2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay cok heyecanlandım hayalı bıle gusel.rabbım o gunlerı gostersın cumlemıze.ama masallah sankı dogurmamaıs gıbısın yuzun falan yanı o fotoda ne kadar canlısın ne kadar dogal cıkmıssın masallah arkadasıma:1hug:

dün doktoruma sormuştum, kahve ile kolaya günde 2bardak sınır olsun ama oralet içme dedi.oralet gıda boyalı olduğu için faydası yok dedi, bu arada ela içiyorum haberin olsun.:)))))
yarasın yafrumkaydirigubbakcemile5

bısey dıyım mı bebekler muzu cok sevıo.ben ne zaman muz yesem kıpır kıpır oluo oglusum.gamyoncuiremsu

Sanki Süperman'in oğlu

3 yaşındaki Liam Hoekstra sanki Süperman'in oğlu.

Liam mobilyaları taşıyabiliyor ve 5'er kilo ağırlık kaldırabiliyor. Küçük bedenine rağmen kas lifleri çok gelimiş olan bu küçük çocuk görenleri şaşkınlığa uğratıyor.

Yaşıtlarına göre çok küçük olan Liam, hızlı bir metobolizmaya sahip. Günde altı öğün yemek tüketmesine karşın daha fazla yemeğe ihtiyacı var...

Liam'ın daha 5 aylıkken cimnastikte kullanılan iki demir halkanın her iki tarafını tutarak kendini kaldırabildiğini farkeden aile doktorlara danıştı. Oğullarının üstün yeteneğinin, diğer organlarına göre kaslarında aşırı büyüme olmasından kaynaklandığı anlaşıldı.

Dünya üzerinde bir kaç kişide olan bir hastalığa sahip olan Liam'ın durumu uzmanlar tarafından araştırılırken, Süper çocuk Liam da enerjisini boşaltabilmek için bir jimnastik kulübüne kaydoldu...

çok hareklendıgındemı yoksa hanı azcık azcık oynuyo ozamandamı:) çünkü ben ozaman duvara bakıyordumkaydirigubbakcemile3

ela bu sucu ona atamam bende çok sevıyorum:) gecen akşam yerlı muz 3 tane yedım esımın gozune bakıyorum 1 tane daha yıyım mı dıe. dedıkı çok abartma istersen ama çok istiyorsan son 1 tane daha dedı:) bende abartmadım:=)

Vay anasını bizimkilerde böyle olurmu acaba :uhm:

çok hareklendıgındemı yoksa hanı azcık azcık oynuyo ozamandamı:) çünkü ben ozaman duvara bakıyordumkaydirigubbakcemile3

hay saftırık ya gulmekten öldurdun beni meryem cok yasa emi:roflol:
kız ne bılem o kadar ayruıntı bılmıom.:sm_confused: sen tekme yedıgınde bak artıkkaydirigubbakcemile3

ya ben de butun gun yesem yerım ha.:çok üzgünüm:
ama muz cok kılo aldırıo aklında olsun gercı senın kılo problemın yok ye ıstedıgın kadarcokacimcoook

hay saftırık ya gulmekten öldurdun beni meryem cok yasa emi:roflol:
kız ne bılem o kadar ayruıntı bılmıom.:sm_confused: sen tekme yedıgınde bak artıkkaydirigubbakcemile3

Allahım sen bizi o anda çirkinlerden koru yarabbim):) yaa dogdugunda çirkin olsun zaten öenmli değil.

Allahım sen bizi o anda çirkinlerden koru yarabbim):) yaa dogdugunda çirkin olsun zaten öenmli değil.

kzım armut nereye dusecek.allaha sukur hepımız ayrı guzeliz.bebelrımız de mıs kokulu pamukcuk olcaklar allahın ıznıyle ınsallah.sen sevdıgın bırının fotosunu bılgısayarın kosesıne yapıstrya da masaustu yap bak dur artık.ne zaman oynayacagı bellı olmazkaydirigubbakcemile3

Ev kazalarının, çocuk ölümlerine ve sakatlanmalarına yol açan ilk beş sebep arasında yer aldığı açıklandı

Memorial Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Metin Karaböcüğlu, ev kazalarının, çocuk ölümlerine ve sakatlanmalarına yol açan ilk 5 sebepten biri olduğunu söyledi. Çocuklar için ölümcül olabilecek kazaları düşme, boğulma, tıkanma, suda haşlanma, ateşle yanma, zehirlenme, temizlik maddelerini içme, yeme, ilaç zehirlenmeleri ve trafik kazaları olarak sıralayan Prof. Karaböcüğlu, “Çocuklar çevrelerindeki nesneleri merak ettikleri için kazalara maruz kalıyor. Çocukların öğrenme, büyüklerini taklit etme, tehlikeyi değerlendirememe, anlama kabiliyetleri kısıtlı. Yanı sıra, el ve vücut becerileri az, görme alanları yetişkinlerden daha dar, vücutlarının ağırlık merkezi başa daha yakın olduğu için tepetaklak düşebilirler” dedi. Prof. Dr. Karaböcüğlu, kazaları önlemek için yapılması gerekenleri ise şöyle sıraladı:

Bazı önlemler
Bebeğin boynuna emzik, kolye, çengelli iğne gibi şeyler asmayın.
Bebeği yüksek bir mekânda yalnız bırakmayın.
Bebeğinizle uyumayın.
Tüm elektrik prizlerini özel kapaklarla kapatın.
Ateş yakma gereçlerini ortada bırakmayın.
Yemek yerken ayakta dolaşmasına izin vermeyin.
Temizlik malzemelerini kilitli dolaplarda tutun.

Kızlar bir yemek yedim geldim yine kaynatmışsınız , kahve demeyin banaaaaaaaa nasıl canım istiyor nasıl anlatamam belki hafta sonu bir kaçamak yaparım :))

masaüstünde bebeğimin guzeller guzelı anası ile dunya yakısıklısı babasının resmı var merak etme:) Allahım nasıl bir manyaklık bu. bızden guzelı yok ya :):)

Kızlar kahve dedinizde acaba kafeinsiz kahve içsek olurmu? :uhm: yoksa oda aynı kapıyamı çıkar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…