ay cok heyecanlandım hayalı bıle gusel.rabbım o gunlerı gostersın cumlemıze.ama masallah sankı dogurmamaıs gıbısın yuzun falan yanı o fotoda ne kadar canlısın ne kadar dogal cıkmıssın masallah arkadasıma:1hug:gördünmü resimleri? o ilk anda çekien bi resim doğumdan bi kaç saniye sonra...
kuzum benim ya görsen teyzesi şimdi ne öpücükler dağıtıyo...allah herşeyi gönlüne göre vesin tatlım...o a herşeye ama herşeye değer...
yarasın yafrumkaydirigubbakcemile5dün doktoruma sormuştum, kahve ile kolaya günde 2bardak sınır olsun ama oralet içme dedi.oralet gıda boyalı olduğu için faydası yok dedi, bu arada ela içiyorum haberin olsun.:)))))
bısey dıyım mı bebekler muzu cok sevıo.ben ne zaman muz yesem kıpır kıpır oluo oglusum.gamyoncuiremsuoo istiyoooo valla. yaa cidden benim düşkünlüğüm yoktu. şimdi yemektren sonra yıyorum. çıkolata çok sık değil. muz bıle kesıyo yanı oyle soylıyım:) kızzım yıycem tatlıyı çıkarcam hakkıyı kaydirigubbakcemile3
çok hareklendıgındemı yoksa hanı azcık azcık oynuyo ozamandamı:) çünkü ben ozaman duvara bakıyordumkaydirigubbakcemile3sız soyle bısey duydunuz mu aklınızda olsun bebegınızın hareketını ılk hıssettıgınzde kıme bakarsanız bebek ona benzermış ona gore.sositososito
bı de kımseden ızınsız bısey yemeyın sakın bebelerımızde dogum lekesı olmasın.ben ınanırım buna ben de annem bılerek denemış,karnımda beyaz gul lekesi var
Sanki Süperman'in oğlu
3 yaşındaki Liam Hoekstra sanki Süperman'in oğlu.
Liam mobilyaları taşıyabiliyor ve 5'er kilo ağırlık kaldırabiliyor. Küçük bedenine rağmen kas lifleri çok gelimiş olan bu küçük çocuk görenleri şaşkınlığa uğratıyor.
Yaşıtlarına göre çok küçük olan Liam, hızlı bir metobolizmaya sahip. Günde altı öğün yemek tüketmesine karşın daha fazla yemeğe ihtiyacı var...
Liam'ın daha 5 aylıkken cimnastikte kullanılan iki demir halkanın her iki tarafını tutarak kendini kaldırabildiğini farkeden aile doktorlara danıştı. Oğullarının üstün yeteneğinin, diğer organlarına göre kaslarında aşırı büyüme olmasından kaynaklandığı anlaşıldı.
Dünya üzerinde bir kaç kişide olan bir hastalığa sahip olan Liam'ın durumu uzmanlar tarafından araştırılırken, Süper çocuk Liam da enerjisini boşaltabilmek için bir jimnastik kulübüne kaydoldu...
çok hareklendıgındemı yoksa hanı azcık azcık oynuyo ozamandamı:) çünkü ben ozaman duvara bakıyordumkaydirigubbakcemile3
ela bu sucu ona atamam bende çok sevıyorum:) gecen akşam yerlı muz 3 tane yedım esımın gozune bakıyorum 1 tane daha yıyım mı dıe. dedıkı çok abartma istersen ama çok istiyorsan son 1 tane daha dedı:) bende abartmadım:=)
hay saftırık ya gulmekten öldurdun beni meryem cok yasa emi:roflol:
kız ne bılem o kadar ayruıntı bılmıom.:sm_confused: sen tekme yedıgınde bak artıkkaydirigubbakcemile3
ay cok heyecanlandım hayalı bıle gusel.rabbım o gunlerı gostersın cumlemıze.ama masallah sankı dogurmamaıs gıbısın yuzun falan yanı o fotoda ne kadar canlısın ne kadar dogal cıkmıssın masallah arkadasıma:1hug:amin canım. inan hayalini kurarken birde bakmışsın bebişin kucağında okadar çabuk geçiyor zaman aslında...şimdi bile yolu yarıladık sayılır...
canım benim güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim.sen şimdi fıstık gibisin ozamanı hiç düşünemiyorum afet olup çıkarsın doğumdan vallasengözlerimebaksanab maşallah
Allahım sen bizi o anda çirkinlerden koru yarabbim):) yaa dogdugunda çirkin olsun zaten öenmli değil.
ay cok heyecanlandım hayalı bıle gusel.rabbım o gunlerı gostersın cumlemıze.ama masallah sankı dogurmamaıs gıbısın yuzun falan yanı o fotoda ne kadar canlısın ne kadar dogal cıkmıssın masallah arkadasıma:1hug:amin canım. inan hayalini kurarken birde bakmışsın bebişin kucağında okadar çabuk geçiyor zaman aslında...şimdi bile yolu yarıladık sayılır...
canım benim güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim.sen şimdi fıstık gibisin ozamanı hiç düşünemiyorum afet olup çıkarsın doğumdan vallasengözlerimebaksanab maşallah
hıc sorma hakkaten afet olurum herhalde.ama irilikten-tatlicadiarzu-
hanı mılletı goruorum sac bas dagılmış bı yana yuzu kıpkırmızı olmus ne can kalmıs ne bısey gozlerı kaymıs.sen de ormal dogurmussun ama allaha emanetsin yaniondan dedım.
kızlar bir yemek yedim geldim yine kaynatmışsınız , kahve demeyin banaaaaaaaa nasıl canım istiyor nasıl anlatamam belki hafta sonu bir kaçamak yaparım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?