• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz gülelim kızlar

Anne karnında ikizlerin konuşmaları

Ya kenara çekilsene
- Kes, Allah'ın cenini seni

- Bak hareket yapma kordonunu ısırırım
- Sen duurr daha, sen duurr, dışarda görüşcez seninle

- Önce ben çıkıcam
- Hayır ben
- Sen çıkamazsın
- Nedenmiş
- Ehe, kordonu bacağına düğüm attım çünkü

- Şşt baksana
- Ne var
- Bu ne
- Ya ne bela şeysin, ne bileyim. Koy aldığın yere

- Biz şimdi ikizmi oluyoz abi
- Yok üçüz
- Aa üçüncü nerede
- Galiba önümdeki şey

- Burnumu ısırma bak tekme atarım
- Atamazki atamazki
- All (taaapp!) Tüh ıskaladık. Pardon anne isteyerek olmadı

- Erkek sen dışarı gelsene
- Erkek mi o ne?
- Ne bileyim geçen dışarıda konuşurlarken duyudum. Biri erkek olacak diyolardı
- Ee ben erkeksem o zaman sen ne oluyosun
- Bilmem

- Ya bi dursana
- Ya sıkıldım bea
- İki dakka rahat durda yüzüme bakayım

- Şşt kardeş bak bi
- Ne var
- Bak ne buldum
- Ne o
- Bilmem.Dur bi parmağımı sokiim bakalım ne olcak

olm bi dur yaa! uyutmadın 2 dakka!
-yav napiim sıkıntı bastı beni gerineyim dedim!
-hay kordonu büzüşece gerinmeyiver! .öt kadar yerde beyimiz keyif yapıyo la!
-bey ne?
-bilmem bi yerden duydum.
-.öt ne?
-ulan susmıcan mı sen? hay senin plasentana!!!!

Alıtıdır..

kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..

çok geçmiş olsun canım yaa...
ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın.. darısı bana inşallah daha iki hafta var gitmeme...

kızlar selam;geçen hafta hiç giremedim nete..çünkü kayınvalidemin eve hırsız girmiş..karşı apartmanımda oturuyor..evde ne var ne yok götürmüş o da yetmemiş lcd tv bile gitmiş..iki gündür benim evede alarm takılıyodu evim resmen ayaktaydı toz duman bir yerde neyse dün ablam annem geldi şükür temizlendi ev..birazdan kayınvalideme geçicem gitmeden uğrayım dedim size..yaramazlık yoktur inşallah..

çok gecmiş olsun canım sende dikkat et kendine prensesine de kendinede iyi bak

Geçmiş olsun cnm ya. Allah korusun. Bizler iyiyiz sen nasılsın ? Prensesin nasıl?

çok geçmiş olsun canım yaa...
ne güzel bebişinin cinsiyetini öğrenmişsin gözün aydın

sağolun kızlar ben ve kızım zeynep duru da iyi..ya az önce çok ilginç birşey oldu bir anda sanki karnımın içinde dört kere damar attı aceba kızım bana sinyalmi verdi yoksa bana ait bir hareketmiydi çözemedim..

canim o damar atmasi gibi olan sey bebegin iste:) sende hissediyosun artik.bende 4 gündür hissediyorum oglumu cok tuhaf bi duygu dimi?

gerçekten mi o o pıt pıtlar bebişime mi ait şimdidelikafaduldendelikafadulden
benim cinsiyetim belli olmadı sol tarafta atıyo sizinki ne tarafta atıyo.. damar atmasına göre cinsiyet tahmini varmış diye duydum da

sağolun kızlar ben ve kızım zeynep duru da iyi..ya az önce çok ilginç birşey oldu bir anda sanki karnımın içinde dört kere damar attı aceba kızım bana sinyalmi verdi yoksa bana ait bir hareketmiydi çözemedim..

