aminnnnnnn canım. Allah razı olsun hayatım inşallah nur içinde yatsın.ne mutlu sana Rabbim gönlüne göre vermiş eşini inşallah bir ömür boyu böyle sürer.hepimizin mutlugu daim olsun.seni ve yaşanmışlıkları az çok anlayabilirim benzerlikler var evliliklerimizde :)) bende nasıl karartmışım gözümü bilmiyorum ama bir yandan benim mecburiyetlerimde vardı tabii. daha önce anlatmıştım bazı olayları. benimde eşim işsizdi çalışmıyordu evlendigimizde bende çalışmıyordum tam 6 ay eşim iş bulamadı bizimkilerde yardım etmedi yani ailesi kendileri ancak geçiniyordu zaten. 6 ay üç kuruş takı ve 5 bilezikle kira eketirik su boğaz :)) hiç unutmuyorum o günleri neler yaşandı bilsen iş aramak biile paraydı git gel yol parası günde ka tane iş görüşmesi yapılıyordu:)) ama Rabbim çok büyük binlerce kere şükürler olsun ki kimseye muhtac etmedi bizleri. bir laf vardır her meşakktin bir mükafatı vardır diye biz mukafatlarımızı en güzel şekilde alanlardanız arkadaşım :))
Canım inan bu şekilde davranmam asla ona güvensizliğimden falan değil biz nerdeyse 6 yıldır birlikteyiz, onu kendimden bile iyi tanırım ama işte o salak söylenti yok mu ahh o salak söylenti:)) Hep o tarz söylentiler ve hamilelik psikolojisi zaten beni böyle yapan..
Yoksa yapacak adam 6 yılda çoktan yapardı ve küçükte olsa belli ederdi zaten:))
Tatlım yaşadıklarınızı o kadar güzel dile getirmişsin ki gözlerim doldu valla. Bizde aynı şeyleri yaşadık. Eşim evlendiğimizden 3 ay sonra iş buldu ben de 5 ay sonra... Dediğin gibi bu arada hep düğünde takılanlardan kullandık bizde. Eşimin annesi sadece evliliğimizin ilk yılında kirayı ödemişti. Şimdi durumumuza bakıyoruz da binlerce kez şükür diyoruz.. Allah insana neler veriyor dediğin gibi tatlım o günlerin mükafatını Allahım bize fazlasıyla veriyor...Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah çok güzel yarınlar bizleri ve bebişlerimizi bekliyordur tatlım....Ben servise yetişicem bu nedenle çıkıyorum çok öpüyorum.. Kendinize iyi bakın. Belki akşam fırsat bulursam evden de girerim. Byeee
Sonunda bu pazar taşınıyoruz canlarım. Daha önce bahsetmiştim sizlere belki hatırlayan olur. Hem hamilelik hem baya bir yoğun günler geçiriyorum şu sıralar. Toparlanma işinde de yardım eden yok eşim de yardım etmez. Pazara yetiştirmeye çalışıyorum işte. Neyseki taşıma işleri için adam tuttuk. Bizimkine kalsa 1 yılda bitiremezdi. Taşındıktan sonra inşallah daha çok katılırım aranıza. Öptüm hepinizi.
Sonunda bu pazar taşınıyoruz canlarım. Daha önce bahsetmiştim sizlere belki hatırlayan olur. Hem hamilelik hem baya bir yoğun günler geçiriyorum şu sıralar. Toparlanma işinde de yardım eden yok eşim de yardım etmez. Pazara yetiştirmeye çalışıyorum işte. Neyseki taşıma işleri için adam tuttuk. Bizimkine kalsa 1 yılda bitiremezdi. Taşındıktan sonra inşallah daha çok katılırım aranıza. Öptüm hepinizi.
merhaba guzel eylul annelerı...a.s.
benı hatırlamısınıdır..
nasılsınız dıye ugrayayım dedı..
ne guzel hersey cok yolunda gıdıyor okudugum kadarıyla..
hepde boyle sursun dualarım sızlerle:Saruboceq::Saruboceq:
sızlerı heyecen sarmıs...
bende aranızda olabılırdım ama kısmet degılmıs:çok üzgünüm:
canım kolay sana kolay gelsin Rabbim yeni evini ve herşeyini içine sindirsin inşallah. kendini ve bebeşini fazla yorma arkadaşım Allah kolaylık versinSonunda bu pazar taşınıyoruz canlarım. Daha önce bahsetmiştim sizlere belki hatırlayan olur. Hem hamilelik hem baya bir yoğun günler geçiriyorum şu sıralar. Toparlanma işinde de yardım eden yok eşim de yardım etmez. Pazara yetiştirmeye çalışıyorum işte. Neyseki taşıma işleri için adam tuttuk. Bizimkine kalsa 1 yılda bitiremezdi. Taşındıktan sonra inşallah daha çok katılırım aranıza. Öptüm hepinizi.
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. ne oldu ben bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı inşallah sende en kısa zamanda anneliği tadarsın canım.Rabbim herşeyi herkezin gönlüne göre versinmerhaba guzel eylul annelerı...a.s.
benı hatırlamısınıdır..
günaydınnnnnnnn tatlı anişler nasılsınız bu gün?
slmmm kızlarrr gunaydın herkeseeeee...........
merhaba guzel eylul annelerı...a.s.
benı hatırlamısınıdır..
naber tatlım nasılsın bu gün bebekin nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?