2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sabah 9'a 10 kala çıkıyorum akşam 5'te eve dönüyorum saatlerim çok iyi yani..
sabah kahvaltı bulaşığı yatak toplama için falan vaktim oluyor Allaha şükür...
akşam gelince de bir sürü şey yapıyordum koştura koştura, yemek, bi odanın temizliği ya da yeri gelince ütü...
ama o kadar yoramıyorum kendimi artık, biraz fazla yorulsam fasülyem ağrı yapıyor, o da yoruluyor sanırım...
c.tesi de öğlene kadar çalışıyorum.. çarşıyı falan da kısa sürelerde halledip eve koşuyorum işte...

benimki manyaklık derecesinde değil ama hemen gözüne çarpar.. söylemese de anlarım ve rahatsız olurum
ben de akşamları onunla yavaş yavaş yapıyorum şimdi, birer oda birer oda..
evim kutu gibi zaten odalarım çok büyük değil.. çabuk bitiyor...
ama çok uzun bi zamana yayılıyor öyle olunca... napiim bebişim iyi olsun

valla benım evde olmam 7:30 u buluyor. sabah 8 de cıkıyoruz evden yatagı anca kapaytıyorum kahvaltı zaten iş yerınde yapıyorum. 7:30 dan sonrada anca yemek. bırazda ortalık toparlanırsa odur

dilek muhteşem bi yazı ağlattın beni :) inan şimdi hüngür hüngür ağlıyorum kızımı çok seviyorum allah beni ondan ayırmasın dilerim isteyen herkes bu duyguları yaşasın :))

valla benim eskiden yaptığım işleri süpürmek silmek toz almak gibi olanları eşim yapıyor mutfağı ortak topluyoruz bazen o bazen ben yemek gene birlikte yapıyoruz ben bir tek banyoyu temizliyorum ütü zaten eşim kotla falan gider işe ona gerek yok şimdi dip köşe içinde kadın çağıracağım bu süre boyunca eşime verdiği destekten teşekkür ederim hihoyyyt çok yardım ediyor sağolsun o yüzden bende onu bu akşam yemeğe götürecem (aslında kendimi götürüyorum canım felaket derecede ..... çekti bir taşla iki kuş)

kızlar ne güzel eşleriniz yardımcı benimki sabah 7 30 da çıkıyo akşam 10 geliyo gerçi cumartesi pazar evde ama o zamnda bahçessiyle uğraşıo çayı demle desem ben bilmem ki deyip kestirip atıyo ee böyle olunca iş başa düşüyo :)) bende plan program yapıorum evi temiz tutmaya çalışıorum :)

valla benım evde olmam 7:30 u buluyor. sabah 8 de cıkıyoruz evden yatagı anca kapaytıyorum kahvaltı zaten iş yerınde yapıyorum. 7:30 dan sonrada anca yemek. bırazda ortalık toparlanırsa odur

benim saatlerim rahat canım şanslıyım o konuda a.s

tamamm asmam pekı.burussun sıze utuletıcemmm
dıleksım sımdı baktım:1/38000 yazıo

Canım benimkinde 1:2900 yazıyor ama bilmiyorum inşallah normaldir ama anormal bir durum olsa doktor söylerdi herhalde di mi?

dilek canım 3'lü testininde güzel çıkmasına çok sevindim canım
kızlar benim camları çok kirli ama duruyor öyle işte

Teşekkürler tatlım . Sağol. Darısı senin başına

valla Allah dağına göre kar verirmiş doğru kaynana derdi hayatta çekmem derdim eşimin ailesi yok öle kendini ev işi için heba etmem derdim eşim gayet yardımcı çok şükür hayatta ki bütün beklentilerim olmuş çok mutlu oldum şimdi bu açıdan bakmamıştım hiç..kaydirigubbakcemile3

Allah razı olsun ismini yazsaydın ben de isterdim çünkü ne görsem ne duysam istiyorum :roflol: :roflol: :roflol:
benimki de yardımcı şok şükür ama ben kendi kendime halletme alışkını olduğum için :roflol: :roflol:
ama artık yapsın klava: öyle yok rahat rahat yatmak...
her gün kumaş pantolon gömlek giymek zorunda, düşün halimi :bbo:

valla bi iki dedi alışkın değilim diye de bi cırladım :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
"iyi, defol git o zaman evimden, herşeyini ben yapıyorsam benim evim burası sen git" dedim :roflol: :roflol: :roflol:
içindeki hamarat kocayı ortaya çıkardım :roflol: :roflol:

Canım benimkinde 1:2900 yazıyor ama bilmiyorum inşallah normaldir ama anormal bir durum olsa doktor söylerdi herhalde di mi?

