selam kızlar yemek yiyenlere afiyet olsun hava çok güzeldi yürüdüm biraz kampus bizim çok güzel her yer çiçek ben de bebişimde mutlu olduk
Ne güzel , benim iş yerimde yemek mutfakta çıkıyor tek yaptığım hareket wc ye mutfağa gitmek oluyor , kampüs deyincer okul günlerimi özledim ah ah kaydirigubbakcemile2
Merhaba güzel anne adayları , bugün süper bir havayla uyandım dünkü negatifliğimi acayip aldı da gitti bile geçmişe bakıyordum , Canım Türkiyemin her yanı aydınlanmış heralde herkes tatil tatil diye sayıkladığına göre :)) Ah ah kocamı ikna edebilsem ben de istiyorum tatile gitmeyi :))
selam kızlar yemek yiyenlere afiyet olsun hava çok güzeldi yürüdüm biraz kampus bizim çok güzel her yer çiçek ben de bebişimde mutlu olduk
slm kızlar nasılsınız??? bu gün çok mutlu uyandım bebeğimi gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki anlatamam hihoyyyt etrafına gülücükler saçıyordu çok güzel bi bebekti karnı açıkmıştı emziriyordum öyle bir emiyordu ki anlatamam ama aynı gerçek gibiydi kızlaaarrrrr. kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama çoraplarına bakılırsa kızdı :))
slm kızlar nasılsınız??? bu gün çok mutlu uyandım bebeğimi gördüm rüyamda o kadar tatlıydı ki anlatamam hihoyyyt etrafına gülücükler saçıyordu çok güzel bi bebekti karnı açıkmıştı emziriyordum öyle bir emiyordu ki anlatamam ama aynı gerçek gibiydi kızlaaarrrrr. kızmıydı erkekmiydi bilmiyorum ama çoraplarına bakılırsa kızdı :))
ay hadi kullan bakalım cazibeniiidelikafadulden
Yok şekerim benim ki asla cazibeyle kandırılabileceklerden değil -tatlicadiarzu- Bana sayıyor şimdi iyisin o zaman iyi olursan bakarız yok denizden hastalık kaparsın yok havuzdan mantar kaparsın , yok daha doğu mmasrafı var bir başlıyor ay ay diyorum tamam ...
kocişin yemegını hazırlayıp geldım.sız bı aksam hazırlıosunuz benim eşim oglene de gelıo yemege onun karnını doyurdum da geldım.
kocişin yemegını hazırlayıp geldım.sız bı aksam hazırlıosunuz benim eşim oglene de gelıo yemege onun karnını doyurdum da geldım.[/quot
Elacım eşin asker mi ??
kocişin yemegını hazırlayıp geldım.sız bı aksam hazırlıosunuz benim eşim oglene de gelıo yemege onun karnını doyurdum da geldım.
ay hadi kullan bakalım cazibeniiidelikafadulden
ay ne güzel nkadar şanslısın canım yaaa ben çıkamıyorum gün içinde pek kıymetini bil
tünaydın cnm.ne kadar güzel senin adına çok sevindim cnm rüyana .ölee bende gördüm birkaç kez ve cins.bende göremedim nedenseee sadecek bebk vardıı çok tatlı oluyolar yaa gerçeğini görsek yicezzz galibaaadelikafadulden
biz iii yiz canım...çok tatlı oluyolar dimi...ben her gece rüyamda bi bebek görüyorum hepside farklı farklı oluyo ama bı tanesi vardı allahım bu bebek bu kadarmı güzzel olur(karga-sahın hıkayesi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?