• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Emsalcim bu şirinyerdeki buca doruk tıp'ı aradım. 3 boyutlu ultrason'un fiyatını sormak için ama telefonda fiyat veremeyeceklerini söylediler. Senden rica etsem gittiğinde SSK'lı olan birinin ne kadar ödemesi gerektiğini öğrenebilir misin?

canım aradım öğrendim ssk lı hastadan 3 boyutlu ultrason için 50 tl alıyorlarmış.

canım bısey istıo ama nasıl yapıldıgını bılmıorum.hangınız usta yemek ısınde ozelden msj atsam

ay ben de bunu agustos annelerınden okumustum
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana:
- Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım, demiş.

Gelin:
- Tabi anne konuşalım demiş.

Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. Saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum; her yola gelirim.
Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam; çok ısrarcı
olma.
Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma; çok sinirli
olurum.

Gelin kaynanasının lafı bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

:roflol: süper

yerimseniben

yasemıncım bıraz bastırınca rahmın sertlıgını hıssedıosun zaten.azcık mıncıkla sen ede hıssedersın

Benimde rahim göbek deliğimin oralarda

canım bısey istıo ama nasıl yapıldıgını bılmıorum.hangınız usta yemek ısınde ozelden msj atsam

Bana atabilirsin cnm. Elimden geldiğince yardımcı olurum

bencede gideyim ya. sizide bıktırdım

O ne demek tatlım...Tabi ki paylaşacaksın...Bunun için burdayız değil mi ya:))

canım aradım öğrendim ssk lı hastadan 3 boyutlu ultrason için 50 tl alıyorlarmış.

Emsalcim gerçekten çok teşekkür ederim. Ben aradığımda niye söylemediler acaba?
Ama biraz pahalı yaa SSK'lılar için özellikle.. Central Hospitali aradım orda tam net fiyat söylemediler ama 10TL falan galiba dediler.

bengicim neler eklemişsin harika bebiş odaları ama bnm ev küçük böle şeyler alamam şimdiden kendi evim olunca düzerim inş.

canım sende asagıda ki gibi birseyler alırsın ben oyle yapacagım çunku...evde yer kaplasın istemiyorum çunku bu portatif de oluyo biyere giderkende kuçulup tasınabiliyo

3(17).jpg

Baby moon iki katlı sallanabilir hamaklı oyun parkı(04 yaş kullanım süreli)
iç kullanabilir net ölçüsü 60-120
Hamaklı olup isteğe göre iki katlıdır.ister üst katını isterseniz alt katını kullanabilirsiniz bizim tavsiyemiz 1 yaşına kadar üst katı kullanmanızdır.
İsteğe göre sallanabilme ve sabitleme özelliği bulunur.
Bir tarafında fren tertibatlı tekerler olup evin içinde rahatca dolaştırabilirsiniz.
Bebeğinizin altını değiştirebileceğiniz alt değiştirme ünitesi bulunur.

cibinlik veYanda malzeme koyma bölmesi
Fermuarlı açılabilir yan taraf.
İleriki dönemlerde oyun parkı olarak kullanırken alt açma ünitesini ,hamağını rahatlıkla çıkarabilirsiniz.
Dıştan dışa ölçüsü:65-125dir.Çok pratik katlanıp orjinal çantası ile heryere taşınabilir.
iki yıl garantili ve 2008 yılının özel canlı renkleri.(silinebilir özel kumaş kalitesi)

fiyatı da 145 diyor nette

O ne demek tatlım...Tabi ki paylaşacaksın...Bunun için burdayız değil mi ya:))

Emsalcim gerçekten çok teşekkür ederim. Ben aradığımda niye söylemediler acaba?
Ama biraz pahalı yaa SSK'lılar için özellikle.. Central Hospitali aradım orda tam net fiyat söylemediler ama 10TL falan galiba dediler.

rica ederim canım geçtiğimiz hafta içi gittiğimi ve dr.un 1 ay sonra 3 boyutlu için çagırdıgını ultrasonun ne kadar oldugunu sordum :)) Allah Allah central da o kadar sa çok çok iyiymiş ama sanmıyorum canım yaa. 10 tl devletin aldıgı katkı payı zaten öyle değilmi ?? iyice araştırmak lazım orayı o zaman

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında

:roflol: çocuktan al haberi boşuna dememişler

Back
X