• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meraba kızlar nasılsınız?
nasıl gidiyor.bebişler nasıl

yerim oğluşu yerim yerim canım çok sevindim bende bu gün görcem inşallah ya

Allah paşanı sana bağışlasın , şekerim artık darısı benim gibi öğrenmeyenlerin başına sağlıkla inşallah :))

canım benimm ne guzel ögrenmişinn...darısı basıma yaaaaaa........:teytey:

çok sevindim canım allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin

ultlar hadi gözün aydın cnm bi tosuncuk daha geliyyooooo ay bnim ne olcek....

kızlar hepinize çok çok tşk ederim.. ultlar canım gözün aydın bi paşa daha gelio demek.. çok sevindim canım... bircancımm haberlerini dört gözle bekliycem ok.. fazla bekletme bizi.

ult lar gözün aydın bir prens daha geliyor hayırlısıyla inşallah...Allah bizede öğrenmeyi nasip etsin

kızlar hepinize teşekkür ediyorum rabbim hapinizin gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar verir inşallah:Saruboceq:

Elacım tabi ki bizi ağlatmak için yazmadın biliyorum , yazdıkların çok güzeldi hani düşünürsün de kendini ifade edemezsin ya bazen aynen ööle bişey :)) Neyse ağlamayalım tabi bebişlerimizi üzmeyelim biz ağlarsa ilerde onlar da ağlak olurlar ben öyle inanıyorum ,:)))

ay nıhal bebegıne bısey oldu sandım ben de allah iiliğini versın.neyse sonunda kesınlesmış.uzme artık kendını bak gormuşşsun 3ü 1 aradayı:)
pınar tebrık edrım canım.hhyrlı olsun oglun.
bırcancım senın oglun olucak bence bakalım meryemle tutturcaz mı.bır kac saat sonra ogrenırız.
yasemıncım sızı aglatmak ıcın dııl de o an huzunluyken bırden yazmısım.hepınızın aynı seylerı hıssettıgınden emınım.cnm bnm

elacım teşekkür ederim canım sen tahmin etmiştin bebişimin cinsiyetini erkek demiştin hatırlarsan tabi önce allahtan canım

huhuuuu
begumcum nbr tatlım nerlerdesın sen bakım kac gundur
ayrıca yenı gelen arkadaslar alınganlık etmısler bısım topıgımız bı tanedır herkes herkesın sorusuna slmına karsılık verır yani.gorulmemeıstr belkı yazdıklarınız cok elzem konular arasında kaynamıstr.hem geldıgınızde kendınızı tanıtır ne kadarlık oldugunu solersenız daha akılda kalıcı olursunuz.hepınız hosgelmıssınıza.s.

petibörcüm karşılaşamıyoruz bu ara senle valla ösledim kızz..çocukla uğraşıp duruyom aradada spor yapıyom pilates yoga geliyomkaydirigubbakcemile2 sen napıyon görmeyeli oğluşun nasıl?

salı günü 3lü testim vardı salak gibi başka bi hastaneye gittim daha ucuz die. neyse dr muayene etti önce şikayet etti çocuumu çok hareketli hiç durmuo die sonrada cinsiyeti kız dedi.. ben şoklandım sanki nasıl yani dedim 11. haftadan beri erkek diolar 17. haftada değişrmiki dedim ben kız olarak görüorum dedi.. neye uğradığımı şaşırdım.. testi falanda yaptırmadım..annemle eşimede söyledim onlarda şok geçirdiler dalga geçtiğimi falan sandılar.. neyse eve gittim akşam eşim geldi kalk dedi başka bi dr a gidicez.. devamlı gittiğimiz hastaneye ama nöbetçi dr olduu için başka bi dr a gittik öncedende sancım varken gitmiştik oda erkek demişti.. neyse oda baktı bu pozisyonda &99 kız görüorum dedi.. öyle bişeyki yalnış anlaşılmasın erkek istioduk kız olmasın falan değil en başından beri bize erkek demişlerdi kesin demişlerdi hemde benim ailemde şimdiden herşeyini alıp yapmıştı onuda geçmiştim ben severken oğlum die seviodum.. tabikide cinsiyet farketmezdi ama keşke en başından erkek demeselerdi die oturup ağladım sabaha kadar sanki bi oğlum varmış ölmüş şimdi kıza hamileymişim gibi. töbe yarabbim töbee.. neyse aynı günün sabahı yani dün annem kendi dr una git emin olalım kesin bişey sölesin dedi gitmek istemedim zorladı.. velhasıl dr uma gittim dedim böle böle siz kesin erkek dediniz 1 aydır dün bana kız dediler kesin bişi söleyin ki kendimi ona göre hazırlıyım dedim bende.. dr um tam 10 dak baktı benimki fişek gibiydi ama 2 sn yerinde durmadı.. drum dedi bu çok fena olcak şimdiden ters düz yapıo dedi.. tam yüzüstü oyun yaparken kendine pipiyi sallandırdı.. dr hemen yakaladı pozisyonu ve pipisinin resmini çekip verdi bidaha kız diyenlere al bunu göster bu ne peki de dedi.. kızlar sakın güvendiğiniz bildiğiniz başından beri gittiğiniz dr unuzu değiştirmeyin.. ben bi aptallık yapıyım dedim gözyaşlarımla bedelini ödedim.. inanın kız erkek olması hiç önemli değil ama kesin diyipte kendini ona hazırlayıpta sonra abidik gubidik bi dr un başka şey sölemesi daha kötü..

