kızlar uykum geldi ya napıyorsunuz?
bendede vardı uyku hali şimdi kendime cay aldım yanında atıştırmalıklar gözüm açıldı azcık :)
bu arada ne güzel tickerin çok tatlı olmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar uykum geldi ya napıyorsunuz?
Bircancım aynı durumu bende yaşıyorum, hiç iştahım yok benimde. Hani midem kötü olmasa yemek falan aramayacağım.. Ne yapsak ki doktorla falan mı konuşsak acaba?
Yoksa iyi bir durum mu bu:))
ama nefret ettim midemden artık cnaım sıkılıyo midme bulanınca ben 3 saatte bir bişiy atıştırıyorum ceviz elma portakal gibi akşam üstü böyle 5 gibi midem çok kötü oluyo sabahtan kalan gevreğimi yiyorum o kadar
Günaydın canım sana da.
Öncelikle aramıza hogeldiniz , sefalar getirdiniz.Bebeğini tebrik eder, iyi bir hamilelik
süreci geçirmeni dilerim.Canım aslında cinsiyet pek belirtilere bakmıyor. Sadece eskiden ultrason falan olmadığı için büyüklerimizin uydurduğu şeyler.Mesela benim kızım olacak canım isteyince ekşi, tatlı, tuzlu hiç farketmiyor hepsini yiyorum. İki hafta çok uzun bir zaman değil canım. Yakında öğrenirsin sende...Kendine ve bebişine ii bak.
selaamm arkadaşlarrrr benn geldiimmm ekiimm annesiiii........nasılsınızzzzz
oncekı gunlerde hıc canım bırsey yemek ıstemıyordu bugun nedense ısthım cok acık sabahtan beri birseyler yiyorum
iyiyimm çok şüküürr sen nasılsınn bebişş nasılllhoşgeldin cnmmm..yabersinnnn
kızlar yaa evde bi gıram yemek yok
malzemede yok
ben bakkala ordanda manava gidiyorum
benim kuzucuk acıktı, karnımı doyurmam lazım
sonra gelirim, fazla yazmayın, okuyamıyorum sonra :)))))
Gözlerim yarım kapalı hem çalışıyor hem forumu takip etmeye çalışıyorum canım acayip uykum geldi benim de. Şöyle yatsammm:1shok:
Yok Denizcim işlerimi oturduğum yerden yapıyorum genellikle. Yani yoğun mail trafiği ve telefon görüşmeleri.. Öyle çok koşturduğum bir işim yok yani tatlım. Ama yinede düşündüğün için teşekkür ederim..
Bende Bircancım yaaa bu mideler canımızı çıkardı valla. Ben midemin bu kadar sorun yaratacağını hiç düşünmezdim önceden. Şimdi hep rahatsız. Seninde dedeğin gibi akşamüstüne doğru bende sabahtan kalan simitimi ve peynirimi yiyorum ve sık sık birşeyler atıştırmaya çalışıyorum ama iştahsız iştahsız zaten işim varsa onu bile unutuyorum bazen... Bu arada bizim bebişlerimizin cinsiyeti aynı olacak bence. Seninde kızın olacak yani:))
selaamm arkadaşlarrrr benn geldiimmm ekiimm annesiiii........nasılsınızzzzz
hadi güle güle git yaptıklarından birer tabak almaya gelirim bendeki bu tembellik ne zaman gidecek bilmiyorum 2 gündür aynı yemekleri yiyoruz eve gidince canım kocam hiç bişey demiyo artık ama bu akşam değişik seyler yapmam lazım
hoşbuldukkkka.s.a.s.Hoşgeldin ekim annesigamyoncuiremsu
cnm miden tam olarak doymadığı içinde bulanır sevdiğin şeylerden yemeğe çalışş birazz