Teşekkürler tatlım . Sağol. Darısı senin başına

tabıkı de soylerdı.gayet normaldır bence sen ıcını ferah tut artık tamam mı bebegını daha fazla strese sokma annesı

ya yaptırın valla eşlerinize iş beğenmemezlikde sakın yapmayın elbette mükemmel süpürmüyor eşim ama eline sağlık diyorum teşvik ediyorum siz sakın elinden almayın abla tavsiyesi (yaş 16 gün sonra 32 olcak) yavaş yavaş yapsınlar sonra herşeyi sizden beklerler yatalakmışlar gibi benim ablam çok pişman eniştem çorabını bile bulmaz size bir örnek vereyim eşime evlenince dedim ki bak arkadaş kirli sepetine giren çamaşırları ceplerine bakıp at ben bakmam mesulda olmam hiçde bakmıyorum şimdiye kadar bişiyde olmadı bakıpda atıyor fazla dominant karakter diyebilirsizin benim için ama o kadar olmasamda bende aynı ölçüde çalışıyorum kadınım bu işlere yatkınım diye canımı çıkaramam yardım beklerim

içindeki hamarat koocayı malesef ben çıkaramıyorum beceriksizim galiba :))) ben bı cırlasam neler yaparda ben üstüne gitmiyorum siz çalışıyosunuz sizin eşilerinizin yapması normal ve olması gereken :)) ama ben bütün gün evde malak gibi yatıyorum canım isterse yapıorum istemezssem yapmıorum o yüzden gerek yok oda zaten eşşek gibi çalışıyo bir sürü insanın kahrını çekio yazık onada adam saat 10 nda gelip bide temizlikmi yapsın :))) yemek yapmazsam bazaen canım istemezse dışarıdan getiriyo gerek yok yani hmarat kocaya şu krizde işi gücü var allaha çok şükür sağlıklıyımda gerisi mühim değil

naka guzel

dikelcim bi kaç içinde neler yaşamışsın kendini nasıl harap etmiş beee güzelim boşu boşuna kıyamam sana ben. sonuçta evhamın boşunaymış şükür. bu arada özelden msj attım demişsin gelmemiş arkadaşım. birde 3 boyutlu ultrason için dpruk tıp merkezi şimdlik en uygun olanı gitmek için arayıp randevu alıyorsun hayatım. birde senin hastaneyi aramak net öğrenmek lazım ona göre bir yer seçeriz artık

Ev hanımı olsam bende cok zor seyler olmadıkca esıme asla yaptırmazdım. Ama ıs yerınde zaten yeterınce yoruluyıoruz

kendi çamaşırlarını kendi kirliye atar ceplerini kontrol eder işten geldimi paltosunu kendi asar çamaşırları nı katlayarak işe gider o konuda problemim yok zaten kendisi titiz o yüzden kendi dolaplarını kendi temizler kendi düzenler derli topludur sürekli benide uyarır :)) diş macununu ortadan sıkma durumu vardır ya o sıkmaz ben sıkarım :)))

kızlar ben gidiyorum görümceme gidicem bugun ondayız :))) kendinize çok iiii bakın allaha emanet olun hiç bişi için canınızı sıkmayın hiç bişi sizden ve yavrunuzdan değerli değil :))) dilekçim hala ağlıyorum güzel yazı için teşekkür ederim canım sende üzülme :))) yavrunuda üzme kızlarımız biz mutluysak mutlu dimi

çoraplarını iç içe sokup top yapıyordu, öylece yıkadım ve kuruttum çekmecesine koydum... sonuç süper :lepi:
gömleklerin düğmelerini açmadan t-shirt gibi çıkarıyordu öyle yıkadım ütüledim (zor oldu ama :roflol: ): sonuç muhteşem :lepi:
ablan haklı, ben de etrafımdaki çok kişiden duyarak kötü de olsa yaptırıyorum..
çamaşır toplamaya utanıyordu, yaşadığımız yer çok küçük ve hepsi harbi erkekmiş gibi laf yapıyorlar diye...
sonra baktı ki sağda solda övülüyor, "bizimkileri de alıştır" diyor kuzenleri falan, şımarmaya başladı :roflol: :roflol: :roflol:
hayat müşterek demeyi biliyorlar, herşeyi istemeyi -yeri gelince canım çıkmış bile olsa isteklerini çevirmedim mesela- bilyorlar, o zaman yapacaklar !

bi de bu yönü var işte...
kimisi çalışsa da çalışmasa da kişilikte var...
mesela benim eşim asla kolay sinirlenmez ve istediğimi yaptırmama müsade eder..
ama böyle bi karakteri olmasaydı, mesela babam gibi bi eşim olsaydı değil cırlamak yardım isteyemezdim (keyfi geldiyse söylemeden ev bile temizlerdi babacım...)
erkeğin karakteri çok etkili, yoksa ben ne yaparsam yapayım istemese yapmazdı....
malesef tatlım şanssız kesime düşmüşsün, ama ALlahtan evdesin şimdi :lepi:

bebişimi izledim gene insan inanamıyor her izleyişimde sen benim misin şimdi diyorum en sonunda bi de poposunu dönmesi var yerim ya Allahıma binlerce kez şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…