Çılgın kadınlar sizi. Uzanmak yasak diye bangır bangır doktorlar söylemiyolarmı kızlarrrrrrrrr Hatta geçen haftalarda biri yazmıştı hatırlamıyorum. Şimdi evhamlanmayın diye yazmıyorum ama çok sakıncalı sakın yapmayınklava:
ayyyy mutfağın perdesi kalmıştı bak, neyse o mekanizmalı ve küçük... mekanizmayı indirir bağlarım üstünü eşim yapar...
o kadar tehlikeli olduğunu bilmiyordum, o zaman çıkarırken de asarken de eşim yapsın tehlikeye atamam valla....
Allah korusun yaa, şimdi benim bebeğe bişey olsa belli olurdu değil mi_? c.tesiden bu yana bi terslik yok....
ya ben bide yatakta cok gerinirim sabah tam gerinecem birden aklima geliyo toplaniyorum cok zor ya ben bunu her sabah yasiyorum ne zaman biterki bu uzanma olayi
hiç bişey yoktur merak etme. yormayın kendınızı. bırakın ev pis kalsın. kımse kusurunuza bakmaz. gecen gun halıma çay dokuldu silmedim bile. yapmam. eşim sağolsun ben sadece toplama ve toz alma ıle gorevlıyım. çok agır ısler oluncada kadın gelır. yapacak bişey yok. kuzularımız ıyı olsun yeterkı
valla 4 doktora gittim, hiçbiri de "ağır kaldırma!" dışında bişey söylemediler...
bak şimdi yaa korkuttunuz, karnım ağrımaya başladı....
ya çok şükür hepimiz düşük tehlikesi riski olan haftaları bitirdik ama yinede uzanma gibi halı silmek gibi yorucu iişler yapmayın boşverin titz kadınlara kocaları madalya takmıyor arkadaşlar bırakın dağınık kalsın benim salonumu gören korkar kaçar valla ama yapmıyorum bişiy bir iki haftaya kadın tutacam o yapsın kasmam valla
dilekcim geçmiş olsun canım..
dilekcim meryemin lafı üstüne cuk oturdu gözlerim doldu bak...bi daha ev bile süpürmem, zaten ilk 3 ay hep eşim süpürdü lekelenmeler ağrılar vardı hep...Rabbim korusun onları, Allahım koru ne olur, bağışla bize Rabbim...
dilek bu yazı okadar içime işlediki...
Allah kimseyi evlatsız koymasın. çok şükür uzun uzadıya ben uğrasmadım 15 16 ay sonra ılk tüp bebek denememle geldi kuzum. ama neler var. Allah yardımcıları olsun hepsinin..
bana tüp bebek merkezlerı bıle soylemedı bunu. ama çok uzanmak falan dogru değil. sen masaya cıkmıssın çok uzanmamıssın zaten ama yapma gerek yok. herseyı hallet esın assın
ya çok şükür hepimiz düşük tehlikesi riski olan haftaları bitirdik ama yinede uzanma gibi halı silmek gibi yorucu iişler yapmayın boşverin titz kadınlara kocaları madalya takmıyor arkadaşlar bırakın dağınık kalsın benim salonumu gören korkar kaçar valla ama yapmıyorum bişiy bir iki haftaya kadın tutacam o yapsın kasmam valla
kızlar sizde benim gibi yapın işe başlıyrum sabahta akşama kadar yavaş yavaş dinlene dinlene yapıyorum :)) ama cam silmeyin benim tavan alçak teras katta oturuyorum san dalyeninin üzerine çeksem kafama tavana değer ama ben yine de tülleri yıkamıyorum kadın alıcam bahar temizliği yapılacak zamanı geldi ağır işleri yapmayın gerisini yapın ama bütün işlerider bırakmayın evinizi süpürün toz alın toplayın bundan bişi olmaz sadece yorulduğunuz zaman dinlenin :) dr bana da uzanmak yasak dedi zaten bir sürü şey yasakladı ya ev süpürme demedi :)
tamamm asmam pekı.burussun sıze utuletıcemmm
dıleksım sımdı baktım:1/38000 yazıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?