• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

anaaa bende sanıyorumki sadece göbişlerin fotosu var sizi gidi sizii demek sadece arkadaslar görüyor ama bende görmek istiyorumm benide ekleyinn hihoyyyt

Merhabalar kızlar sayfalar bayağı bir geçmiş. Resimler havalarda uçuşmuş herkese maşallah ne kadar göremesem de. Benim göbek de fırladı resmen arkadaşlar inanamıyor iş yerinde. Kıyafet bulamıyorum dolabımdan giymeye sizlerde var mı bu durum??

sagol canım hoşbuldum evet ya benide onun sıkıntısı aldı zaten aklım sizde herkes iyimi diye arada bi girip bakıyorum o kadar yeni basvuranlarla falan görüşüyorz işte işler sıkıntıda yani yeni birisini yetiştirmek zor oluyor daha bulamadık tecrübeli olması lazım ama yinede yoğun günler bekliyor beni
sen nasılsın iymisin canım

bende iyiyim, bulantılar hafifledi, cinsiyeti öğrenemedim, herkeşler öğrendi :(
inşallah sana zorluk çıkarmicak iyi bir elaman alırsınız
Allah yardımcın olsun canım

dilek benimde hem elim hem yüzüm çok kurudu, acayip bişi oldum

kızlar bu arada üçlü testimin sonuçlarını öğrendim dün telefonla çok şükür hiç bi sorunumuz yokmuş hersey normal dedi kağıt elimde olmadıgı için degerlerden haberim yok ama doktor normal dediya o yetti bana

varmı sonuçları öğreneler kızlarr

Gözünaydın cnm.

GAMMA-ESLEMCİM aslında benimde ikili temiz cıktı gerek varmı diye sordum ama tabi var dedi artık bilmiyorum nederece doğru benim gittiğim doktorda hastanenin ortağı aynı zamanda bi test te 80 lira yani gerek oldugundanmı yoksa katkımı yapıyos hastaneye anlamadım valla

dilekcim sağol canım sanada kolay gelsin

bende iyiyim, bulantılar hafifledi, cinsiyeti öğrenemedim, herkeşler öğrendi :(
inşallah sana zorluk çıkarmicak iyi bir elaman alırsınız
Allah yardımcın olsun canım

dilek benimde hem elim hem yüzüm çok kurudu, acayip bişi oldum

aminn canım inşallah evet ya tosuncuklar coğaldı derken ,erkek yılı falan diyoduk ama prensesler bastırdı bakalım senin pembemi mavimii

Ben de yarın gideceğim ikili test için umarım bir sorun çıkmaz kızlar...

bende para tuzağı, doktoruma sordum, herhangi bi sorun çıksa tedavi etme imkanınız varmı
hayır yok dedi, o zmaan gereksiz bu tetsler dedi eşim, kafa salladı kadın
bence boşverin yaptırmayın 3lü 4lü filan

Bircancım aynı durumu bende yaşıyorum, hiç iştahım yok benimde. Hani midem kötü olmasa yemek falan aramayacağım.. Ne yapsak ki doktorla falan mı konuşsak acaba?
Yoksa iyi bir durum mu bu:))

ama nefret ettim midemden artık cnaım sıkılıyo midme bulanınca ben 3 saatte bir bişiy atıştırıyorum ceviz elma portakal gibi akşam üstü böyle 5 gibi midem çok kötü oluyo sabahtan kalan gevreğimi yiyorum o kadar

Denizcim ve Birbelemir ; gözünüzaydın , sevindim test sonuçlarınızın iyi çıkmasına...hayırlısı olsun inş.

GAMMA-ESLEMCİM aslında benimde ikili temiz cıktı gerek varmı diye sordum ama tabi var dedi artık bilmiyorum nederece doğru benim gittiğim doktorda hastanenin ortağı aynı zamanda bi test te 80 lira yani gerek oldugundanmı yoksa katkımı yapıyos hastaneye anlamadım valla

dilekcim sağol canım sanada kolay gelsin

canım ben internette de araştırdım konuyu genel olarak ikili testin üçlü testin yerini almaya başladığını okudum bu üçlü testin doktorun insiyatifinde olduğunu bazı doktorlar gerek duymazken bazılarının yaptırdığını öğrendim ama tabii işin içine para girince insanın içine kurt düşmüyor değil

herkeze merhaba ben geldimm:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

bende para tuzağı, doktoruma sordum, herhangi bi sorun çıksa tedavi etme imkanınız varmı
hayır yok dedi, o zmaan gereksiz bu tetsler dedi eşim, kafa salladı kadın
bence boşverin yaptırmayın 3lü 4lü filan

aynen öle sanki bi sorun çıksa tedavisi var sadece para tuzagı işte ,ama doktor isteyince o an gerek varki istiyor diye düşünüyoruz kabul ediyoruz ama benim içim rahat tı yani testin sonucunu beklerken falan stres yapmıyorum kendime allahım sana emanet diyip teslim olmak en iyisi tedbiri alalımda takdir allahtan

sağol fussiletcim tesekkür ederim

Yok Denizcim işlerimi oturduğum yerden yapıyorum genellikle. Yani yoğun mail trafiği ve telefon görüşmeleri.. Öyle çok koşturduğum bir işim yok yani tatlım. Ama yinede düşündüğün için teşekkür ederim..

Bende Bircancım yaaa bu mideler canımızı çıkardı valla. Ben midemin bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmezdim önceden. Şimdi hep rahatsız. Seninde dedeğin gibi akşamüstüne doğru bende sabahtan kalan simitimi ve peynirimi yiyorum ve sık sık birşeyler atıştırmaya çalışıyorum ama iştahsız iştahsız zaten işim varsa onu bile unutuyorum bazen... Bu arada bizim bebişlerimizin cinsiyeti aynı olacak bence. Seninde kızın olacak yani:))

Back
X