• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya kizlar size kizimin cicilerini gösterecektim ama resmi yükleyemiyorum sinir oldum gelismis cevaptan eklenmiyormu benmi yanlis yapiyorum

ya fıkra cok guseeeeeeeeeeeeel.kayınvalıdeme anlatayım bakayım nasıl tepkı verecekkaydirigubbakcemile3

benzetme olayında benim kardesimi kimse gecemez sanıyorum. benımkı 3. yiğeni olacak. şimdiden tutturdu abla bana benzemezse bu sefer karısmıyorum die:) kız olsa benzemesınmıs ama erkekmıs benzeyecekmıs:) ama burnu buyukmnus burnu benzemesın dıo. burnu babasına benzesınmıs:) adam kafasında tasarlamıs bile:)

Bu arada benim de kasıklarımda hafif batmalar var hareket değil bunlar biliyorum ama insan bir tuhaf oluyor bir de acayip kalça ağrısı çekiyorum özellikle hafta içi çok sık oturduğum zaman oluyor .

karnımın tam orta kısmı ağrıyor..aşağı doğru...Bu ikinci bebeğim zaten biraz tecrübeliyim ama yinede korkuyorum..Çalıştığım için çok yoruluyorum acaba ondan mıdır..Sürekli oturuyorum stres vs.

kasik agrilari normalmis yalniz benim doktorum hep ikisidemi diye soruyor ikisi ayni anda agriyinca sanirim endiselenmek gerekiyor.benim bazen saga bazen sola oturup kalkarken oluyo ya icimizde bir canli var mutlaka biseyler olucak bence herseyden korkarak kendimize sikinti veririz baskada bisey olmaz.

Bu arada benim de kasıklarımda hafif batmalar var hareket değil bunlar biliyorum ama insan bir tuhaf oluyor bir de acayip kalça ağrısı çekiyorum özellikle hafta içi çok sık oturduğum zaman oluyor .

evet canim bende kalca agrisi cekiyorum gece uyurken agriyla uyaniyorum.igrenc bisey yaa

karnımın tam orta kısmı ağrıyor..aşağı doğru...Bu ikinci bebeğim zaten biraz tecrübeliyim ama yinede korkuyorum..Çalıştığım için çok yoruluyorum acaba ondan mıdır..Sürekli oturuyorum stres vs.

Canım şuan bebeklerimiz büyüdüğü için zaten normaldir bu ağrıları hissetmen. Çalıştığımız içinde biraz daha fazla yoruluyoruz tabi.

Emsalcim bu şirinyerdeki buca doruk tıp'ı aradım. 3 boyutlu ultrason'un fiyatını sormak için ama telefonda fiyat veremeyeceklerini söylediler. Senden rica etsem gittiğinde SSK'lı olan birinin ne kadar ödemesi gerektiğini öğrenebilir misin?

ay ben de bunu agustos annelerınden okumustum
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana:
- Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım, demiş.

Gelin:
- Tabi anne konuşalım demiş.

Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. Saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum; her yola gelirim.
Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam; çok ısrarcı
olma.
Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma; çok sinirli
olurum.

Gelin kaynanasının lafı bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

ay ben de bunu agustos annelerınden okumustum
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana:
- Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım, demiş.

Gelin:
- Tabi anne konuşalım demiş.

Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. Saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum; her yola gelirim.
Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam; çok ısrarcı
olma.
Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma; çok sinirli
olurum.

Gelin kaynanasının lafı bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

walla süper öyle olmak lazim aslinda:roflol:

evet kızlar fıkradan cıkaracagımız sonuç su ki:
kaynanalr naparlarsa yapsınlar takmayın onlar sızı catlatacagına sız onları catlatınkaydirigubbakcemile3

benim kalçalarım çok fena büyüdü ya...Göbeğimde zaten vardı hamile olunca kocaman oldu herkes 5 aylık sanıyor hamilelik giysem tuhaf duruyor...Ayy napcamı şaşırdım valla...doktorda 63.4 kiloydum dün tartıldım 61 im..Hangisi doğru acaba...Bebeğin cinsiyetini de öğrenemedim daha...

benim kalçalarım çok fena büyüdü ya...Göbeğimde zaten vardı hamile olunca kocaman oldu herkes 5 aylık sanıyor hamilelik giysem tuhaf duruyor...Ayy napcamı şaşırdım valla...doktorda 63.4 kiloydum dün tartıldım 61 im..Hangisi doğru acaba...Bebeğin cinsiyetini de öğrenemedim daha...

eger kalçalar çok buyuduyse kız derler

kızlar sız rahımın en tepesının nerde oldugunu elınızle anlayabılıomusunuz.ben elleyınce gobek delıgımın 1 parmak ustunde hıssedebılıorum.

Back
X