slm kızlar ben geldım nasılsınız hersey yolundadır ınsallahh.
Kızlar kahve dedinizde acaba kafeinsiz kahve içsek olurmu? :uhm: yoksa oda aynı kapıyamı çıkar?
ay cok heyecanlandım hayalı bıle gusel.rabbım o gunlerı gostersın cumlemıze.ama masallah sankı dogurmamaıs gıbısın yuzun falan yanı o fotoda ne kadar canlısın ne kadar dogal cıkmıssın masallah arkadasıma:1hug:
hıc sorma hakkaten afet olurum herhalde.ama irilikten-tatlicadiarzu-
hanı mılletı goruorum sac bas dagılmış bı yana yuzu kıpkırmızı olmus ne can kalmıs ne bısey gozlerı kaymıs.sen de ormal dogurmussun ama allaha emanetsin yaniondan dedım.
ne irisi kız iri görmesek yutturucanda o resimdeki sen değilmisin anacım fıstık gibisin:jeyyar: valla yerim senide oğluşunudaşakkıdışakkıdı
[ımg]http://img57.imageshack.us/img57/2249/phocathumblbebekresim22.jpg[/ımg]
ben bu fotoya bayılıyorum belki görmüşsünüzdür :)
ben de çok severdim çikolatayı ama tutardım kendimi ma bazen de tobleronun en büyükleriyle kucaklaşırdık bir süre. şimdii hiiiiiiç istemiyor canım
kendımı hayal edıyorum psıkopat gıbı saten gecelıklerle dogumdan cıkmısım agrım sızım yok.basımda kurdelam.kucagımda bebem pespembe,boncuk boncuk,bı gayret emişio benle cuk cuk.odada annemler basucumda eşim.allahım gostersın o gunlerı saglıkla sıhhatle hayırlısıyla hepımıze ınsallah:Saruboceq:
Mozİ farkeder kafeİnsİz Çok İÇmesen de İÇebİlİrsİn
Aslında kafeinsiz kahve zarar vermez diye düşünüyorum , netice de kafein yok uykumuzu da kaçırmaz mışıl mışıl uyuruz :)
kızlar yarın 11:45 de doktora gidicem şimdiden heyecanlandım 3lü test için kanda vericem ama vakit geçmiyor uykum var yatsam uyusam evde olsan bir uyansam yarın olmuş işe gelmişim sonra bi bakmışım saat 11 olmuş çıkıyorum sonra bebeğimi görüyorum aslında geçen seferki gibi bişiy olucak diye korkuyorum bebeğim iyi olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?