2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar
nasılsınız, özlediniz mi beniii
ben kocişin izinli günlerinde giremiyorum malesef, evde tv yok, pcde var tv kartı, o sebeple hep bilgisayarın başında oturuyor, bende nete giremiyorum, özledim yaaa

ben tam tersı dıe dusunuorum.ben suan calısmıorum ama cok da memnunum.her işimi kendım yapıorum.hamıleleıgımın tadını cıkarıorum.ıstedıgım saate kadar uyuyuorum.yemegımı ıstedıgım gıbı pısırıorum.sonucta yıne calısıcaz nasıl olsa.bu gunlerımın tadını cıkarıorum allaha sukurler olsun.

Ya evet hamileyken çalışmak iyi çünkü bütün gün evde otursam ben kesin evham yaparım ama buırada rahatım, sen de şöyle düşün çocuğunu büyütürsün ne güzel sonra uygun bir yere tayin çıkarsanız çalışırsın hemde bebişin büyüdüğü için rahat olursun ...

çok haklısın canım onlar zaten melek oluyo yaaaa süt kokulu meleklerımız bizim.....

orası öyle canım ama ilk aylar ve son aylar sabah erken kalkmak dert şöyle olsa saat 11 de gelip 15 de çıksak böyle çalışma satlerini hamileler için düzenleseler süper olurdu ama kanun yapanlar erkek olduğu için değişen bişy olmaz anca onlar doğursaydı 9 ay çalışılmaz ücretli izinde 2 sene olurdu adım gibi eminim bide reglleri süresince işe gelmezlerdi o da izin sayılırdı klava:

Son düzenleme:

ya sen bu sene tayıncısın canım...eger çalışmak istiyorsan ınş. gittigin yerde iş bulursun ama benım 5 sene sonra ne olur onu bilemiyorum bılgılerım tecrubem hepsi ölcek....ilerde çocugum büyünce okulda annen ne iş yapıyor dediklerınde ev hn .diyecek bunu düşündükçe kahroluyorummmm...

haklısın canım kimin neyi nasıl ne şekilde yaptıgı ne devletin nede iş verenlerin umrunda bile değil. erkekler konusunda söylediklerinede katılıyorum.kadın olmak zor zanaatmış :))

üzülme canım benim günlerin neler getireceği belli olmaz bence mutlu ol bebeğinin her anına şahit olacaksın bütün gün birlikte olacaksın ben mesela 6 ay fiilen çalışmasamda 40 ım çıkınca dersleri gelirim diye düşünüyorum derlserimi bir güne toplatıp gelip anlatırım çünkü verdiğim dersleri paslaşacak kimse yok 2-3 saat bile olsa bebeğimi bıracağım senağlama sonra 6. ayında tümden işe döneceğim senağlama senağlama

oyle dsunme.benım annem de ev hnımı hıc oyle kahrolmadım.ben ısteyerek bıraktım işi.eylulde tayınımız cıkınca gttıgım yerde bebek buyuyunce tekrar baslarım.sen de bulursun mutlaka bi iş nıe oyle karamsar bakıosun.bebeğin uguruyla gelır sen merak etme.

ya hamılelık dönemının son aylarında ve dogumdan sonra ılk aylar zor olur ama en fazla cekecegınız sıkıntı 6 ay ondan sonra rahatlarsınız canım

canım hoşgeldin nasılsın bebişin nasıl?? bu arada pazartesi günü kaçta gideceksin dr.a benim randevum akşam saat 5 ten sonra (

hosgeldın tatlım.kusura bakma çeneden yazamadık sana.iyisin ınsallah.arada kocişten kacır bılgısayarı.yerimseniben

kelimesi kelimesine katılıyorum canım, öyle güzel yazmışsın ki valla söyleyecek söz bulamadım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

çalışmak çok güzel alışan için evet ama ben artık çok yoruldum...
çok uzun zamandır çalıştığım için değil, babacım olmadığı için annemin herşeyine koşmak istiyorum, k.valide sağolsun gezdirip duruyo zaten !
anneme ev işlerinde ya da diğer şeylerde hep yardımcı olayım hep yanında olayım istiyorum..
e sadece onunla kalmıyor, evin işi, çamaşırı bulaşığı vs vs...
Allahtan annecim gelince yemeğimizi de ütümüzü de o yapar ve Allahıma çok şükür yakınız kaydirigubbakcemile3
ama ben de artık evde oturmak istiyorum, gündüz arıyım annecimi, alışverişe gidelim, akşam yemek yeyip eve döneyim...
arkadaşlarıma gideyim vakit geçirelim...
bazen çok bunalıyorum, bazen de pazar günleri sıkılıyorum -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
ama yine de YAŞASIN ÇALIŞMAAAAKKK derim kaydirigubbakcemile3

