• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay ben de bunu agustos annelerınden okumustum
Gelin kaynana karşı karşıya oturmuşlar.
Kaynana:
- Gelin sen daha yenisin birbirimizin huyunu suyunu oturup
konuşarak anlayalım, demiş.

Gelin:
- Tabi anne konuşalım demiş.

Kaynana başlamış anlatmaya:
- Aman kızım benim üç halim vardır dikkat et. Saçıma gül
takmışsam;neşeli olurum; her yola gelirim.
Kulağımın arkasına gül takmışsam havamda olmam; çok ısrarcı
olma.
Eğer ki yakama gül takmışsam sakın etrafımda dolaşma; çok sinirli
olurum.

Gelin kaynanasının lafı bitirince başlamış lafa;
- Anne benim halim falan yoktur. Bacak bacak üstüne atarım,
sigaramı yakarım,sen gülü nerene takarsan tak ben keyfime bakarım.

vayy süpermiş ya

rica ederim canım geçtiğimiz hafta içi gittiğimi ve dr.un 1 ay sonra 3 boyutlu için çagırdıgını ultrasonun ne kadar oldugunu sordum :)) Allah Allah central da o kadar sa çok çok iyiymiş ama sanmıyorum canım yaa. 10 tl devletin aldıgı katkı payı zaten öyle değilmi ?? iyice araştırmak lazım orayı o zaman

Evet canım bencede ilginç ama telefondaki bayan öyle söyledi bende anlamadım neden o kadar uygun olduğunu...

bircan canım git tabiki canım mutlaka dr hem bizde merak ediyoruz çok bakalım ne dicek dr
bu benzetme konusu na asla bende gelemem naparız bilemiyorum
kızlar bide doğumdan sonra kalmaya kalkarsalar napıcaz

Off canım yaa ben bunun sıkıntısını çok yaşayacağım çünkü bebeğe ben işe başladığımda çoğu zaman kayınvalidem bakacak ve benim için hayli zor olacak. Lohusaykende sık sık yanımda kalmak isteyecektir hiç şüphem yok..

Tülay cığım senin gene iyi benim ben 18 nisan da gidecem doğumgünümde inşaşah bebeğim bana hediye verir gösterir cinsiyetini

Bebek Nasıl Yapılır? .. diye miniklere sormuşlar, onlar da bakın ne cevaplar vermiş: (bazıları bayağı iyi)

"Bebek yapmak için anne bir yumurtanın üzerine yatar sonra baba gelip yumurtayı kırar"
(Abby, 6 yaşında)

"Ben asla bebek yapmıcam.. Babam dedi ki bebek beklerken kadınlar her gün biraz daha hasta ve manyak oluyomuş"
(Marie-Ann, 9 yaşında)

"Bir kadınla bir erkek yatağa girdikleri zaman, ikisinden birinin bebeği olacak demektir"
(Paul, 6 yaşında)

"Bebek annemizin içinden çıkar, doktor da onun poposuna vurur çünkü bebek doktoru ısırmıştır"
(Edward, 6 yaşında)

"Bebek yapmak için, bunu önemsemeyen biriyle olmak gerekir"
(Shelley, 7 yaşında)

"Karşımızdakı evdeki adamın karnında bebek var ama bi türlü dışarı çıkamıyor"
(Alistair, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için önce aşık olursun, evlenirsin.. veya bunlara gerek de yok aslında.."
(Peter, 9 yaşında)

"Bebek yapmak için uygun zamanı kollamak lazım, evde misafir olmaması lazım"
(Lyn, 9 yaşında)

"Ben nasıl yapıldığını biliyorum ama hiç yapmadım"
(Francis, 7 yaşında)

"Kediyseniz bebek yapmanız daha kolaydır"
(Paulette, 6 yaşında

ay benim kuzucuğum nederdi acaba bakalım 5-6 yaşlarındayken sormak laızm ben küçükken bebeğin anneyle baba yatınca hemen oluyor sanıyordum

Allah kayınvalidemin mekanını cennet etsin siz böyle bahsettikçe beni afakan basıyor zaten Allah dağına göre kar verirmiş ben kesin geçinemezdim kaynana fobim vardı

Kızlar 14. haftamdayım ben belli olur degil mi cinsiyeti?

bircan canım git tabiki canım mutlaka dr hem bizde merak ediyoruz çok bakalım ne dicek dr

bu benzetme konusu na asla bende gelemem naparız bilemiyorum
kızlar bide doğumdan sonra kalmaya kalkarsalar napıcaz

doğsun sağ salimde ben benzetmicem kimseye bebekimi o bitane dünyanın en güseli en tatlısı

๒คl๒öςєğเ๓;6008187 .!.:
yarın bebegimin cinsiyetini ögrencem inşallah. cok merak ediyorum.

ayy ne güsel belki bende öğrenicem bakalım Hadi inşallah sneinkide gösterir canım

inşallah kızlar cok teşekkür ederim.
burda sizinle paylaşırım gelir gelmez.
artık benide listeye alırsınız :)

ben eminönünde havuzlu han dan oldukca uygun fıyata baya bişey almıstım. ılla marka ıstıyorsan mothercare ın kozyatagında outleetı var onu bılıyorum

tamam not aldım canım tesekkur ederim :))) baska bilen var mı acaba outlet magazası

Back
X