slm kızlar nasılsınız başıma gelenleri bi bilseniz 2 gündür... sinirimden oturdum ağladım valla...
hayırdır canım umarım kötü bişey yoktur....?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlar nasılsınız başıma gelenleri bi bilseniz 2 gündür... sinirimden oturdum ağladım valla...
arkadaşlar merhaba.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım.ama hala geçmedi ya valla o gün içimden çıkanlar inanın boğazımı tahriş etti böyle bişi yok ne oldu anlamadım.başım zaten hala çatlıyor üff üstünüzden uzak yani dün hiç giremedim nete.annemide hastaneye götürdümdü testi vardı.zor gittim geldim.
geçmişi okudum yazmadan az önce paylaşımlar çok güzel pembecim,elacım,bircancım,özgecim.
resimlerde bakılmış ama yoktum yaf.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıkla gelsin inşallah.bu arada elacım kırkbir kere maşallah diyorum göbişe canım canım çok güzel.ıhlamur içeyim pek bişi yiyemiyom.yazdıklarınızı ara ara takip etcem inşallah.sevgiler güzel annişler.
nihalcim geçmiş olsun kötü bişi sanırım ama umarım geçmiştir.
arkadaşlar merhaba.geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkürler canlarım.ama hala geçmedi ya valla o gün içimden çıkanlar inanın boğazımı tahriş etti böyle bişi yok ne oldu anlamadım.başım zaten hala çatlıyor üff üstünüzden uzak yani dün hiç giremedim nete.annemide hastaneye götürdümdü testi vardı.zor gittim geldim.
geçmişi okudum yazmadan az önce paylaşımlar çok güzel pembecim,elacım,bircancım,özgecim.
resimlerde bakılmış ama yoktum yaf.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz bebişlerinizde sağlıkla gelsin inşallah.bu arada elacım kırkbir kere maşallah diyorum göbişe canım canım çok güzel.ıhlamur içeyim pek bişi yiyemiyom.yazdıklarınızı ara ara takip etcem inşallah.sevgiler güzel annişler.
Geçmiş olsun tatlım tekrar. Dinlen güzelce. Yorma kendini.
geçmiş olsun canım.bende fazla çıkardığım zaman boğazım tahriş oluyodu su bile içerken açıyodu..kendime sütlü şeker almıştım.onu dilimin üstüne koyup emiyodum...gelen tat boğazımı yumuşatıyodu...tavsiye ederim:)
ınsallah hepımızın bebeklerı cok saglıklı,hayırlı,dunyalar guzelı,cok ama cok mutlu bebekler olurlar.
rabbım saglıkla bır avazda kucagımza almayı nasıp etsın yavrularımızı.cumlemız ıcın tek duam bu hepınızın oldugu gıbı.
ınsallah hepımızın bebeklerı cok saglıklı,hayırlı,dunyalar guzelı,cok ama cok mutlu bebekler olurlar.
rabbım saglıkla bır avazda kucagımza almayı nasıp etsın yavrularımızı.cumlemız ıcın tek duam bu hepınızın oldugu gıbı.
ayfer çok gecmıs olsun.
bırcan cok sevındım hayatım cok gusel haberlerle gel ınsallah
nıhal hyrdır canım noldu paylassana
ayfercım noldu ya ben okumamısım.cok gecmıs olsun canım.gelmıs gecmıs olsun
Ayfer geçmiş olsun canım boğaz pastilinin bir zararı yok demişti doktorum faranjit olduğumda bir kaç tane almıştım
kızlar dr larınız sıze beslenme lıstesı falan verdımı? hergun sundan su kadar bundan bu kadar su mutlaka vs vs dıe
ben de suan aglıyorum.bu sıze yazdıgımın yanında bır kac tane daha okudum da.tutamıorum suzuluo yaslar.esim yemege gelcek sımdı anlıcak yıne onları okudugumu.oyle merak edıorum kı kendı ıcımdekını de.mınıcık parmaklarına kurban olduğum.daha yuzunu gormeden canımdan cok sevmk boyle bıseymış,derlerdı de ınanırdım ama hayal edemezdım,kendınden once onu dusunup,hıcbısey yokken onu ozledıgınden gozlerınden yaslar suzulmek.saglıgından sorumlu oldugundan,savunmasız oldugundan boyundan buyuk ıse kalkıstıgını dusunmek boyle bıseymış.gece yatarken duaların sukurlerın bıtmemesı,acıkmadan yemek yeme geregı duymak,o uyanmasın dıe yatarken fazla kıpırdanmamak boyle bıseymış.cok sukur rabbıme bınlerce sukur
aynen ben iri yapılıyım ama halimden memnunum hiç bir zaman kilo takıntım olmadı rejim yapmadım 53 kiloykende iri duruyordum 65 kende şimdi bana dikkat et çok alma diyenlere valla kendimi de bebeği de strese sokamam canım ne isterse yerim ister veririm ister vermeme sonrada diyorum susuyorlar bide şey lafına sinir oluyorum şimdi ki anneler modern canım dikkat ediyorlar kilolarına hamileyken almıyorlar yani sende alma demek istiyorlar buda sağolsun ebru şallı ile hayatımız girdi canım onun vücut yapısı ile benim ki bir mi ayrıca o manken ben değilim herkes farklı bunu anlayamadı insanlar