bi de her gün ne yesem derdi olmasa :roflol: hala açım mesela :roflol: :roflol:

ya hamılelık dönemının son aylarında ve dogumdan sonra ılk aylar zor olur ama en fazla cekecegınız sıkıntı 6 ay ondan sonra rahatlarsınız canım

gulcancım alt komsum da ogretmen oglu 11 aylık ve anne ılgısınden yoksun kalıo ıster ıstemez bu yuzden huysuz bı cocuk.anne gelıo akuldan zaten yorulmus bıraz ılgılenıo.sonra anneye de zor gelıo sevmemekten dııl tabıkı de cunku tum enerjısını okulda harcamıs oluo.cocuga pek bısey kalmıo.6 ay sıkıntı dıoruz ya.oyle olmuo 11 aylık bebek mesela yuruyo da ama huysuzlugu bıtmemiş.bı de annenın buyutmedıgı cocuklar daha huzursuz ve huysuz oluo buna cok defa sahıt oldum.ben bu yuzden kendımı sanslı hıssedıorum bebegımın her anında yanında olma gıbı bı sansım olabılecegı ıcın.

Son düzenleme:
cingene güneş kremi kullan ben hep kullanıyorum kullanmazsam fena oluyor. gebelikte de iyi bir ürün kullan ama. mümkünse doktoruna da sor bu olur mu diye.

daha öncede koruyucu kullnıyodum ama doktora sormadan kullanmak istemedim. sebamedi kullanıyodum daha önce ama şimdi kararsızım var mı tavsiye edeceğin bir ürün

canim senin icin fotosunu cekmeye calisdim biraz zor oldu ama :jeyyar:basardim fikiir olur sende hemde gormus olursun demdim bak.

Canım benim sağol. Sana cevap yazmayı unutmuşum... O bayağı büyük bir şeymiş yaa. Ama en azından dediğin gibi fikir oldu. Teşekkürler tatlım

ıyiyiz tatlım sağol sen nasılsın? Ne güzel bir rüya bu böyle maşallah. Allah gerçek yaşamda da aynısını yaşamanı nasip etsin tatlım.

Kesinlikle canım ben sana katılıyorum... Bende bu kasımda çalışma hayatımın 4. senesini dolduracağım ve kendimi evde oturuyor olarak asla hayal edemiyorum... Belki ahhh şimdi evde olsaydım dediğim günlerde oldu ama iyiki çalışıyorum ve burdayım dediğim günlerin yanında devede kulak gibi kalır:)) Tekirdağda neden çalışamıyorsun canım iş imkanı pek yok mu orda?

Tabiki özledik hem seni hem bebişini... Biz iyiyiz baharın gelişi ile birlikte bizim topikte de bir bahar havası esmekte bugün.. Allah neşemizi hiç bozmaz inşallah.

Son düzenleme:
huuuu huuu biz çalışanları ezdiniz ela hanım:) bende isterdim belirli bir süre daha oğlumla kalıyım dıe ama sezon acılmadan iş başı yapmam gerekecek. aksi halde ölü sezonda gelmişim ne patrona faydası var nede bizim subedeki personele. benim en gec nisanda iş bası yapmam lazımki adapte olup mayısda sezon açılınca işime gücüme bakayım. napalım bizimkilerde huysuz olsun..

bizim de karşı komşumuz öğretmendi ve çocuğu tuvalette bile kapıda dikilirdi...
bekarken, nişanlıyken, yeni evliyken hep dedim ki "boşuna mı okudum, bi de oturup çocuk mu bakıcam, ananesi babannesi bakar..." ve daha neler neler...
sonra o kız gözümün önüne geldi hep bi de anneme baktım kardeşimle nasıl ilgileniyor...
sabahları yatak sohbetleri var, kahvaltı beraber dersler beraber...
hamile kaldığımı öğrendiğim gün, asla bi gün işten vazgeçemeyen ben çalışmamaya karar verdim..
tabii Allah nasip eder de durumumuz elverirse... mecbur kalırsak tabii ki çalışırım...
çalışmamayı düşündüğümden beri de iş ağır geliyo -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-
hayır bi de muhasebeciyim nesi ağır geliyorsa :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

zaten kendımı bu söyledıklerınle avutuyorum...her anımı onunla paylaşacagım her istediğinde yanında olcagım ama ne bileyim hala kabullenemedım çalışamamayı..çünkü ben aielmde para sıkıntısı çekmedım hiç.eşim aldıgı memur maaşı malum...çucuguma daha iyi bir gelecek vermek istiyorum ondandır üzüntüm...neyse tşk.ederim ilginiz için içimde bir yaraydı paylaşayım dedim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…