2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

çok iyi bi doktorun varmış bak ne güzel rahatlatmış seni :1hug:
çok sevindim valla inan ki seninle mutlu oldum :1hug:
darısı bizlerin başına inşallah :Saruboceq: :Saruboceq:

perde asmak yasaksa kım ascak bu perdelerı simdiiiiklava:

valla benim o ağır karakter kocam babasının yanında astı o perdeleri geçen gün :roflol: :roflol:
"canım çok gerinmemem yasak, bebeğe zararlı biliyorsun, hem perdeyi bekletirsek buruşur ve ütülemek zorunda kalırım, çok ayakta kalmam da iyi değil....."
ne mi oldu, susayım diye perdeyi çıkardı götürdü ve astı :roflol: :roflol: :roflol:

Canlarım benim valla hepinizden Allah razı olsun içimi rahatlattınız. Bence de yaaa ben bu kadar evhamla ve panikle 9 ayı nasıl bitiricem(( Allah hepimizin yardımıcısı olsun..

Elacım senin şu yaş,AFP,hCG ve uE3 değerlerin baz alınarak belirlenen riskin kaçtı üçlü testte?

kızlar o kadar tehlikeli mi_?
ben c.tesi astım bi tanesini....
ama masaya çıkmıştım ve çok gerinmeden çabucak astım valla...
düşmedim de :roflol:

lutfen bir daha yapma canım. benim annem beni ilk bu konuda uyardı. uzanma hele hele perde asma dıe. bı tanıdıgı tum evın perdelerını asıyo. çok yoruluyo ve kadın 4 aylık bebegını pisi pisine kaybedıyor.

13.05.2007 Yücel Elidemir Yeniasır
İyi ki annenim

(Zaman ne çabuk geçiyor. Yaşadıklarım daha dün gibi. Bu yazı kişisel
kronolojimde tazeliğini hep koruyor. Her seferinde de sizlerden öyle güzel mesajlar alıyorum ki... Ancak 13 yaşında küçük bir delikanlı olan Emir'imin bu yazıya bir daha izin vereceğini hiç sanmıyorum!)
Sana kavuşabilmek için neler çektim bir bilsen. Düşünüyorum da bir tane daha senden olacağını bilsem, aynı şeylere tekrar katlanırdım.
Kapısını çalmadık doktor bırakmazdım. Uyur, uyanık oramın buramın kesilmesine
yine izin verir, "Pek ümitlenme kızım" diyen doktorların gözlerinin içine baka baka,
"Ama olacak biliyorum" derdim.
"Testler bitti, elde var sıfır, hadi bakalım sil baştana"a yine itiraz etmezdim.
Tahliller röntgenler, ilaçlar, operasyonlar... Ne varmış bunda... Geleceksin biliyorum
ya...
Yedi yılın sonunda sevgili doktorum İsrael Aruh müjdeyi verdiğinde donup kalır, babanın muayenehanesine ulaşabilmek için Alsancak sokaklarını uçarak
gözyaşları içinde geçer, "Hamileymişim" derken sesim kulağıma yabancı gelir,
eşin dostun tebriklerini uzun süre üzerime alınmadan kabul eder, "Zaman içinde alışacağım" telkininde bulunurdum.
Şoku atlatıp da varlığını kabul ettiğimde, bedenimdeki dünyanın en güzel şişliğini gece gündüz okşardım.
Seni hayal eder, kolundan mı, bacağından mı geldiğini bilmediğim minik darbelerini
sabırsızlıkla beklerdim.
Ultrason ekranındaki ilk karşılaşmamızda dizlerimin bağı çözülür, nefesim daralır, dilim damağım kurur, kalbimin sesinin odayı doldurduğu hissine kapılırdım.
31 Ağustos Çarşamba günü Özel Çınarlı Hastanesi'ne sabah dokuzda koşa koşa gider, doktorlarıma, "Lütfen beni bayıltmayın dayanamıyorum onu hemen görmek istiyorum" derdim.
İçimden çıktığın anı beynime kazır, yağlı, kanlı, serin alnını öperken katıla katıla ağlar, mor bedenini göğsüme yaslardım.
"İlle de anne sütü" diye tutturur, boğazından başka lokma geçmesine izin
vermezdim.
Her emzirişteki o muhteşem buluşmayı kendi içimde doya doya yaşar, ciğerlerimi süt
kokan teninle tıka basa doldurur Allah'a hep şükrederdim.
Büyüyüp serpilmeni anı anına yaşar, pirinç görüntüsündeki dişinin gelişini çığlık çığlığa karşılar, ilk adımlarına dünyanın en büyük başarısı muamelesi yapar, primalara
veda edişimizi neredeyse parti vererek kutlardım.
Vücut ısın biraz değişse dünyanın sonunun geldiğini düşünür soluğu Nejat
doktorunda alırdım.
Ve tıpkı şimdiki gibi, "İyi ki Emir'im ben senin annenim" diye tekrarlar dururdum.

ayyyy mutfağın perdesi kalmıştı bak, neyse o mekanizmalı ve küçük... mekanizmayı indirir bağlarım üstünü eşim yapar...
o kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum, o zaman çıkarırken de asarken de eşim yapsın tehlikeye atamam valla....
Allah korusun yaa, şimdi benim bebeğe bişey olsa belli olurdu değil mi_? c.tesiden bu yana bi terslik yok....

ya o isleri ben yapmassam kim yapicak biraz önce düsünüyordum baska bi odadakini yikamayi ay korktum simdi

kizlar yasakmi bende astim hatta halida sildim ne olurki

Çılgın kadınlar sizi. Uzanmak yasak diye bangır bangır doktorlar söylemiyolarmı kızlarrrrrrrrr Hatta geçen haftalarda biri yazmıştı hatırlamıyorum. Şimdi evhamlanmayın diye yazmıyorum ama çok sakıncalı sakın yapmayın klava:

dilekcim meryemin lafı üstüne cuk oturdu gözlerim doldu bak...
bi daha ev bile süpürmem, zaten ilk 3 ay hep eşim süpürdü lekelenmeler ağrılar vardı hep...
Rabbim korusun onları, Allahım koru ne olur, bağışla bize Rabbim...

dilek bu yazı okadar içime işlediki...
Allah kimseyi evlatsız koymasın. çok şükür uzun uzadıya ben uğrasmadım 15 16 ay sonra ılk tüp bebek denememle geldi kuzum. ama neler var. Allah yardımcıları olsun hepsinin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…