hıcbır sorunumuz yoktu benımde zoruma gıden bu. cocuklarım ıcın dua edıyorum. o benı bu hale getırdı ya allahım bıldıgı gıbı yapsın
kıyamam canım ya sana çok zor bir durumdur eminim tabi yaşanamdan bilinmez
3 yıllık evlıyım. kızım olmadan calısıyodum. bebek olunca bıraktım kendım buyutmek ıstedım. aramız cok ıyıydı. suan calısmıyorum ama doguma kadar sineye cekıp oturacam sonrada sessız sedasız bosanıp cocuklarımı kendım buyutecem ben bunu hakedecek hıcbısey yapmadımm
kesınlıkle cok zor. cok sevdıgın bı ınsanı baskasıyla paylasmakkk. allah kımsenın basına vermesın.
canım zaten hiç kımseye bişey söleme tatlım ailene falan bişey yansıtma şimdılık pekı sadece msj ortamındamı kalmış belkı öle zaman geçişrmek için yaptıgı bişeydir.....erkeklerın yaptıgı bişey maalesef kadınlar yapıınca o... oluyo onlara serbest sankı.ama bebişlerini düşün tatlım ınş. herşey düzelir
suanda sadece sızlerle paylastım. sadece mesajlarla oldugunu samıyorum. sonucta aynı sehırdeler. rahatlıkla gorusebılırler. o kadında evlı zaten. tel numarası falan var seytan dıyo ara agzına gelenı say ama bana yakısmaz allaha havale edıyorum. bebeklerım olmasa hıc katlanmazdım
canım yani çok deşmek kurcalamak istemiyorum ama belki sadece yazışmalardan ibaret bişeydir. önüne gecebilecegın bişeydir.
ay kızlar şimdi gördüm benım göbük deliğimden aşagı dogru çizgi çıkar ya o çıkmaya başlamış çok koyu değil ama belli kesik kesık çizgi gibi ayyy çok heyecalandımdelikafadulden
son bi kaç saatte külotlu çorap ya da ortadan dikişli badi falan giydin mi_?
benim gibi çorabın izini o çizgi sanma :roflol: :roflol: :roflol:
peki kızlar sizce benim nelerim olacak içinize doğanları alayım.....
ben de yemek olarak egenın meshur meyvesının yapraklarından olan bısey yaptım
hiç anlasılmadı dımıdelikafadulden
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım
hıcbır sorunumuz yoktu benımde zoruma gıden bu. cocuklarım ıcın dua edıyorum. o benı bu hale getırdı ya allahım bıldıgı gıbı yapsın
ıstesem gecebılırım ama o kadınla muhattap bıle olmak ıstemıyorum. o kadında evlı sonucta aynı sehırdeler ıstesler neden olmasın sanmıyorum sadece mesajlardan ıbarettır
suanda sadece sızlerle paylastım. sadece mesajlarla oldugunu samıyorum. sonucta aynı sehırdeler. rahatlıkla gorusebılırler. o kadında evlı zaten. tel numarası falan var seytan dıyo ara agzına gelenı say ama bana yakısmaz allaha havale edıyorum. bebeklerım olmasa hıc katlanmazdım
madem sen duydun onunda eşi duysun. erkek daha kolay tedbir alır.
senın yasadıklarını tahmın edebılıyorum canım bı kadın çok gurur kırıcı bişey dir.ama suan için sadece bebeklerını düşün ınan.allahım onu dogru yola sevk edecektır bıraz sabret canım.bu yaptıgının hiçbir savunması olamaz ama maalesef erkekler bızım gibi düşünmüyo.onların yaratılısı daha farklı...çocukların sana güç versın en az zararla atlatmaya calış canım benım allah yardımcın olsun sabır versın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?