hzenbil, ben bilmiyorum ama kadının kocasına ulaşmak sadece o kadından intikam almak olur. evliliğini kurtarır mı? ben kimin baştan çıkardığının kimle birlikte olduğunun (yaş, medeni durum farketmez) hiiiiç önemli olmadığını düşünüyorum. olay senin eşinde bitiyor. çözersen onunla çözersin çözemezsen başkasıyla değil. sadece geçici bir çözüm olur bu. yarın başka kadına bakmayacağını nereden biliyorsun. Şimdilik sakin ol, lütfen bebeğin için. bebek doğsun duruma bak ve karar ver. naçizane görüşüm. davulun sesi bize uzaktan hoş geliyor işte. ama ben olsam kadının kocasını aramazdım...
o dediğine bende katılıyorum canım erkektir elinin kiri o yaparsa iyi diyenlerden değilim kesinlikle.suç her zaman iki taraflıdır hem kadında hem erkekte ama evli ve çocuklu bir kadının bunu yapması insanı hayrete düşürüyor bu dünyanın çivisi çıkmış dedirtiyor.o tarz kadınlar nasıl oluyorda geceleri evde bekleyen kocanın koynuna giriyor anlamıyorum.yine dediğim gibi canım din iman sahibi olmak 5 vakit namazını kılıp dinimizin emrettiği herşeyi dört dörtlük yapmak değil içinde Allah korkusu varsa kıyametten azaptan ah almaktan zinadan korkuyorsa bir erkek tamamdır.seven erkek yapmamalı dediğin gibi bırak bedenen aldatmayı beynen bile aldatmamalı düşünmemeli bile.Bende kınıyorum elbette canım onları... Hatta kınamaktanda öte öyle tiplerden nefret ediyorum.
Haklısın canım ailenin ne tepki göstereceğinden emin değilsen yapamazsın elbette.
Ama eğer annenle arkadaş gibiyseniz ve annenden sır çıkmayacaksa bence bir nabız yoklayabilirsin.
Canım elbette haklısın artık devir o devir ben sana katılıyorum artık o tür kadın çok etrafta.. Ama ben suçun yalnızca tek bir tarafa yüklenmesine karşıyım. Erkeklerin bu konudaki hatalarının hafif gösterilmesine karşıyım .. Erkektir o yapar elinin kiridir türündeki söylemelere karşıyım. Eğer bir adam beni seviyorsa etrafında 10 tane öyle kız olsa bile bir kere bile göz süzmemeli.
meryemım kalbım ne kadar temız demek ki az once kargo kolı getrdı annem benım haberım yokken gondermıs.içinden de bahsettıgımız meyveden cıktı:)))
3 yıllık evlıyız daha adam cabuk bıkmıs benden
meryemım kalbım ne kadar temız demek ki az once kargo kolı getrdı annem benım haberım yokken gondermıs.içinden de bahsettıgımız meyveden cıktı:)))
o dediğine bende katılıyorum canım erkektir elinin kiri o yaparsa iyi diyenlerden değilim kesinlikle.suç her zaman iki taraflıdır hem kadında hem erkekte ama evli ve çocuklu bir kadının bunu yapması insanı hayrete düşürüyor bu dünyanın çivisi çıkmış dedirtiyor.o tarz kadınlar nasıl oluyorda geceleri evde bekleyen kocanın koynuna giriyor anlamıyorum.yine dediğim gibi canım din iman sahibi olmak 5 vakit namazını kılıp dinimizin emrettiği herşeyi dört dörtlük yapmak değil içinde Allah korkusu varsa kıyametten azaptan ah almaktan zinadan korkuyorsa bir erkek tamamdır.seven erkek yapmamalı dediğin gibi bırak bedenen aldatmayı beynen bile aldatmamalı düşünmemeli bile.
Kızlar benim evlenmeden önce pek çok erkek arkadaşım oldu...
Ama hepsinde aradığım tek şey ne yakışıklılıktı ne paraydı..
Beni sevsin , aldatmasın yeter diye düşünürdüm. Eşimi ilk kez lise 3'e giderken tanıdım.
O da uzaktan tabi:)) Çünkü hiç bakmazdı ki .. Bizim bir grubumuz vardı hep birlikte gezdiğimiz.. Ama o birgün bile kafasını kaldırıp hiçbirimize bakmazdı.. Hadi beni çirkin buldu diyelim hepimizi mi çirkin buldu... Hatta arkadaş şey derdi hadi uzaktan geçene bakmıyorsun insan yanından geçenede mi bakmaz yaa ..Biz muhtemelen nişanlıdır falan diye düşünüyorduk ve birgün araba ile yanımızdan geçerken ben dedim ki Allahım ne olur bana böyle bir koca ver:)) Ben çünkü hastalık derecesinde kıskanç biriyim...Ve kolay kolay bir kişi ile evliliğimimi sürdüremeyeceğimi biliyordum benim için önemli olan tek şey başta da söylediğim gibi beni aldatmasısı yeterliydi. Ben o gün o kadar içten bir dilek dilemişim ki , kalbim o kadar temizmiş ki Allah bana kendisini verdi:))
Kızlar benim evlenmeden önce pek çok erkek arkadaşım oldu...
Ama hepsinde aradığım tek şey ne yakışıklılıktı ne paraydı..
Beni sevsin , aldatmasın yeter diye düşünürdüm. Eşimi ilk kez lise 3'e giderken tanıdım.
O da uzaktan tabi:)) Çünkü hiç bakmazdı ki .. Bizim bir grubumuz vardı hep birlikte gezdiğimiz.. Ama o birgün bile kafasını kaldırıp hiçbirimize bakmazdı.. Hadi beni çirkin buldu diyelim hepimizi mi çirkin buldu... Hatta arkadaş şey derdi hadi uzaktan geçene bakmıyorsun insan yanından geçenede mi bakmaz yaa ..Biz muhtemelen nişanlıdır falan diye düşünüyorduk ve birgün araba ile yanımızdan geçerken ben dedim ki Allahım ne olur bana böyle bir koca ver:)) Ben çünkü hastalık derecesinde kıskanç biriyim...Ve kolay kolay bir kişi ile evliliğimimi sürdüremeyeceğimi biliyordum benim için önemli olan tek şey başta da söylediğim gibi beni aldatmasısı yeterliydi. Ben o gün o kadar içten bir dilek dilemişim ki , kalbim o kadar temizmiş ki Allah bana kendisini verdi:))
kızlar hepınızden allah razı olsun. cok ıyı geldınız bana. sımdılık cıkıyorum kızım uyandı. bıraz onla ılgılenım cok haksızlık yaptım kızıma. hepınız allaha emanet olun. allahım yuzunuzden gulucuklerı eksık etmesın bebıslerınızıde opuyorumm sızlerıdee saglıcakla kalın sımdılık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?