• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2[/QU

hayirli olsun canim ne kadar guzel sende artik cinsiyetleri belli olan arkadaslar grubuna girdin ya cinsiyet tablosu nerde kizlar herhalde eylul annelerinin bir cogunun oglu oluyor:ecrin_bebek::nazar:

Çok şaşırdım ben çünki biz 3 kız kardeşiz korktum biraz erkek bebek nasıl büyütülür ki:CüvCüv:

Herkese çok teşekkür ederim arkadaşlar öğrenen tüm anneciklerin de gözü aydın olsun:1hug:

kız gözleri göbek görsün insanlarınkaydirigubbakcemile3 göbeklerin ve bebeklerin gücü :CüvCüv:

canım tecrubesız bır anne adayıyım ama çocuk magazasında tanıdıgım var. sordum ona bunları dedıkı dısarda kullanmazsın. goguslerı çok buyuk goterıyormus.benım küçük oldugundan sıkıntı olmayacak gercı benım için ama kalıp gibi duruyormus:) belkı ılk zamanlar evdeyken kullanmak için alırım bende.

canım farketmez göğüs kalkanını şideetle tavsiye ediyor arkadaşlarım marka olarak bişiy demediler ama yara falan yapmıyormuş çok memnun arkadaşlarım

ayfer ben tulum ile tunik arasındaki farkı daha öğrenemedim. sen hangi dilde konuşuyorsun? :)
senin gibi bir kitap kurdu okuduğunu anlar be kardeşim sende yapma yafff:)tulum tunik olayını şimdi anlatmiyim zate:)senin gönderdiğin joker linkine göz atıyordumda orada nelee nelee vaaa.
Arkadaşlar merhaba şimdi doktordan geldim. Bebeğim çok iyiymiş gelişimi tahliller verdim 3 gibi tekrar almaya gideceğim. Veeee oğluşum olacakmışkaydirigubbakcemile2
hayırlı solsun canım maşallah sağlıkla gelsin inşallah.
göğüs kalkanı silikondan yapılmış göğüsü koruyan bir şey pedlerin yerine kullanılıyor pedler sürekli ıslandığı için yara yaptığından kalkanı kullananlar tavsiye ediyor

evet canım gecen senede gittik çok memnun kalmıştık. bu sene deneme yanılma yapmayalım dedık:) voyage sorgun a gidicez ınsallah
voyage deli güzelmiş ayy ne güsel ya.bizimki bu hamile halinle hiç keyif alamazsın boşver annemlerin yazlığıma gideriz kuşadasına dedi yaf.olayı sildi attı:)voyage moyage bize hayal yane şimdilik :)
aranızda benim gibi sıksık bas agrısı ceken varmı acaba kızlar............????

kızım ne diyos bis baş ağrısından geberiyom ben ne zamandır.kan basıncı diyolar nedir anlamadım yaa uff.

bende tatile gidecektim ama sanırım gitmeyeceğim akademik tatil bizim 15 temmuz gibi başlıyor ondan önce gidemem 15 temmuzdan sonrada 7 aylık riske atmak istemedim seneye bebeğimiz le gideriz inşallah...

:roflol:sırnaşık şey:roflol::roflol:a.s yaaaaa cok komiksinizzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrrsırnaşık şey genelde yabancilar cok aciyorrrrrrrrr:oklava:
evet turkler en fazla ıste askıları falan ındırıyo:) yabancılar altları katlıyo sankı çok genıs bır parca varda altlarında:)

ayfer canım seneye bebegınle gıdersın. gercekten çok guzel tesıs. benım esımde bu sene guzel tatıl yapmak ıstıyorum senınle dıye tutturdu. gelecek beyfendı nasıl olacak bılmıyoruz ya. bu son tatıl gozuyle bakıyoruz:):)

bende tatile gidecektim ama sanırım gitmeyeceğim akademik tatil bizim 15 temmuz gibi başlıyor ondan önce gidemem 15 temmuzdan sonrada 7 aylık riske atmak istemedim seneye bebeğimiz le gideriz inşallah...

canım sızın dogum izişnleri nasıl oluyo. hanı bızım 4 ay. ama sızın tatıle gelınce ne oluyo

evet turkler en fazla ıste askıları falan ındırıyo:) yabancılar altları katlıyo sankı çok genıs bır parca varda altlarında:)

:roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şey harikasin canim ya yazilarinizi okudukca guldummmmmmm halada guluom walla kiz bunlar gunes nedir gormedikleri icin heryerlerini gunese gosteriyorlar burdakilerde ole 12derecede adamlar ustsuz gezio kadinlar bikini usttuyleeeeeeee yanmis bunlar itfayiye lazimmmmmmmmmkötükedihüso:oklava:

Back
X