• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

nbr hanımlar nasılsınnız bugun bakalım :))) ben biraz hastayım boğazlarımdan neyse inşallah geçer :) bengicim kayafetlerinde çok güzelmiş bayıldım ben de alıyım kıskandım accük :))) kızlar bu arada bana dr vitamin olarak elevit verdi bidde kalsiyum verdi çünkü depolarım zayıfmış :)

sagol canım daha iyisi senin olsun :) senin hamilelik nasıl gidiyor canım bebisinin cinsiyeti ne ? ben epey oldu girmeyeli kim ne durumda yeni yeni ogreniyorum

günaydın kızlarrrrr nasılsınız
ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)

kızlar bebeişlerinizi cinsiyetleri bile belli olmuş ne güzel ya bende ilk sayfalarda biraz yazmıştım bende varım diye sonra düşük yaptım
allah sağlıkla bebeişlerinizi kucağınıza almak nasip esin
,

Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah.

ben cumartesi dr gittim ve maşallah bebişim iyi kıpır kıpır ayakları dr artık cimcime diye sevebilirsiniz dedi bebişim kız :)

Günaydın canım... Gözünaydın. Desene kızlarımız çoğalıyor.hihoyyyt
Acayip sevindim tatlım yaaa. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Bizde gördük cumartesi kızımızı Eylülümüzü 190 gr olmuş :emir_bebek:
Doktorun ölçtüğü tüm ölçümler sağlıklı olduğunu gösteriyordu ultrasonda. Sonra üçlü testi de yaptırdık sonucunu 2-3 güne kadar alırım...O da iyiyse herşey yolunda demekmiş.
Doktor DVD'yede kaydetti ultrason görüntülerini. Haftasonu evde bol bol baktık kızımıza:)))
Sağolsun doktor uzun uzun izlettirdi ve bize midesini , omiriliğini, kaval kemiğini,
ağzını, burnunu ,elinin 5 parmağını bile gösterdi 2 boyutlu ultrasonda...O kadar tatlıydı ki yaaa biz ilk anlayamadık tabi kafası nerde gövdesi nerde falan çünkü bizim hanım kız öyle bir yatmış ki anlayabilmek gerçekten zor. Tam belinden kıvrılmış bacaklarının ikisi kafasının üstünde, eller yan tarafta delikafaduldenBir süre sonra düzeldi tekme bile attı yaramaz kızım benim.

Merhaba arkadaşlar
Bebişimin cicileri...
çoğunu bugün aldık
1029075.jpg
1029076.jpg

bebeğini cicilerine bayıldım canım güle giysinn

๒คl๒öςєğเ๓;5980488 .!.:
Sağlık Bilgisi - Anne Karnında Bebeğin Oluşumu (Video Belgesel) oku indir download

süper paylaşım tatlım sağol

kızlar bu videoyu izlediniz mi bilmiyorum ama izlemeyen varsa bence muhakkak izlemeli.
Ben cok etkilendim izledigimde o zaman henüz hamile degildim.

evet süper

bunları bugun aldım kızlar ikisi 30 şardan 60 milyon . . . . .gomlekle çok rahat ettim yanlız bir beden buyuk aldım

hamile atletim bu kızlar inanın çok rahat ettim bununla 20 milyona almıstım kesimide çok guzel

canım çok güseller çok yakışmışlar güle güle giy canım

bu da hamile pantolonum 1 beden aldım kesimede gayet rahat fiyatı da 50 ytl :)

güle güle giy canım

kızımız hayırlı uğurlu olsun prenses geldi hihoyyyt

,

Canım çok geçmiş olsun Allah en kısa sürede tekrar nasip eder inşallah.

Günaydın canım... Gözünaydın. Desene kızlarımız çoğalıyor.hihoyyyt
Acayip sevindim tatlım yaaa. Allah sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin...
Bizde gördük cumartesi kızımızı Eylülümüzü 190 gr olmuş :emir_bebek:
Doktorun ölçtüğü tüm ölçümler sağlıklı olduğunu gösteriyordu ultrasonda. Sonra üçlü testi de yaptırdık sonucunu 2-3 güne kadar alırım...O da iyiyse herşey yolunda demekmiş.
Doktor DVD'yede kaydetti ultrason görüntülerini. Haftasonu evde bol bol baktık kızımıza:)))
Sağolsun doktor uzun uzun izlettirdi ve bize midesini , omiriliğini, kaval kemiğini,
ağzını, burnunu ,elinin 5 parmağını bile gösterdi 2 boyutlu ultrasonda...O kadar tatlıydı ki yaaa biz ilk anlayamadık tabi kafası nerde gövdesi nerde falan çünkü bizim hanım kız öyle bir yatmış ki anlayabilmek gerçekten zor. Tam belinden kıvrılmış bacaklarının ikisi kafasının üstünde, eller yan tarafta delikafaduldenBir süre sonra düzeldi tekme bile attı yaramaz kızım benim.

canım çok sevindim eylülümüzün iyi olmasına yaramaz eylül biz nazlı derken yaramaz çıktı sneinki demekki... dvd süper ya özleidkçe izle dimi? canımmmmmmmmmmmm ya gerçekten çoooook mutlu olduk biz bebeğimle iyi olmanıza inşallah 3 lü de iyi çıkıcak merak etme tatlım

bircan cnm çok sağol sende en yakın zamanda öğrenirsin inşallah nezaman gidiceksin tekrar dr

canım çok sevindim eylülümüzün iyi olmasına yaramaz eylül biz nazlı derken yaramaz çıktı sneinki demekki... dvd süper ya özleidkçe izle dimi? canımmmmmmmmmmmm ya gerçekten çoooook mutlu olduk biz bebeğimle iyi olmanıza inşallah 3 lü de iyi çıkıcak merak etme tatlım

