftada hissedeceksin demişti..
kızlar ya ben 16+6 günlük hamişim ve sadece 1.5 kilo almışım sizde durumlar nasıl en son doktora gittiğimden sonra doktorum 1 ayda 1.5 kilo alıcaksın dedi ben sadece 500 grm almışım meraklandım... ya bide akşam kasıklarım ağrıyınca korktum kızlar....
canım bende 17+4 günlük hamileyim ve bugüne kadar yalnızca bir kilo almışım..
Cumartesi günü aylık kontrol için doktora gittiğimde doktor gidişattan memnun olduğunu söyledi ve bebeğimin ağırlığı da normal gelişimine uygundu.
msmscim oh ayaklı gazetesin ha. ya bana da sanki önce birini görecekmişim gibi geliyor...bilmem ki ay çok heyecanlı. şimdi en son geçen hafta gittim ya 3-4 hafta sonra gelin dedi. 4 haftaya yaklaşsın ki 3lü testi yapalım dedi hatta. ama benim son randevudan 15 gün sonra yani haftaya bir gün kaçak bir şekilde başka dr a gidesim var ya. ne yapsam gitsem mi?
ya bu ultrason biraz rahatsız ediyor sesi minnoşları diyorlar ya ondan tedirginim sırf.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?