2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cnm çok zor ama ben senin yerinde olsam o kadını arar ve sadece benim okuduğum maillerini onnunda eşine atardım ve kesinlikle korkuturdum onu sen sessiz kaldıkça ezerler seni

Hzenbil msms ye katılıyorum söylediklerinde tamam eşinin yaptıgı büyük terbiyesizlik ne durumda oldugunu tahmin edebiliyorum ama yavrularını düşün eşinle otur konuş ciddi ciddi. kadının eşinin bilmesini bende çok isterdim rezilliğin büyüğü kadında galiba canım evli yaşını başını almış çoluk çocuk sahibi yazık yanii eşinde suçlu tabii ama bir yuva kolay kurulmuyor iyi düşün.sabrına hayran kaldığımı söylemeliyim o kadının numarasını adını vs. biliyorsun ve ona karşı bu kadar sakinsin. Rabbim sana sabır eşine akıl fikir versin inşallahhh o kadında Allah ından bulsun

zaten yavrularım olmasa yapacagımı coktan yapardım. konusmaya kalkınca haklıymıs gıbı bagırıp cagırıyo. sankı ben yaptım onun yaptıklarını. kadını arayıp çirkefleşmek istemiyorum ama daha cok zorlarsa arıcam. kadının en buyuk dusmanı yıne kadınmıs.

çok dogru canım kadının en büyük düşmanı yıne kadın.....ama emın ol kadın baştan cıkarmıştır kocanı....allahım ıslah etsın.......

Canım bu aralar gidip şöyle 1 ay kadar uzaklaşabileceğin, kafanı dinleyebileceğin bir yer yok mu?

canım benım memleket odakadar dedıkoducu kı. gecen yazın gıttım 1 ay kaldım hemen dedıkodular basladı. kocasıylamı kavga ettı. bosanıyomu. herkese cevap vermekten bıkmıstım. aılemden baska gıdecek yerım yok malesef. oraya gıtsem daha cok basım agıracak

ben hep erkeklere suç bulmuyorum kızlarda kadınlarda da suç var gözümün önünde bir kaç örnek var kızlarda daha çok suç var tahrik etmesinler baştan çıkarmasınlar ne şeytan kızlar var amaçları farklı olduğu için evli bekar olması önemli olmuyor onlar için hatta örnek olarak çok yakın bir akrabamın kızı var evli 2 çocuğu olan bir adamla birlikte sonu yok diyorum ama anlamıyor o kadar kızıyorum ki ama o mutlu adamın çocuğunun biri 5 biri 1 yaşında bile değilmiş düşünün yani karısınıda seviyormuş ama kızıda seviyormuş ama kız fena ben biliyorum baştan çıkaran kız oldu ve ne istersede yapıyo sinir oldum ya yazarken bile

katılıyorum canım kadınlar kadınlara yapıyor erkekler saf varlıklar kadın pas vermese hiç bir şey olmaz evli bir erkekle birlikte olma cesaretini gösteren o kadar çok kadın var ki ama bunların nedeni Allah korkusu yok içlerinde inançsızlık yapıyor bunları Allahtan korkan bunları yapmaz yatacak yerleri yok Allah senin yanında üzülme bu dünyada olmadasa öbür dünyada kat be kat alacaksın bu çektiklerinin mükafatını

çok dogru canım kadının en büyük düşmanı yıne kadın.....ama emın ol kadın baştan cıkarmıştır kocanı....allahım ıslah etsın.......

ışte ben Gülcancım ben bu cümleye hep sinir olurum. Demek ki adamında baştan çıkmaya gönlü varmış. Kusura bakma benim biraz feminist tarafım vardır. Ama kadınlara bu şekilde yaklaşılmasına da gıcık olurum. ıki kişi arasında yaşananı kimse bilemez belki de erkek ayartmıştır.. Kadınların bu şekilde yaftalanmasına kusura bakma ama ben karşıyım. Eğer bir erkek aldatıyorsa kimin baştan çıkardığının hiç önemi yoktur... O yalnızca çok küçük bir ayrıntıdır...

kızma ama sen göre göre bile eşin nasıl oluyorda inkar ediyor anlamadım.onuda geç sana bağırıp çağırması ne demek aklı sıra suçunu bastırıyor demek ki? sen Allah a sığın canım bebeğini düşün bol bol dua et Rabbim elbet mukafatını verecek.kadına gelince onu aramataksan keşke eşine ulaşabilsen birilerinden adını falan alabilsen eşinin ona ulaşsan anlatabilsen göstersen gördüklerini sonra o versin cezasını o pisliğin. dediğin gibi kadının en büyük düşmanı kadın derlerdi doğruymuş ama o düşmanlar Allah korkusu olmayan insanlar canım. bu halinle seni üzen insan mutlaka cezasını bulur canım merak etme

anladım canım çok zor bir durum haklısın sende oraya gitsen dedikodular başını baya ağrıtcak ama ailenin yanı her zaman iyi gelir git biraz kal orda 1 hafta en azından

neyse ben yemek işine girişeyim.ınanın o adama sınır olmaktan ve uzuntuden basım agrıdı.hzenbili dusunemıorum.allah sabır versın

Son düzenleme:

Sana sonuna kadar katılıyorum canım baştan çıkaranda da , çıkanda da var demek ki iki tarafta meyilli ...

Canım eşin seni aldatarak ateşi yaktı , şimdi onun senin başını ağrıtmaması zaten mümkün değil. Er ya da geç başın bir şekilde ağrıyacak. Geçen yaz hiçbirşey yokken bile bu dedikodulara maruz kalmışsın. Şimdi kalsan ne olur ki ? Hem kimi ilgilendirir böyle durumlarda insanın en büyük destekçisi ailesidir , ordan biraz uzaklaşmak ve ailenin desteğini de arkana almak eminim sana çok iyi gelecektir. Senin yerinde olsam haber vermeden evi terkeder, onu deliye döndürürdüm... Ben bazen çok ani kararlar veririm bu şekilde... Ama bu ani kararları verirken bir hiçbir şey yapmasam nasıl olurum, iki bu işi yapsam nasıl olurum diye düşünürüm hangi durumda kendimi daha iyi hissedeceksem arkama bakmadan yürürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…