zeytın hepsi çok guzel gule gule gıysın kuzun.
ben aldıklarımda ayaklılar almıstım genelde. ablam dedıkı çabuk uzarsa onlar daha çabuk kısa gelıyor çok gıyemıyor. bende bundan sonra pek ayaklı almayı düşünmüyorum
Geçen gün alışveriş merkezinde lcw baktım , çok güzel üstler vardı gerçi heryerde yazlık modellerin üstü tunik gibi çok şanslıyız ,yazın hamile olmak çok iyi , dün bir yerde okudum araştırma yapılmış , sonbaharda ve kışın doğan bebekler daha zeki oluyormuş ( gerçi ben haziran doğumluyum ) nedeni tam olarak bilinmiyor ama hamilelik yaz dönemine geldiği için daha çok ve farklı besin alındığı için ve güneşinde etkisi olduğu düşünülüyormuş ( ben araştırmacıların yalancısıyım )
valla canım herkezin zevki farklı dese gel birlikte alalım eşek değilim onunda beğendiğinden alınır ama uyku seti zaten kaçtane alınıyorki bende beşik almıcam dedim eşime koltukta yatsın evimiz küçük zaten bu arada akşam baktım sonra tek kişilik yatak olan beşik ve şifonyerlere yatağı ve uyku seti içinde 1.300 tl pahalı kızlar valla hem kızım olucak diye pembe almak istemiyorum ben krem falan düşünüyorum ilerde belki 2 bebeğim olur ortak renk olsun hem pembe benim eşyalarıma hiç uymaz ne zor işler evlenirken karışınlar bebek olucak yine karışıyorlar
valla canım herkezin zevki farklı dese gel birlikte alalım eşek değilim onunda beğendiğinden alınır ama uyku seti zaten kaçtane alınıyorki bende beşik almıcam dedim eşime koltukta yatsın evimiz küçük zaten bu arada akşam baktım sonra tek kişilik yatak olan beşik ve şifonyerlere yatağı ve uyku seti içinde 1.300 tl pahalı kızlar valla hem kızım olucak diye pembe almak istemiyorum ben krem falan düşünüyorum ilerde belki 2 bebeğim olur ortak renk olsun hem pembe benim eşyalarıma hiç uymaz ne zor işler evlenirken karışınlar bebek olucak yine karışıyorlar
Günaydın Kızlar? Herkesler iyimi?
Dün benim idrar yollarındaki sancılarım arttı. Doktorumu aradım tahlil istedi. Sabah idrar verdim geldim. Sonuçlarını öğleden sonra alıcam sanırım.
Buarada otobüste gelirken bir anne ve down sendromlu çocuğu oturdu yanıma.Çocuk 20 yaşlarında falandı. O kadar üzüldümki, gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. İnsan bir bebek sahibi olmadan önce bu tip şeyleri gerçekten anlayamıyormuş. İçim parçalandı desem yeridir. Annelerimiz derdi ya hep ''Anne olunca anlarsın'' diye. Gerçekten cuk diye bu laf oturdu artık yerine. Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bebekler nasip etsin.
Neyse ben bi geçmişi okuyup size dönücem fıstıklar...
aminn canımmmmm inşallah tahlilin temiz çıkar tatlım
Dün benim idrar yollarındaki sancılarım arttı. Doktorumu aradım tahlil istedi. Sabah idrar verdim geldim. Sonuçlarını öğleden sonra alıcam sanırım.
Buarada otobüste gelirken bir anne ve down sendromlu çocuğu oturdu yanıma.Çocuk 20 yaşlarında falandı. O kadar üzüldümki, gözlerim doldu ağlamamak için zor tuttum kendimi. İnsan bir bebek sahibi olmadan önce bu tip şeyleri gerçekten anlayamıyormuş. İçim parçalandı desem yeridir. Annelerimiz derdi ya hep ''Anne olunca anlarsın'' diye. Gerçekten cuk diye bu laf oturdu artık yerine. Allah hepimize sağlıklı, eli ayağı düzgün, hayırlı bebekler nasip etsin.
canım çok güzel söylemişsin evet bu lafı belki dilllerine pelesenk oldu olarak algıladığımız zamanlarda olmuştur ama gerçekten anne olunca dünyayı farklı bir pencereden görüyorsun
Günaydın canım sana da...
Geçmiş olsun.. Umarım sonuçların güzel çıkar. Amin tatlım Allah hiçbir anneyi bebeğinden yana bir sınavla test etmesin. Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inş.
Günaydın canım sana da...
Geçmiş olsun.. Umarım sonuçların güzel çıkar. Amin tatlım Allah hiçbir anneyi bebeğinden yana bir sınavla test etmesin. Hepimizin sağlıklı bebekleri olsun inş.
gunaydın kızlar hayırlı cumalar olsun ınsallah cumlemıze,
yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
meryemim hayırlı haberlerle gel doktordan ınsallah cnm.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??
yasemıın cok gusel oglusunun cıcılerı.allah gule oynaya gıydırmek nasıp etsın kuzucuğa.gobişin de masallah cok gusel olmus yaw.
benım de uykumda bıle vardı gece suan yıne var.vajınamdan ıcerı bıcak batıo gibi oluo ara ara.niekünee??
Günaydın özgecim , teşekkür ederim . Sana da geçmiş olsun umarım bişey çıkmaz tahlilerinde ...
Otobüs olayına da gelince , gerçekten çok üzücü daha önceden gördüğümüz de iş güç koşturmacadan dolayı dikkat etmediğimiz ayrıntılar hamileyken daha dikkat çekici oluyor , ne yazık ki ben bakamıyorum artık çok üzülüyorum , herkesin içinde ağlamamak için başımı çeviriyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?