ev kadınları için evet canım ama biz çalışanlar için bu durum zor iki günde dinlenecek miyiz çarşı işini mi halledeceğiz yoksa iş mi yapacağız bazı arkadaşlar hatta cumarteside çalışıyor ev de olmak güzel bende çalışmasam yavaş yavaş yapardım akşam valla eve gidince külçe gibiyim
haklısınız canım çalışan kadın olmak zor ben bütün gün evdeyim aheste aheste oda oda temizliyorum zaten evim büyük taksit taksit yapmazssam olmaz :) neyse yinede siz kendinizi çok yormadan vakit buldukça hafif işleri yapın :) olmadı bi kadın tutun belirli aralıklarla kıyı köşe temizlesin :) benim eşim temizlik manyağı olduğu için çok dikkat ediyorum :)
sabah 9'a 10 kala çıkıyorum akşam 5'te eve dönüyorum saatlerim çok iyi yani..
sabah kahvaltı bulaşığı yatak toplama için falan vaktim oluyor Allaha şükür...
akşam gelince de bir sürü şey yapıyordum koştura koştura, yemek, bi odanın temizliği ya da yeri gelince ütü...
ama o kadar yoramıyorum kendimi artık, biraz fazla yorulsam fasülyem ağrı yapıyor, o da yoruluyor sanırım...
c.tesi de öğlene kadar çalışıyorum.. çarşıyı falan da kısa sürelerde halledip eve koşuyorum işte...
sabah 9'a 10 kala çıkıyorum akşam 5'te eve dönüyorum saatlerim çok iyi yani..
sabah kahvaltı bulaşığı yatak toplama için falan vaktim oluyor Allaha şükür...
akşam gelince de bir sürü şey yapıyordum koştura koştura, yemek, bi odanın temizliği ya da yeri gelince ütü...
ama o kadar yoramıyorum kendimi artık, biraz fazla yorulsam fasülyem ağrı yapıyor, o da yoruluyor sanırım...
c.tesi de öğlene kadar çalışıyorum.. çarşıyı falan da kısa sürelerde halledip eve koşuyorum işte...
valla benım evde olmam 7:30 u buluyor. sabah 8 de cıkıyoruz evden yatagı anca kapaytıyorum kahvaltı zaten iş yerınde yapıyorum. 7:30 dan sonrada anca yemek. bırazda ortalık toparlanırsa odur
tamamm asmam pekı.burussun sıze utuletıcemmm
dıleksım sımdı baktım:1/38000 yazıo
dilek canım 3'lü testininde güzel çıkmasına çok sevindim canım
kızlar benim camları çok kirli ama duruyor öyle işte
valla benim eskiden yaptığım işleri süpürmek silmek toz almak gibi olanları eşim yapıyor mutfağı ortak topluyoruz bazen o bazen ben yemek gene birlikte yapıyoruz ben bir tek banyoyu temizliyorum ütü zaten eşim kotla falan gider işe ona gerek yok şimdi dip köşe içinde kadın çağıracağım bu süre boyunca eşime verdiği destekten teşekkür ederim hihoyyyt çok yardım ediyor sağolsun o yüzden bende onu bu akşam yemeğe götürecem (aslında kendimi götürüyorum canım felaket derecede ..... çekti bir taşla iki kuş)
kızlar ne güzel eşleriniz yardımcı benimki sabah 7 30 da çıkıyo akşam 10 geliyo gerçi cumartesi pazar evde ama o zamnda bahçessiyle uğraşıo çayı demle desem ben bilmem ki deyip kestirip atıyo ee böyle olunca iş başa düşüyo :)) bende plan program yapıorum evi temiz tutmaya çalışıorum :)
Canım benimkinde 1:2900 yazıyor ama bilmiyorum inşallah normaldir ama anormal bir durum olsa doktor söylerdi herhalde di mi?
Teşekkürler tatlım . Sağol. Darısı senin başına
valla Allah dağına göre kar verirmiş doğru kaynana derdi hayatta çekmem derdim eşimin ailesi yok öle kendini ev işi için heba etmem derdim eşim gayet yardımcı çok şükür hayatta ki bütün beklentilerim olmuş çok mutlu oldum şimdi bu açıdan bakmamıştım hiç..kaydirigubbakcemile3
ya yaptırın valla eşlerinize iş beğenmemezlikde sakın yapmayın elbette mükemmel süpürmüyor eşim ama eline sağlık diyorum teşvik ediyorum siz sakın elinden almayın abla tavsiyesi (yaş 16 gün sonra 32 olcak) yavaş yavaş yapsınlar sonra herşeyi sizden beklerler yatalakmışlar gibi benim ablam çok pişman eniştem çorabını bile bulmaz size bir örnek vereyim eşime evlenince dedim ki bak arkadaş kirli sepetine giren çamaşırları ceplerine bakıp at ben bakmam mesulda olmam hiçde bakmıyorum şimdiye kadar bişiyde olmadı bakıpda atıyor fazla dominant karakter diyebilirsizin benim için ama o kadar olmasamda bende aynı ölçüde çalışıyorum kadınım bu işlere yatkınım diye canımı çıkaramam yardım beklerim
içindeki hamarat koocayı malesef ben çıkaramıyorum beceriksizim galiba :))) ben bı cırlasam neler yaparda ben üstüne gitmiyorum siz çalışıyosunuz sizin eşilerinizin yapması normal ve olması gereken :)) ama ben bütün gün evde malak gibi yatıyorum canım isterse yapıorum istemezssem yapmıorum o yüzden gerek yok oda zaten eşşek gibi çalışıyo bir sürü insanın kahrını çekio yazık onada adam saat 10 nda gelip bide temizlikmi yapsın :))) yemek yapmazsam bazaen canım istemezse dışarıdan getiriyo gerek yok yani hmarat kocaya şu krizde işi gücü var allaha çok şükür sağlıklıyımda gerisi mühim değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?