Kızındır belki cnm. Ama 16. haftadan önce hissedilmiyomuş

Geçmiş olsun canım ya..kayınvaliden gil alt katta falan mı oturuyor nasıl girmiş öyle...

gerçekten mi o o pıt pıtlar bebişime mi ait şimdidelikafaduldendelikafadulden
benim cinsiyetim belli olmadı sol tarafta atıyo sizinki ne tarafta atıyo.. damar atmasına göre cinsiyet tahmini varmış diye duydum da

evet canim o senin bebisinhihoyyyt cok sik olmaz o damar atmasi gibi olan sey.benimki sola yakin ama sag tarafda degil.bebisimin kalbi tam sag kasigimda.kalbini dinlemek icin alet aldikta ordan biliyorum kalbi nerde atiyo.karnin cok ciktimi?sadece ortadan ciktiysa erkek diyolar ama bilmiyorum ne kadar dogru.benim öyle oldu..

kızlar saçlarınızdan bir tel kopartın.alyansınızı kolye gibi o saç teline geçirin.ve karnınızın üzerine değmesine 1cm kala bir nesafeden tutun.saç teline asılı yüzük nasıl hareket ediyor göreceksiniz.ben yaptığımda yüzük çizgi şeklinde ileri geri gidiyordu öyle olunca bebek erkek oluyormuş.eğer dairesel hareketlerlede dönerse bebek kız..batıl inanç ama bakalım kaçımızda tutucak:) hem bu şekilde bebeğimizin karnımızın sağında mı solunda mı olduğunuda anlıyoruz.çünkü kalp atışlarına göre bebek hareket ediyormuş.

evet canim o senin bebisinhihoyyyt cok sik olmaz o damar atmasi gibi olan sey.benimki sola yakin ama sag tarafda degil.bebisimin kalbi tam sag kasigimda.kalbini dinlemek icin alet aldikta ordan biliyorum kalbi nerde atiyo.karnin cok ciktimi?sadece ortadan ciktiysa erkek diyolar ama bilmiyorum ne kadar dogru.benim öyle oldu..

canım bu aletlerin fiyatı ne kadar peki?

benim pıt pıtlarım sola yakın bir yerde atıyo doktor kıza benziyo demişti ama daha cinsiyetimiz kesin değil.. akşam evde yüzük olayını da deneyeyim bakalım ne çıkacak

Geçmiş olsun canım ya..kayınvaliden gil alt katta falan mı oturuyor nasıl girmiş öyle...

yok be güzelim ne girişi 4. katta oturuyor çelik kapıyı kırıp öyle girmişler..ama evi talan etmişler..ilk önce eşim beni içeri sokmadı korkarım diye ama annemi öyle görünce kıyamadım ne olursa olsun giricem içeri dedim..her yer heryerdeydi bütün gelinlik takılarını alyanslarını falan çalmış..şimdi ikimizinde evine alarm takıldı kapı yapılıyor..insan korkuyor ya allah kimseye yaşatmasın..

12. haftada gitmiştim o zaman kız gibi demişti. daha 10 gün var doktora gitmeye acaba bir bahane uydurup gitsem mi şimdiden

12. haftada gitmiştim o zaman kız gibi demişti. daha 10 gün var doktora gitmeye acaba bir bahane uydurup gitsem mi şimdidenkaydirigubbakcemile3

arkadaşlar bir yazı okudum sizinlede paylaşayım uzmanlar kesinlikle 2 yaşına kadar tv izletmeyin diyorlar ben zaten sevmem çok tv alıştırmak istemiyordum zaten bunu duyunca iyice düşünüyorum. bebek resmen hipnotize oluyormuş

12. haftada gitmiştim o zaman kız gibi demişti. daha 10 gün var doktora gitmeye acaba bir bahane uydurup gitsem mi şimdiden

öyle dediyse öyledir.cünkü benim dr.11+4 ken erkek gibi demisti erkek cikti.
bekle 10 gün bise olmaz:) insan dayanamiyo dimi cok merak ediyo..

Back
X