• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

cok teşekkür ederim kızlar. ama işte merak naparsın gece sabaha kadar bebek gördüm rüyamda kız bebegim oluyomuş.
nasıl heveslenmiştim ögrenirim die. ben 14+4 dedim doktor 15+1 dedi :)
hangisi dogru şimdi.
ben daha önceki doktorumun söyledigine göre hesaplıyordum. ama zaten pek bişey yok arada.

ya bende son haftaya giriyorum dr gidişimin 10 nisanda gitcem ya ölcem meraktan bebişimi özledim merak ediyom offf offf bi gelmedi şu zamanyaa cins önemli değil ii olduğunu bi öğrensemmmsenağlamasenağlama

meraba kızlar benimde canım sıkkın bugünlerde o yüzden girmek istemedim siteye.işlerim kötü gidiyo gidemiyorum doktora 5 hafta oldu görmüyorum bebeğimi endişelerimi korkularımı anlatamam.iş problemi benimde var ben haftanın 7 günü çalışıyorum ve doğumdan sonra dükkanı bırakacak kimsem yook ben olmayınca işte olmuyo .iyice şaşırdım ne yapcamı.BıRCANCIM geçmiş olsun canım iyimiş bebeğin negüzel bak

๒คl๒öςєğเ๓;6024561 .!.:
cok teşekkür ederim kızlar. ama işte merak naparsın gece sabaha kadar bebek gördüm rüyamda kız bebegim oluyomuş.
hangisi dogru şimdi.
ben daha önceki doktorumun söyledigine göre hesaplıyordum. ama zaten pek bişey yok arada.

arada 1 haftaya kadar fark olabılıyor benım 5 gun önceden gidiyodu şimdi 2 gun geriden gelıyo sata göre bakcaksın canım

selam kızlar 11:30 da geldim anca yazabiliyorum geçmişi okuyamadım ama bir çok işim vardı anca birazını ahllettim merakta bıraktım sizi.. gittik doktora baktı kalp atışlarında bişiy var dedi çok korktum sonra şimdi normale döndü dedi ama ben benden gittim o kadar korktum ki ama normale döndü ya bir daha olursa belki basınçtan olmuştır dedi ultrasyondanda olabilir dedi . ama kızalr hiç bu kadar korkmamıştım inanın elimden ayağımdan can gitti resmen ağlamamak için zor durdum ama normal şimdi dedi yinede içim içimi yiyiyor. kafasına baktı burnuna kemiklerine herşey normal deid ölçümler yaptı çok uzun boyulu bir bebek dedi eşim 1/85 boyunda zaten ama bizimki yatıyordu göremedik yine kalp atışıda öyle olunca zorlamayalım dedi ama hala etkisindeyim bebeğim iyi olsun

canım uzulme neysekı bebegın ıyıymıs.o an senın yaptıgın heyecandan da onun kalpatısları duzensızlesmıs olabılır.cınsıyet konusunda bu bebek senı zorlayacak gıbı gorunuo.saglıklı olsun da mınıgın ıster kız olsun ıster erkek

๒คl๒öςєğเ๓;6024561 .!.:
hangisi dogru şimdi.

ne güzelll tatlım demekki bebişini gelişimi önde gidiyooo güzel bişi ama sen hesaplamanı sat a göre yap yine..

Bircan canım benim üzme kendini eğer çok önemli olsa doktor başka kontrollerde yapardı zaten bence biraz sen heyecanlandın ondan olmuştur

Çok teşekkür ederim canım benim... Daha iyileri sizlerin olsun inşallah canım...Bu arada
eteği bende çok beğenerek aldım aslında resimde siyah gibi gözüküyor ama lacivert ve ben bir lacivert hastasıyım...LCW'den çok uygun bir fiyata aldım.Outlet mağazasıydı. 20TL...Eğer istersen nerde olduğunu tarif ederim.

Hoşgeldin tatlım aramıza... Allah kızını sağlıklı şekilde kucağına almayı nasip etsin

canım çok begendim baya da rahat olur giyerken hep pantolan giymek istemiyorum :)) nerden aldıgını tarif edersen çok sevinirim canımm. bu arada ne yaptın mina bebeye bakacaktın baktınmı canım

meraba kızlar benimde canım sıkkın bugünlerde o yüzden girmek istemedim siteye.işlerim kötü gidiyo gidemiyorum doktora 5 hafta oldu görmüyorum bebeğimi endişelerimi korkularımı anlatamam.iş problemi benimde var ben haftanın 7 günü çalışıyorum ve doğumdan sonra dükkanı bırakacak kimsem yook ben olmayınca işte olmuyo .iyice şaşırdım ne yapcamı.BİRCANCIM geçmiş olsun canım iyimiş bebeğin negüzel bak

elıfcim sımdı sezon acılıo ıslerın de duselır artık sıkma canını.bebegını goremıosun madem saglık ocagına gt bazı saglık ocaklarında ultrason var.ultrason olmasa bıle doktorlar kalpatıslarını dınlıolar senın de ıcın rahatlar moral olur sana.sen uzuldukce bebegını de uzuosun yapma canım.

ya bebklerini hisseden varmııııı ben elimi koyunca çok zayıf bazı hareketler hissediyom ama net değil sinirim bozuluyo yaa

ben zaten sat a göre hesaplıyorum.
bende öyle dedim bebegim demekki daha hızlı gelişiyor.
kızlar bişey daha sorcam size elinizi karnınıza koydugunuzda bebegin kalp atışını hissediyormusunuz?

yemek yedim açlıdım biraz bebeğim iyi olsunda cinsiyeti umrumda değil kalp atışlarıda öyle olunca zaten yok dedim zorlamayalım zaten bebeğim böyle yavaş yavaş hareket etmeye çalışıyordu zaten sabahtı kıymam ben ona ya canım bebeğim birazda yorulmuştum ondan da olabilir. iş yerinide hallettim bişiy demediler Allahtan ama huzursuzum hala. arada sıkıntıdan kasığıma sancı giriyo

ya bebklerini hisseden varmııııı ben elimi koyunca çok zayıf bazı hareketler hissediyom ama net değil sinirim bozuluyo yaa

tulaycım neden sınırın bozuluo anlamadım.bebegın daha kemıklerı elastık belırgın hıssedememen ok normal sen daha ıcındeyken sınır oluon dogup yaramazlık yapınca nasıl sabredıcen datlum rahat ol bıras.15-20 gune kadar rahat hıssedersın.ben bıle hala pırpır seklınde hıssedıom.tekme dııl yanı

Son düzenleme:

canım ben zaman zaman içer de kelebek kıpırtısı gibi hissediyorum çok hafif bir şekilde ama nadir. öyle elimi koyunca hiç hissetmedim dr.larda erken diyor zaten.hissetmiyorum diye sinirlenme 20.haftadan sonra diyor dr.lar canım

ayy herkes cvp yazmış çok pardon arkadaşlar bnm nette sorun var galiba geç geliyoo yazılan cvplar..çok pardooonnnn

Back
X