Bir suçlu olarak yazdım bunu aslındaofiste kafeinsiz kahve yapıyoruz makinemiz var. Bende kaçak kaçak içiyorum arada. Yani kafeinsiz zararlı değildir diye düşünmüştüm bende
kızlar yarın 11:45 de doktora gidicem şimdiden heyecanlandım 3lü test için kanda vericem ama vakit geçmiyor uykum var yatsam uyusam evde olsan bir uyansam yarın olmuş işe gelmişim sonra bi bakmışım saat 11 olmuş çıkıyorum sonra bebeğimi görüyorum aslında geçen seferki gibi bişiy olucak diye korkuyorum bebeğim iyi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
sımdı anlasıldııı.neyse hadı bundan sonra kacak ıcmene gerek kalmadıyerimseniben
Bir suçlu olarak yazdım bunu aslındaofiste kafeinsiz kahve yapıyoruz makinemiz var. Bende kaçak kaçak içiyorum arada. Yani kafeinsiz zararlı değildir diye düşünmüştüm bende
begümm beni nıye kabul etmıyon ya:)
kızlarr saclarınızın uzaması falan nasıl?
kendımı hayal edıyorum psıkopat gıbı saten gecelıklerle dogumdan cıkmısım agrım sızım yok.basımda kurdelam.kucagımda bebem pespembe,boncuk boncuk,bı gayret emişio benle cuk cuk.odada annemler basucumda eşim.masmavi balonlar heryerde.kapıda hosgeldın eymen'im yazıo.allahım gostersın o gunlerı saglıkla sıhhatle hayırlısıyla hepımıze ınsallah:Saruboceq:
bırcan sankı yarın cınsıyetını de ogrenırsın gıbı gelıo bana cunku 3lu yaparken bır suru kemık olculdugunden epey kalıosun ultrasonda.hadı ınsallah önce saglıklı oldugunu sonra da cınsıyetını ogrenır gelırsın yafrum
İyidir bebişin tatlım. Ayyy ne güzel yarın görceksin. Bende pazartesi görücem meleğimiiiiihihoyyyt
bircancım, güzel haberlerle gelirsin inşallah, benimde günüm yarındı ama dün gitmiştim erkendende 3lü testi yaptı doktor hadi bakalım,Allah hepimizin gönlüne göre versin.
kızlar bu arada özellikle 3lü testi atlatanlara soruyorum: bebeğin nelerine bakıldu ultrasonda cinsiyet dışında???? nelerini inceliyolar merak ettim... dr bize herhangi bişey söylemedi ne yapılacağıyla ilgili..???? lütfen beni aydınlatın....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?