2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar hepınıze tek tek tesekkur ederım bıraz ıcımdekılerı bosaltıp kendıme geldım. gercekten ıyıkı varsınız.

hıcbır sorunumuz yoktu benımde zoruma gıden bu. cocuklarım ıcın dua edıyorum. o benı bu hale getırdı ya allahım bıldıgı gıbı yapsın

hıckımse boyle bıseyı haketmez.hayatının her donemınde herkes hata yapabılır.onemlı olan bu hatadan ders cıkarmak ve en asgari duzeyde zarar gorerek bunu atlatmak.ınsallah gulcanın dedıgı gıbı sadece bı zaman gecırmek ıcın yapılmıs bıseydır.bu onu haklı kılmaz elbette.ama cıddı bıseyden yeğdir.hatasının farkına varır da yuvasına eskısınden fazla sarılır.

Daha evliliğinizin çok ta başıymış be tatlım. Bu konudaki en iyi kararı yine sen kendin vereceksin canım ama senin yerinde olsaydım muhtemelen bende aynı kararı alırdım.
Emin ol eşşek gibi pişman olacak hayatta bir aileye sahip olmaktan öte ne olabilir ki ama her hatanın bir bedeli vardır , sende bu bedeli ona fazlasıyla ödet...Daha sonra barışma olayını tekrar gözden geçirirsin... Lütfen yavrularını düşün , zaten hep derler yaa erkeklerin çocuğu olmaz. Bazı erkekler hakikaten öyle yani...

hzenbil. biliyor musun içinde bir kere daha aldatılmak korkusu kalsa da yine de pişman olabilir. düzelebilir. hakkında hayırlısı canım. inşallah bir damla da olsa alabildik sıkıntını. senin için dua edeceğim

suanda sadece sızlerle paylastım. sadece mesajlarla oldugunu samıyorum. sonucta aynı sehırdeler. rahatlıkla gorusebılırler. o kadında evlı zaten. tel numarası falan var seytan dıyo ara agzına gelenı say ama bana yakısmaz allaha havale edıyorum. bebeklerım olmasa hıc katlanmazdım

senın yasadıklarını tahmın edebılıyorum canım bı kadın çok gurur kırıcı bişey dir.ama suan için sadece bebeklerını düşün ınan.allahım onu dogru yola sevk edecektır bıraz sabret canım.bu yaptıgının hiçbir savunması olamaz ama maalesef erkekler bızım gibi düşünmüyo.onların yaratılısı daha farklı...çocukların sana güç versın en az zararla atlatmaya calış canım benım allah yardımcın olsun sabır versın

madem sen duydun onunda eşi duysun. erkek daha kolay tedbir alır.

canım yani çok deşmek kurcalamak istemiyorum ama belki sadece yazışmalardan ibaret bişeydir. önüne gecebilecegın bişeydir.

ıstesem gecebılırım ama o kadınla muhattap bıle olmak ıstemıyorum. o kadında evlı sonucta aynı sehırdeler ıstesler neden olmasın sanmıyorum sadece mesajlardan ıbarettır

Kızlar bir iki saat bakamadım maşallah sohbetler almış başın ıgitmiş , takip edebildiklerime cevap yazıyorum .

ay kızlar şimdi gördüm benım göbük deliğimden aşagı dogru çizgi çıkar ya o çıkmaya başlamış çok koyu değil ama belli kesik kesık çizgi gibi ayyy çok heyecalandımdelikafadulden

Canım o çizgiden bende de var :)) Ve çorap izi değil kaydirigubbakcemile2

son bi kaç saatte külotlu çorap ya da ortadan dikişli badi falan giydin mi_?
benim gibi çorabın izini o çizgi sanma :roflol: :roflol: :roflol:

Ah canım senin her sözün bomba yani , süpersin ...

peki kızlar sizce benim nelerim olacak içinize doğanları alayım.....

Bence bir kız bir oğlan olacak , sağlıcakla ...
ben de yemek olarak egenın meshur meyvesının yapraklarından olan bısey yaptım
hiç anlasılmadı dımıdelikafadulden

Hiçççççççççççççççççççç...

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım bende eylül annesiyim ilk bebişim çok heyecanlıyım

Aramıza hoşgeldin canım , inşallah bebişlerimizi sağlıkla alıcaz kucaklarımıza .

hıcbır sorunumuz yoktu benımde zoruma gıden bu. cocuklarım ıcın dua edıyorum. o benı bu hale getırdı ya allahım bıldıgı gıbı yapsın

Canım ayrıntıları bilmiyorum seni etkileyecek şekilde asla konuşmak istemem , umuyorum ki bu sadece kötü bir yanlış anlamadır ve her şey düzelir , hakkında hayırlısı olsun canım söylemesi kolay diyeceksin ama sen şimdi şu dönemi atlatmaya bak , doğumdan sonra karar verirsin ...

ıstesem gecebılırım ama o kadınla muhattap bıle olmak ıstemıyorum. o kadında evlı sonucta aynı sehırdeler ıstesler neden olmasın sanmıyorum sadece mesajlardan ıbarettır

tatlım seni üzmek istemem ama kadını tanıyormusun pekı

hzenbil inan bu durumda kelimeler yetersiz kalıyor ama merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz bence en doğru şeyi düşünmüşsün bebeğin olana kadar bekle umarım o da hatasını anlar salim kafayla yeniden bir düşünürsün

hb arkadaşlar çok tşk ederim sizi uzun zamandır takip ediyorum yanlızlığımı sizinlerle paylaşacağım inş

yok eşini meşini arama. iyice karışır ortalık. bir de bazen böyle flört edermiş gibi olup realiteye dönüşmeyen ilişkiler de çok oluyor canım ya. inşallah öyledir.

madem sen duydun onunda eşi duysun. erkek daha kolay tedbir alır.

Meryemin yazdığının aynısını ben yazacaktım canım ama fazlasıyla kararsızdım. Meryemi bu konuda destekliyorum canım..

sagol canım benım suan tek tesellım cocuklarım zatenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…