2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben de yemek olarak egenın meshur meyvesının yapraklarından olan bısey yaptım
hiç anlasılmadı dımıdelikafadulden

dilek 2 oğlan
peti 1 kız 1 oğlan
msms biri kesin kız
gülcan 1 kız 1 oğlan
ben 1'i kesin erkek

başka başka?

canım umarım emin değilsindir ve kendi yorumlarına göre konuşuyorsundur.

ben hic sevmem kerevizi ama gordugum ilk yerde koklayacagim agac gibimi kokuyormus bende hindistan cevizi sandimkaydirigubbakcemile3

ya bazen burdan sızle yazısırken karsımdaymıssınız gıbı konusuom sızle.valla artık o kadar benımsedım sevdım kı hepınızı bı gun gormesem nası ozluom yanı konusmasam:1hug:

ayy ben de öyle, hemen haber vermezsem sormazsam sonuçları falan nasıl diye emin olamıyorum valla :1hug: :1hug: :1hug:

Canım sana fazlasıyla emin olarak söyleyebilirim ki senin %100 oğlun olacak zaten:))

arkadaşım derdin çok mu büyük. üzüldüm bak birden. ne olur pişman olma. her şey iyi olsun diye dua et...

canım benım üzülme tatlım her bebek kısmetıyle gelırmış vardır herşeyde bı hayır...konuyu pek anlamadım valla nıye üzüldügünün ama destek olabılırım kı belkı bılıyosunkı hepimizin konuşmaya destege ıhtıyacı var özelden msj at istersen rahatlarsın

keske emın olmasaydım ve kendı gözümle görmesydım ozaman daha rahat olurdu benım ıcın

pardon sımdı anladım canım.msms ın dedıgı en guselı allah ıslah etsın..ama suan en degerlı seyınm bırı yanında bırı ıcınde. uzulurken onları dusun ve guclu olmaya calıs canım.sorun da tez zamanda ortadan kalksın ınsallah

Geçmiş olsun canım umarım bu sağlıkla ilgili bir durum değildir aslında bir tahminim var ama umarım yanılıyorumdur...

amacım sızı uzmek degıl ama ınanınkı cok kötüyüm. etrafımda konusacak dertlesecek kımse yok malesef bırtek sızler ıste. sımdıden özür dilerim

canım ozaman buyur acık ve net soyle herkes anlasın. bizimle dertleş. ama arkadaslar derin bir konu verdşiğimiz cevaplar arkadasımızı üzmesin

Canım sana fazlasıyla emin olarak söyleyebilirim ki senin %100 oğlun olacak zaten:))

ay canım benım inşallah valla çok duygulandırdın benı aglıcam şimdi içtenlıgın için çok teşekur ederım ...eşim erkek çok istiyo ona erkek bebek vermek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…