2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bebeği hareket edenınız varmı daha bende tık yok sadece hafıf arda 2 3 defa batma oluyor baskada bısey yok

Ben bugüne kadar aslında 2-3 kez hissettim ama dün gece daha bir başkaydı sanki içimde kıpır kıpırdı. Birde şunu farkettim. Sadece yan yatarken hissedebiliyorum.

Günaydın...Benim de bugün randevum var dr.da..Dilerim hayırlı haberlerle dönerim..Ben de cinsiyetlerini öğrenmedim henüz..Benim dr.sanırım bu seferde söylemeyecek..Netlik kazanıncaya kadar..Ben de henüz bebek hareketlerini hissetmiyorum..Bir de akşamları karnım daha çok sertleşiyor sabahlarıysa sanki sönüyor..Biraz alt tarafta ağrım var..Bakalım dr.a gidince sorucam..Dilerim bebeklerim iyidir..

Canım inşallah hayırlı haberlerle dönersin, bizi haberdar et. Daha önce bir arkadaş daha istemişti ama rica etsem sence de bir sakıncası yoksa döndüğünde bebişlerimizin resimlerini ekler misin?

kızlar bebeği hareket edenınız varmı daha bende tık yok sadece hafıf arda 2 3 defa batma oluyor baskada bısey yok

canım ben 5 gün önce bişey hissetttim sanki bi anda içimde bişey gezdi.. bir gün sonra gene hissettim ve daha hissetmedim... zaten bizim için daha erken doktorum 20. haftada hissedeceksin demişti..

hayır efendim en güzel hava antalya da bir kere :))

HERKESE GÜNAYDIN KIZLAR...
GÜNÜNÜZ ŞEN OLSUN...

kızlar ya ben 16+6 günlük hamişim ve sadece 1.5 kilo almışım sizde durumlar nasıl en son doktora gittiğimden sonra doktorum 1 ayda 1.5 kilo alıcaksın dedi ben sadece 500 grm almışım meraklandım... ya bide akşam kasıklarım ağrıyınca korktum kızlar....

Aussiecim merak etme normal olarak bir hafta erken söyleyebiliyor doktorlar. tam 40 hafta bitimini söylemezler pek. sen de eylül annesisin yani:)

serdi her ay eşit şekilde kilo almanı bekleme ilk 2 ay kimse kilo almadı. 3. ay da azıcık. ortalama olarak demiştir. sonraki aylarda çok daha fazla kilo alacaksın merak etme.

canım sağol. ama belli değil bizim yaramaz göstermiyor bakalım

İnşallah canım ya dualarımız seninle güsel haberlerle gel

canım ben 5 gün önce bişey hissetttim sanki bi anda içimde bişey gezdi.. bir gün sonra gene hissettim ve daha hissetmedim... zaten bizim için daha erken doktorum 20. haftada hissedeceksin demişti..

CANLARIM BENIM ANNELERINE ILK SINYALI GÖNDERIYORLAR DESENIZE AY NE GUZEL HADI 2 HAFTAYA KADAR BENDE HISSEDERIM HERHELDE AY NE GUZEL DEĞİLMİ:sm_cool:

pembee gülben ergenin ikizlerden birinin cinsiyeti belli olmus. diğerini bekliyor. benım ıkız bekleyen bır arkadasımdada bu olmustu. şimdi seni daha bir merakla beklıyorum:) ikisini birdenmi öğrenicen tek tek mi:)

Canım bende 17+4 günlük hamileyim ve bugüne kadar yalnızca bir kilo almışım..
Cumartesi günü aylık kontrol için doktora gittiğimde doktor gidişattan memnun olduğunu söyledi ve bebeğimin ağırlığı da normal gelişimine uygundu.

canım senın cetvelde 18 haftalık yazıyor yanlışmı o sen 17+4 demışşın

msmscim oh ayaklı gazetesin ha. ya bana da sanki önce birini görecekmişim gibi geliyor...bilmem ki ay çok heyecanlı. şimdi en son geçen hafta gittim ya 3-4 hafta sonra gelin dedi. 4 haftaya yaklaşsın ki 3lü testi yapalım dedi hatta. ama benim son randevudan 15 gün sonra yani haftaya bir gün kaçak bir şekilde başka dr a gidesim var ya. ne yapsam gitsem mi?
ya bu ultrason biraz rahatsız ediyor sesi minnoşları diyorlar ya ondan tedirginim sırf.

canım ultrasonun zararı yok. ben bılıyorsun 3 aylık olana kadar her hafta ultrasona gırdım. dr um tup bebek merkezınede gıttıgımı bılıyordu. sadece aynı hafta ıkı kez gormeyelım dıyordu. zararı yok ama gerekte yok dıyordu. eşim sormustu yanı bizim bu görüşümüzü saglamak için verilen dalgalar rahatsız etmıyormu dedı. asla dedı. onların algılayamayacagı kadar ufak dalgalar dedi. yani bence kaçak gidebilirsin:)

Günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrr. Herkese güzel bir gün dilerim. Antalya çok sıcak harika bir hava var bugün :teytey: . Nasılsınız bugün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…