dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek
başka başka?
amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim
canım gözünle gördün konuştun mu peki bunu? bir açıklama geldi mi?
hzenbil, ailen hangi şehirde?
acık ve net olarak eşim olacak ınsan benı aldatıyo. herseyı ıspatlamama ragmen bana hala yalan soyluyo okadar caresızımkı ne yapıcamı bılmıyorum kac gundur kendı kendımı yıyorum
acık ve net olarak eşim olacak ınsan benı aldatıyo. herseyı ıspatlamama ragmen bana hala yalan soyluyo okadar caresızımkı ne yapıcamı bılmıyorum kac gundur kendı kendımı yıyorum
erkek annelıgı hormonları gulcanda fazlamış ya.su fotosuna bakarak tahmın yaparsak hakkaten doru soluosunuz ha.pekııı benımkı erkek mesela ben ne annesı gıbı duruodum???tıple uyuyomu yaniikaydirigubbakcemile2
trabzonda canım. hıckımse bısey bılmıyo. hem nasıl soyleyebılırmkı
msnde bırbırlerıne gonderdıklerı maıller okudum. telefondakı mesajları gordum. hepsını ınkar edıyo oyle bısey yok dıye. yanı benı salak yerıne koyuyo. suan gıdecek yerım olsa 1 dk durmam ama yok malesefff
Canım şimdi evlilik yaşantını bilmeden, eşini ve seni tanımadan yorum yapmak bence çok yanlış olur. Ama anladığım kadarıyla çalışan bir bayansın. Bu senin için çok büyük bir avantaj. Kaç yıllık evlisiniz canım? Dışardan gazel okuması şimdi hepimize kolay gelir
ama ateş düştüğü yeri yakıyor ne desek boş şimdi sana... Ama en azından bebeğini kucağına alıncaya kadar fazla düşünmemeye çalış, aldıktan sonra da önce yüreğine sonra da mantığına danışarak bir karar verirsin... Allah yardımcın olsun.
erkek annelıgı hormonları gulcanda fazlamış ya.su fotosuna bakarak tahmın yaparsak hakkaten doru soluosunuz ha.pekııı benımkı erkek mesela ben ne annesı gıbı duruodum???tıple uyuyomu yaniikaydirigubbakcemile2
Pembeee bencede senin 2 oğlun olacak
Canım sorunu az çok tahmin ediyorum sanırım. Seni üzeni Allaha havale ediyorum. Lütfen bebeklerini düşün. Kendini yıpratmamaya çalış. Biz herzaman sua ederiz senin için a.s.
3 yıllık evlıyım. kızım olmadan calısıyodum. bebek olunca bıraktım kendım buyutmek ıstedım. aramız cok ıyıydı. suan calısmıyorum ama doguma kadar sineye cekıp oturacam sonrada sessız sedasız bosanıp cocuklarımı kendım buyutecem ben bunu hakedecek hıcbısey yapmadımm
nıe boyle bısey yapıo ki daha onceden sorunlarınız varmıydı aranızda?yoksa hamılelıkten kaynaklanan bı soğuma mı bu acaba?sen hıcbı zaman kendını salma canım.bol bol dua et.ınan bu dunya dua ıle ayakta duruo.bız de senın ıcın dua ederız bol bol.eşinle aranıza rabbım ask baglılık versın ınsallah.yuvanıza eskı huzurunuzu versın.hersey ınsanlar ıcın rabbım esını ıslah etsın tez zamnda
3 yıllık evlıyım. kızım olmadan calısıyodum. bebek olunca bıraktım kendım buyutmek ıstedım. aramız cok ıyıydı. suan calısmıyorum ama doguma kadar sineye cekıp oturacam sonrada sessız sedasız bosanıp cocuklarımı kendım buyutecem ben bunu hakedecek hıcbısey yapmadımm
Canım seni ben değil asıl yakın zamanda bebişin duygulandıracak inşallah pipisi ile ben burdayım diyerek... Mesela beni hep kız annesine benzettiler zaten ben bugüne kadar cinsiyet tahmini için 60 kişiye sorduysam 58'i kız dedi. Geçen cuma bir bebe dükkanına girdim cinsiyet ne ona göre bakalım dediler. Ben henüz belli değil tam dedim. Ordaki kız ben söyleyeyim kızın olacak dedi:)) Sonra üçlü test için cmt günü gittiğimiz lab'daki kız(ikili içinde oraya gitmiştik ya tanıyor artık) kız di mi sizinki dedi evet dedik kağıtta falan yazmıyor ha yanlış anlamayın dedi. oda beni kız annesine benzetmiş. Sen ise resmen bağırıyorsun ben oğlan annesi olucam diye:))
Hoşgeldin aramıza canım. Sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Gülcan seninde oğlun olcak bence tatlım
inşallah arkadaslar çok saolunsende gosteriyorsun ama bagirmiyosun sakin bir erkek annesisin buda kaynanan ve annenin sakinligi olabilir amaaaaaa gulcan resmennn bagiriyo hatta ciglik attio erkek annesiyim diye daha bilmiyor ama:Saruboceq:insallah isdedigi gibi olurrrr.herkesin allah gonlune gore versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?