2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tatlım yaşadıklarınızı o kadar güzel dile getirmişsin ki gözlerim doldu valla. Bizde aynı şeyleri yaşadık. Eşim evlendiğimizden 3 ay sonra iş buldu ben de 5 ay sonra... Dediğin gibi bu arada hep düğünde takılanlardan kullandık bizde. Eşimin annesi sadece evliliğimizin ilk yılında kirayı ödemişti. Şimdi durumumuza bakıyoruz da binlerce kez şükür diyoruz.. Allah insana neler veriyor dediğin gibi tatlım o günlerin mükafatını Allahım bize fazlasıyla veriyor...Allah bugünlerimizi aratmasın inşallah çok güzel yarınlar bizleri ve bebişlerimizi bekliyordur tatlım....Ben servise yetişicem bu nedenle çıkıyorum çok öpüyorum.. Kendinize iyi bakın. Belki akşam fırsat bulursam evden de girerim. Byeee

anlıyorum seni canım boşver sen o söylentileri falan canım. sen hamileliğinin tadını çıkart akşam otur eşinin yanına al elini götür bebişine hem sen hem bebeğin hissetsin babanızın sıcaklıgını bak herşey faso fiso o zaman. o sıcaklık herşeyi anlatır sana birde bak gözüne o an eger ağlamadan durabilirsen :))) aşk aile herşey bir arada en büyük mutluluk Allah a şükür. ben öyle yapıyorum ama ağlamadan duramıyorum çünkü çok hayal etmiştim bu günleri ama bir gün yaşayıp yaşayamacağım konusunda çok kararsızdım. dediğin gibi 6 yıl az değil atık o sen, sende o olmuşsunuz.

Rabbim büyük arkadaşım.tamam canım kendine dikkat et Allah a emanet ol gelirsen görüşürüz öptük sizi kocaman.

Sonunda bu pazar taşınıyoruz canlarım. Daha önce bahsetmiştim sizlere belki hatırlayan olur. Hem hamilelik hem baya bir yoğun günler geçiriyorum şu sıralar. Toparlanma işinde de yardım eden yok eşim de yardım etmez. Pazara yetiştirmeye çalışıyorum işte. Neyseki taşıma işleri için adam tuttuk. Bizimkine kalsa 1 yılda bitiremezdi. Taşındıktan sonra inşallah daha çok katılırım aranıza. Öptüm hepinizi.

Allah kolaylık versin canım.. yalnız kalkışmak çok zor bu işlere.. bizde kalkışacaktık ev alıp taşınma işine ama piyasa malum istediğimiz ev fikrini biraz daha ertelemek zorunda kaldık.. herşeyin hayırlısı artık... lütfen kendini ve bebeğini fazla yorma.... o daha çok minik annesi amaa.. :))) daha doğmadan yorgunluğu tanımasın bebecik... :))) işallah kolayca hallolur taşınma işin sende rahat rahat uzatır ayaklarını yeni evinden yazarsın bize olup biteni.. keşke yakın olsakta yardımlaşma şansımız olsa ama uzaktan uzağa ancak iyi dileklerimizi yollayabiliyoruz birbirimize... :tomato: :Saruboceq: :CüvCüv:

allah yardımcın olsun canım taşınmak gerçekten zor hele senın yardım edenınde yokmuş dıkkat et kendıne fazla yorma agır taşıma bırak sen yapma yapan yapar nasıl olsa......işlerini bitir dön aramıza

merhaba guzel eylul annelerı...a.s.
benı hatırlamısınıdır..
nasılsınız dıye ugrayayım dedı..
ne guzel hersey cok yolunda gıdıyor okudugum kadarıyla..
hepde boyle sursun dualarım sızlerle:Saruboceq::Saruboceq:
sızlerı heyecen sarmıs...
bende aranızda olabılırdım ama kısmet degılmıs:çok üzgünüm:

günaydınnnn güzel Annişlerrr nasılsınız bakalım :)) bu sabah erken kalktım. baktım hepiniz sabahtan başlıyorsunuz kaynatmaya sonra oku oku bitmiyor bende erkenden kalktım geçtim pc nin başına :))

canım her şeyin hayırlısı nasılsın?

