Sen yine iyisin tatlım ara sıra gidersin benim öyle bir şansım da yok... Çok sorun çıkacak kesin aramızda.Ben geçen hafta sana yaşadıklarımı anlatayım. Eşimin geçen haftasonu eğitimi vardı 2 günlük bu nedenle burdan bir geceliğine uzaktaydı. Bizde zaten yerleşme telaşındaydık annem , kayınvalidem ve ben. O gece hadi gelin bende kalın dedim hepsine...Neyse işler bitti uyku vakti geldi. Oturma odasındaki üçlü koltuğa ben yatıcam dedi, annem de bende yere yatarım dedi. Bu eve taşınmadan öncede kayınvalidemin çeyiz için yaptırdığı koca bir pamuk yatak vardı, bu güne kadar hiç kullanmadığım. Ben onu artık yeni evimde istemiyordum çünkü sadece gereksiz yer kaplıyordu.Bu nedenle ona söyledim senin evine getirelim diye. Tutturdu yok olmaz koyun bir kenara diye.Neyse ben zaten kararlıydım. En son ev taşınırken annemle bunlar biraradayken gittim yatağı almak isteyen varsa alsın yoksa ben fakir birine vericem dedim. Tabi kararlılığımı görünce hemen atladı getirin benim evime koyun o zaman diye:))) Neyse o geceye gelelim yine. Şimdi bana sorduğu ssoruya bakın. Bebek bakmaya geldiklerinde bunlar nerde yatacaklarmış.
Yatağıda köye yollamışım. Sanki bir kez bile o yatakta yattı yani:)) Hep o koltukta yattı neymiş koltuğa sığamıyormuş. Koltuk aslında açılıyor ama yazın geldiğinde kalmaya bu yok yok açmaya gerek yok ben sığıyorum derdi. Artık sığamıyormuş benimde tepemin tası attı. Başka yatacak yer yok. Bakmazsanız bakıcı tutarız bizde dedim. O da sustu bu lafın üstüne:)))