Ayy ödüm patladı kız. Bebeğine bişi oldu sandım. Ama şükürki iyimiş. Evet dediğin gibi doktor çok önemli ya. Böyle bir olayı hepimiz yaşayabiliriz.

merhaba kızlar nasılsınız bakim bugün doktora gittim aslında yarın gidecektim ama göbeğimde ağrı olduğu için bugün gittim doktor cinsiyetini söylerim demişti ilk başta göstermedi kendini haylaz doktora ısrar edeince 10 dakika dolan tekrar bakim dedi veeeeeeeeeeee sonunda gösterdi kendini hayırlısıyla bir oğlım olacakmış çok sevindim allahım tamamına erdirir inş darısı sizin başınıza

Canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun. Hayırlı bir evlat olsun :ecrin_bebek:

merhaba kızlar nasılsınız bakim bugün doktora gittim aslında yarın gidecektim ama göbeğimde ağrı olduğu için bugün gittim doktor cinsiyetini söylerim demişti ilk başta göstermedi kendini haylaz doktora ısrar edeince 10 dakika dolan tekrar bakim dedi veeeeeeeeeeee sonunda gösterdi kendini hayırlısıyla bir oğlım olacakmış çok sevindim allahım tamamına erdirir inş darısı sizin başınıza
canım maşallah bir tosuncuk daha geliyooo:)
kızlar cinsiyetle artık iyice belli oluyor nihal bencede cnm dr çok önemli
ayfer geçmiş olsun canım
bircan çok sevndim hayırlısı neyse o olsun bebişin allah gönlüne göre versin sabah hemen yaz tatlım

bu arada yazı çok güzeldiiii

sadcım çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileğin için.

Ayy ödüm patladı kız. Bebeğine bişi oldu sandım. Ama şükürki iyimiş. Evet dediğin gibi doktor çok önemli ya. Böyle bir olayı hepimiz yaşayabiliriz.

Canım sağlıkla gelsin inşallah oğluşun. Hayırlı bir evlat olsun :ecrin_bebek:

canım maşallah bir tosuncuk daha geliyooo:)

sadcım çok teşekkür ederim canım geçmiş olsun dileğin için.

teşekkür ederim kızlar rabbim hepimizin evlatlarını korusun:Saruboceq:

nihalcim canım geçmiş olsun diyelim bende şüpheleniyorum bu doktorlardan açıkcası banada erkenden kız dedi 13 haftalıkken ama doğruluğuna güvenemiyorum şimdi. bildiğin doktordan şaşmayacaksın aslında..
Bu arada herkes iyimi kızlar? bebekler nasıl? bircan doktora gitmiş galiba.. bencede oğlu olacak göbüş öyle duruyor bana göre...tüm cinsiyet öğrenen anneleride ayrıca tebrik ederim...darısı öğrenmeyenlerin başına...

petibörcüm karşılaşamıyoruz bu ara senle valla ösledim kızz..çocukla uğraşıp duruyom aradada spor yapıyom pilates yoga geliyomkaydirigubbakcemile2 sen napıyon görmeyeli oğluşun nasıl?

haklısın cocukla ugrasıondur.bız de ıyıyız allaha sukur.spor yapıon ha hoşşik seni.ondan oyle cıtırsın sen.ben de platese basladım yenı.bakalım bısey farkedıcek mıkaydirigubbakcemile3

haklısın cocukla ugrasıondur.bız de ıyıyız allaha sukur.spor yapıon ha hoşşik seni.ondan oyle cıtırsın sen.ben de platese basladım yenı.bakalım bısey farkedıcek mıkaydirigubbakcemile3

ben ilkindede pilates yapmıştım kendini insan zinde hissediyor...hamilelikte yoga ve pilates cdlerini öneririm evde olan anne adaylarına.bacum yaza fıstık gibi bir hamile olarak girmek istiyom...kaydirigubbakcemile3 pikini mikini giycez denize gircez selülitler yok olmalı demikaydirigubbakcemile3

tecrübeli annişler bilgi istiyom.hangi göğüs kalkanı iyi ? hatta iyi mi bu kalkanlar? bi chicconun var bide aventin.Chicco Göğüs Kalkanı - Anne ve Bebek - joker.com.tr bu chicconunki.

canım tecrubesız bır anne adayıyım ama çocuk magazasında tanıdıgım var. sordum ona bunları dedıkı dısarda kullanmazsın. goguslerı çok buyuk goterıyormus.benım küçük oldugundan sıkıntı olmayacak gercı benım için ama kalıp gibi duruyormus:) belkı ılk zamanlar evdeyken kullanmak için alırım bende.

ultlar hayırlı olsun canım

vakit geçmiyorrr kızlar cumartesi bende öğrenicem

ben ilkindede pilates yapmıştım kendini insan zinde hissediyor...hamilelikte yoga ve pilates cdlerini öneririm evde olan anne adaylarına.bacum yaza fıstık gibi bir hamile olarak girmek istiyom...kaydirigubbakcemile3 pikini mikini giycez denize gircez selülitler yok olmalı demikaydirigubbakcemile3

pikini mi bu sene gıyebılırmıyız kiiidelikafadulden ay ben gıyemeyız dıe dusunuodum.koca gobeklı fit hamişlerkaydirigubbakcemile3

nihal kardeş üzmeseydin keşke kendini bu kadar. aslında hepimizin birazcık daha o değil bu cinsmiş gibi bir olasılığa hazırlıklı olmamamız lazım. 9 ay erkek deyip kız doğan ya da tam tersi o kadar çok hikaye duydum ki. cinsiyete bu kadar bağlanmamakta fayda var. biraz daha geç öğrenmek daha mı iyi ne... ama gönlündeki ve alıştığın cinsiyeti duymuşsun son olarak, yine de geçmiş olsun :)

Back
X