Evet canım yaa benim ki yaramaz çıktı valla. Hani uyuyor olsa uyanmasa nazlı diyicem ama yok yok yaramaz:))) Dediğin gibi harika birşey birde doktor bazen anlatıyor ama tam net göremiyorsun , anlayamıyorsun. Eve geldiğinde incelediğinde hımmm burası diyorsun. Yani daha detaylı bakma fırsatı geçiyor eline evde... Çok teşekkür ederim canlarım.. İnşallah üçlü testi de iyi çıkar ... Darısı senin başına artık canım.. Zaten üçlü testte iyi çıkarsa tam bebek sağlıklı diye düşünülüyormuş başka bir teste falan gerek yokmuş hihoyyyt
Ayrıca cumartesi günü kızıma ve kendime bir sürü harika ciciler aldım ama dün yine rahatsızlandığım için resimlerini koyamadım...Hamilelik pantalonu almadım ben yaa. Çünkü o kadar kadınımsıydı ki baktımlarım yok ben bunları giyemem dedim. Bende LCW'den açık renk bir beden büyük pantalon aldım gayet spor ve düşük bel. Onu giymeyi düşünüyorum. Sonra bir tanede siyahını alırım yeter herhalde. Birkaç etek ve elbise ile de
bitiririm herhalde hamileliğimi...En kısa sürede koyucam resimlerini...

ya kızlar benim hala göbüş çıkmadı galiba çıkmayacak :) ne zaman kendimi hamile gibi hissedicem bilmiyorum. sizde durumlar nasıl. benim sadece bel kalınlaştı pantolonlarım ın beli olmuyo :)

Canım benimki de aynı... Hatta cumartesi doktoruma yine sordum. Bu gayet normal her vücut aynı değildir merak etme önemli olan içindekinin sağlıklı olması , gelişiminin iyi olması dedi. Hatta bu durum senin açından daha avantajlı bile düşünülebilir çünkü fazla
çatlağın olmaz dedi...

dilek canım bizim 170 gr dedi bizdi 2 boyutlu ultrasyona giricez bidahaki ay

Canım 3 boyutlu demek istedin galiba ultrason için. Bizde düşünüyoruz 3 boyutluya girmeyi bir sonraki kontrolde , onun tek amacı görsellikmiş ama.

Günaydın , hanımlar nasılsınız ?? Şöyle bir geçmişe bakıyordum çoğunu okuyamadım :) Sad kızın hayırlı olsun , candy oğlunun cicilerine bayıldım , benim de oğlan olunca daha bir alıcı gözle baktım . Dilekçim bebişinin sağlıklı olmasına sevindim , artık hamileliğinin tadını çıkart canım doya doya .

Canım 3 boyutlu demek istedin galiba ultrason için. Bizde düşünüyoruz 3 boyutluya girmeyi bir sonraki kontrolde , onun tek amacı görsellikmiş ama.[/QUOTE]

benim ablam hamile canım benden 2 ay önde oda gitmişti bütün organlarını tek tek inceliyormuş 22 haftalık olduğumda gidicem 28 Nisan gibi ama ben 25 giderim cumartesi

haftaya salı olabilir ama kayınvalidmein tanıdığı bir doktor varmış illa yarın sabah 1-2 saat izin al gidleim diyor bilmiyorum

Günaydın bircancım bence kesinlikle git , tanıdık olunca daha bir ilgili bakar senin merak ettiğin her şeyi söyler , ben bebişimin cinsiyetini kendi dr. öğrenmedim görümcemin hastanesinde öğrendim resmen her yerine baktı dr. ve normalden daha ayrıntılı inceledi .:ecrin_bebek:

gunaydın kızlar. sad gözün aydın canımç kzıın oluyormus.ç sağlıkla gelsın ınsallah.
dilek ne guzel kaydetmıssın. bende bu cuma gıdıcem bende kayıt alıp bol bol ızlerım artık. ılerde onlarada ızletırız:)

Günaydın , hanımlar nasılsınız ?? Şöyle bir geçmişe bakıyordum çoğunu okuyamadım :) Sad kızın hayırlı olsun , candy oğlunun cicilerine bayıldım , benim de oğlan olunca daha bir alıcı gözle baktım . Dilekçim bebişinin sağlıklı olmasına sevindim , artık hamileliğinin tadını çıkart canım doya doya .

Çok teşekkür ederim tatlım.

gunaydın kızlar. sad gözün aydın canımç kzıın oluyormus.ç sağlıkla gelsın ınsallah.
dilek ne guzel kaydetmıssın. bende bu cuma gıdıcem bende kayıt alıp bol bol ızlerım artık. ılerde onlarada ızletırız:)

Tabi yaaa hiç izlettirmez miyiz? Bebişlerimiz valla daha doğmadan şanslı geliyorlar dünyaya. Teknoloji ne kadar gelişti. Mesela benim yeni doğduğumda çekildiğim bebeklik resimlerim yok:(( Şimdi kızımın daha doğmadan bile görüntüleri , resimleri var. delikafadulden

günaydın kızlar
sad gözün aydın prenses geliyormuş...
şu saatleri bir ileri bir geri alıyorlar dengem değişiyor

kızlar hepinize tek tek teş.ederim bütün herkez en yakın zamanda öğrenir inş.allah cinsiyetlerini ve sağlıklı olduklarını

Back
X