Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suni sancıyla alakası yok gülcancım bu vajinadaki esneklikten kaynaklanıyor ama 40 dikiş atıldığına açıkcası inanmıyorum nereye 40 dikiş okadarcık yerde allah aşkına korkutmuşlar sanki biraz seni..bişey önermek istiyorum normal doğum yapacak olanlara vajina kaslarınızı çalıştırın hergün aklınıza geldikçe bunuda şöyle yapıyorsunuz sanki idrarınız var ama sıkıca tutmanız gerek o bölgeyi sıkıp bırakın birkaç kez inanın işe yarıyor. güzel bir egzersiz...
kızlar kızımın son resmı cok anlasılır degıl ama artık buyuyolar tam sıgmıcaklar ultrasona artık butun goremıcez parca parca gorcez.cok tatlı ama daha sımdıden![]()
ya benim 6 aylık hamile olan arkadaşım mitamin neyim hiçbişey içmiyor, doktoru gerek yok demiş
bu doktorlar neden hepsi farklı söylüyo kii
ben doktoruma içemiyorum dedim, tahlillerimde iyi çıktı dedim, yok içceksin dedi bana
arkadaşımda böyle deyince, şimdi pek sıkmıyorum kendimi, midem iyiyse içicem, değilse boşuna içipde yediklerimide çıkarmiim diyorum
kaş yapayım derken göz çıkıyor çünkü laelaelaelaelae
canim kendin bilirsin kendini nasil rahat hissediyorsan ole yap omega 3 almayida unutma
ceviz ispanak balik ...vs gibi
kızlar kızımın son resmı cok anlasılır degıl ama artık buyuyolar tam sıgmıcaklar ultrasona artık butun goremıcez parca parca gorcez.cok tatlı ama daha sımdıden![]()
ayyyyyyyyyyyy nazar degmesin masallah canim sen kac hafdaliksin yerim ya cok tatli cikmis allah kucaklarimmizada almayi nasip etsin
![]()
bunu ilk senden duydum canım ya.ama şu bir gerçek anne baba iri yapılı uzun ise bebekte doğal olarak onlara çekeceğinden ortalama üstü olabilir.ben 53 cm doğmuşum.boyum 1,75 kilo desen hiç sorma:) ama 48-49 cm doğan bebeklerde var.annem babam uzundu ablam abim bende uzun ve iri yapılı olduk.ama minyon anne babadan bir bakıyorsun maşallah yapılı uzun çıkabiliyor.sağlıklı olsunlar inşallah.kızlar size bi şey anlatmak istiyorum...ç.ba doktorum gittim ultrasonda bakalırken haftalıgına ve uzunluguna bakılmadı.bir hafta önce 5 gün önden gidiyodu.doktor sen bu haftalara o kadar takılma dedi.36 haftalık bebek vardır 3,600kg 36. haftada gelışımını tamamlar dogar(ultrasonda 40 haftalık gözükür) bebek vardır geç gelışır 40. hafta 2.700kg dogar dedi(ultrasona göre 36.)..3-4 haftaya kadar bebek geç gelişebiliyomuş ve bana sen mınyonsun ilerkı haftalarda senın bebegin geriden gelir bana sen 4-5 kılo bişey dogurcam diye bekleme tabi allahın takdırı bellı olmaz dedi yanı böle arkadaşlar benım gibi mınyom olanlar bu bebegın geç gelışecegıne alışalım şimdien sonra zmeyelım kendımızı
valla doğrusun.sen işinede bak canımcım geçen hatadan maaşta kesinti falan aman diyim işede k k ya da dikkat:)ayyy kızlar amma çok yazmışsınız ya oku oku bitmesi çokta işim vardı yemeğimide yedim herkese afiyet olsun yarasın bebişlerine
ayy işte bu durumlar beni çok korkutuyor.annem en yakın örnek.kaç sene geçti hala acı hissediyorum dikiş yerlerimde diyor yaa.kayınvalidemde fııırt hemen doğurmuş dikişsiz.değişiyor demek ki.maalesef atıyorlar canım iki arkadaşım arka arkaya doğum yaptı normalde direndiler birinde 38 birinde 40 dikiş vardı bende nasıl olur inanamadım ama 10 dakikada doğum yapıp tam iki saat dikiş atmışlar arkadaşlarım aylarca oturamadılar ve eşleriyle ilişkiye giremediler zor iyileşti neyse ben gidiyorum herkesin kendi seçimi elbette hayırlısı olsun artık dicek bişiy yok
ay evet canım ya ne kan basıncımış töbe töbee.bana fena vurdu bu ara yaa.ayfer tatlım baş agrısı benımde oluyo sadece baş agrısı var zaten bende bi yerde okumuş vücuttakı kan artıyomuş ondanmıydı neydi galıba yanlış hatırlamıyosam.ılk doktra gittigimde demişti bana başım agrır diye mınoset vermıştı ama ben hıç ıçmedım
ay canım beniim maşallahhh.kızlar kızımın son resmı cok anlasılır degıl ama artık buyuyolar tam sıgmıcaklar ultrasona artık butun goremıcez parca parca gorcez.cok tatlı ama daha sımdıden![]()
ayfersmu canım o kordine sağlık bakanlığından kaynaklanıyor
hastalar sağlık ocağını kullansınlar diye sanırım özeller ile senin bağlı olduğun sağlık ocağı kordineli açlışıyor
mahallendeki sağlık ocağın ev ev dolaşıp kayıt almadı mı?
birçok yerde başlatıldı ve türkiye genelinde yapılıyor, aile hekimliği kurulcak snaırım ondan sebep
bizim ailece kaydımız sağlık ocağında var olduğu için, hamile kalır kalmaz, özelden oraya haber gitmiş yerimseniben
benimde suyum erken geldi sadece 3 dikişim var..ve kesi yapılmadı bana...
GÜlcan senın cınsıyet ne zaman ogrenılecek
ayy canımm valla aynen öylee a.s sağolasın bisürüde nazar boncuğu koymuuuş.ayfercim sizin aile zaten ortalamaların üstündeymiş.senın bebişinde maşallah tosun olurrrr...
![]()
begumcum ben anlamadım.kesi yapılmadıysa neden dıkısın var?yırtılman mı olmustu
begumcum ben anlamadım.kesi yapılmadıysa neden dıkısın var?yırtılman mı olmustu
canım badem yağının hiç bi zararı yok bildiğim bi çok kişi kullanıyor ama ben kulanmayı düşünmüyorum. çünkü zaten göbeğimde tüylenmeler oluştu ve be tüylenmelerin rengi koyulaşıyor. bazı kuaförler kaşları dökülene badem yağı sür derler bilirsin kaşlrın kuvvetlenmesi için. göbeğimdeki kıllarında besili olmasını istemiyorum doğrusu :roflol: