Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
๒คl๒öςєğเ๓;6024561 .!.:cok teşekkür ederim kızlar. ama işte merak naparsın gece sabaha kadar bebek gördüm rüyamda kız bebegim oluyomuş.
nasıl heveslenmiştim ögrenirim die. ben 14+4 dedim doktor 15+1 dedi :)
hangisi dogru şimdi.
ben daha önceki doktorumun söyledigine göre hesaplıyordum. ama zaten pek bişey yok arada.
selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun
๒คl๒öςєğเ๓;6024561 .!.:cok teşekkür ederim kızlar. ama işte merak naparsın gece sabaha kadar bebek gördüm rüyamda kız bebegim oluyomuş.
nasıl heveslenmiştim ögrenirim die. ben 14+4 dedim doktor 15+1 dedi :)
hangisi dogru şimdi.
ben daha önceki doktorumun söyledigine göre hesaplıyordum. ama zaten pek bişey yok arada.
Çok teşekkür ederim canım benim... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım...Bu arada
eteği bende çok beğenerek aldım aslında resimde siyah gibi gözüküyor ama lacivert ve ben bir lacivert hastasıyım...LCW'den çok uygun bir fiyata aldım.Outlet mağazasıydı. 20TL...Eğer istersen nerde olduğunu tarif ederim.
Hoşgeldin tatlım aramıza... Allah kızını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin
meraba kızlar benimde canım sıkkın bugünlerde o yüzden girmek istemedim siteye.işlerim kötü gidiyo gidemiyorum doktora 5 hafta oldu görmüyorum bebeğimi endişelerimi korkularımı anlatamam.iş problemi benimde var ben haftanın 7 günü çalışıyorum ve doğumdan sonra dükkanı bırakacak kimsem yook ben olmayınca işte olmuyo .iyice şaşırdım ne yapcamı.BİRCANCIM geçmiş olsun canım iyimiş bebeğin negüzel bak
herkeze selamlar nasılsınız bugun arkadaslar
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
ya bebklerini hisseden varmııııı ben elimi koyunca çok zayıf bazı hareketler hissediyom ama net değil sinirim bozuluyo yaa
ya bebklerini hisseden varmııııı ben elimi koyunca çok zayıf bazı hareketler hissediyom ama net değil sinirim bozuluyo yaa