canım kolay sana kolay gelsin Rabbim yeni evini ve herşeyini içine sindirsin inşallah. kendini ve bebeşini fazla yorma arkadaşım Allah kolaylık versin
güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. ne oldu ben bilmiyorum ama herşeyin hayırlısı inşallah sende en kısa zamanda anneliği tadarsın canım.Rabbim herşeyi herkezin gönlüne göre versin
günaydınnnnnnnn tatlı anişler nasılsınız bu gün?

günaydın canım biz bu gün çok iyiyiz şükür. sabah erken kalktık tertemiz misss gibi havayı soluduk ondanmıdır bilinmez ama çok pozitifiz bu sabah :)) sen nasılsın yavrun nasıl ??

Birazda gülelim..

Masallardan neler öğrendik?

Sinderella:Hatun kısmısının gece 12'den sonra sokakta işi yoktur.

Uyuyan Güzel: Bir kız kendisini öpen ilk erkekle evlenir ve onunla sonsuza kadar mutlu yaşar.

Hansel ile Gretel: Masal kahramanlarının sayısı arttıkca IQ'ları düşer... Çukulatadan evler yenmemelidir.

Kırmızı Başlıklı Hanımkız: Sokakta her gördüğün zibidiyle konuşma.

Çirkin Ördek Yavrusu: Ortaokulda size imalı bakışlar atan gözlüklü tombul kızla/çocukla dalga geçip aşağılamayın, bir beş sene sonra afet olur ağzınız açık kalır ağlarsınız.

Ali Baba ve Kırk Haramiler: Password'ler iyi saklanmalı onun bunun yanında bağırarak söylenmemelidir.

Alice Harikalar Diyarında: Her bulduğunu ağzına sokma

Heidi: Akıllı kızlar patikalarda keçi kovalamazlar.

Allaaddin: Sokakta her bulduğunu karıştırma!

Pamuk Prenses: Hiç tanımadığınız biri size elma verirse sakın yemeyin!

Rapunzel: Bir kuleye kapatıldıysanız kaçmak için saç uzatmayın, uçmayı öğrenmek daha kısa sürer.

Pinokyo: Baban marangozsa asla yalan söylemeyeceksin.

günaydın canım biz bu gün çok iyiyiz şükür. sabah erken kalktık tertemiz misss gibi havayı soluduk ondanmıdır bilinmez ama çok pozitifiz bu sabah :)) sen nasılsın yavrun nasıl ??[/QUOTE]

izmirde hava donuk canım yağmur yağcak gibi kapalı. sabah kaısk sancısıyla uyandım ayıptır söylemesi sıkışmışım lavoboya zor gittim ama hala sancım var yavaştan yavaştan ağrıyo. bide uykum var ki sormasüprizzzzz sen nasılsın canım

kızlar bütün gece hzenbil geldi aklıma o kadar üzüldüm ki anlatamam Allah yardımcısı olsun ya

Canım Allah kolaylık versin, yar ve yardımcın olsun.. Taşınmak gerçekten çok zor hele bu dönemde daha da zor. Hiç kasma canım kendini bırak işler olduğu kadar oluversin. Emin ol hiçbiri bebeğinin sağlığından önemli değil. Sakın yorma kendini...

Canım az da olsa seni hatırlıyorum. Kısmet böyleymiş demek ki tatlım. Allahın takdiri böyleymiş.. Allah en kısa sürede yine bu duyguyu tattırsın inşallah sana.

Emsalcim,Bircancım,Fatoşgülcüm hepinize günaydın.Bircan'ın dediği gibi hava İzmirde biraz bozuk bugün.Amannn bizim havamız iyi olsun da:))) Geçmiş olsun Bircancım merak etme kalan sancının sebebi gazdır. Bu aralar bende de çok sık oluyor çünkü.

günaydın güzel anneler

valla bircan benimde aklımdan çıkmadı çok zor allah yardımcısı olsun allah kimsenin yavrusunuda anasız babasız bırakmasın çok zor bu devirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…