• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

devlette doğum yapıcam mecburen ve öyle bi hastane ki doğuma kendi üzerimdeki geceliğimle giricem...
gecelik sevmeyenler etekle badiyle giriyormuş doğuma....
hijyenine de asla güvenmiyorum, doktor ne derse desin ! özel hastane olsa aldıkları paranın karşılığını veriyorlar tamam....
hastaneye de hijyenine de güvenmediğim için gereksiz gelmiyor bana..

canım benim şiddetle katılıyorum sana binbir çeşit hadiseler oluyoo valla olmalı yani ne olur ne olmazzzz

5.5 kg. çocuk yemedim valla :roflol: :roflol:
canım eskiden evlendiğinde kilo almazsan derdin var sanarlarmış :roflol:
evlenince "satan sattı, alan başından attı" der gömülürlermiş yemeklere, kilo almamak mümkün mü :)
çocuktan sonra nerde eski haline dönmek, kadına benzedin derlermiş..
yaşadığım yer koskoca bursanın bi ilçesi gelişmiş bi şehir sözde ama kadınlar hala bu zihniyete sahip :1no2:

ayyyyyyyyyy kiz ask olsun hemen buldun gene birsey:dilcikar:ewet canim yaaaaaa eskiler hala ole burdakiler bile bana kadina benzedin sonunda diyolar kilo almaklami kadin olunuyormus ben onu anlamadimmmm:CüvCüv:

efil cim herşey yolundadır takma kafaa rahat ooooolllllll...
elacım hakket kıyafetler normal yaaa hamiş kıyafetimi bunlar ayol...göbek gitmiş amab biliyonmu bu sabah bnm karnım da büle göçüktü nedenseee
evet canım normal kıyafetlerım bunlar.hamıle kıyafeti diil.
oy oy oy oy maşallaaaahhh :) :) :)
kız senin gibi karnım olsa keşke, eskiden kemiklerim badiden çıkardı sinir olurdum şimdi yağ fıçısı oldum :roflol: :roflol:
olsun anacım bebelere deger.sonra takar mezdeke oynarız erıtırız:roflol:

elacım ayyyyy maaaşallah kız bizim eylül annişler pek güzel cnm Allah nazardan saklasın
ne de olsa memleket bellı dımı tulaycım.yerimseniben

göbişin çok tatlı canım benim içindkeini yerimm ben onun maşallah:nazar:
saol cnm.sen de yenıle artık gobek fotonu bakalım buyumus mu kuzucugun yuvası

ayyyyyyyyyy kiz ask olsun hemen buldun gene birsey:dilcikar:ewet canim yaaaaaa eskiler hala ole burdakiler bile bana kadina benzedin sonunda diyolar kilo almaklami kadin olunuyormus ben onu anlamadimmmm:CüvCüv:

aynen valla, öyle diyenlere "kadınlıktan çıkmak bence, erkek olsam yanaşmam" diyorum susuveriyorlar :1ninca: :roflol: :roflol: :roflol:

...
olsun anacım bebelere deger.sonra takar mezdeke oynarız erıtırız:roflol:
...

acayip şekilde ihtiyacım olacak zaten :roflol: :roflol:

kızlar ben yemeğe iniyorum

ben de müthiş acıktım ama ne yesem karar veremiyorum CADIARZU

merve ya sen de g.afrıkada falan mı doguracan bu ne ılkellik yaw

offf sorma güzelim yaa, devlet hastanesi böyle burdaki...
özele gitme şansım da yok en yakını 2 saat uzakta...
hem uzak hem de aşırı masraflı diye mecburum burda doğurmaya...
geçen sene kurban bayramında kadının birini çabuk doğursun diye öldürdüler ya kanamadan falan, benim de bayrama denk gelebilir doğum ve bu yüzden ödüm kopuyor devlette doğum yapacağım içinn...

eeee dilekçim bircan la bende 17. haftadayız ama ben daha bişi hissetmedimmmm nedenki sayın tecrübeli ablaaammmmmm bi akıllll verrrr

Tülaycım şimdi herkesin bünyesi ve hamileliği farklıdır kimisi 17. haftada hisseder kimisi 19'da.. Kimisinin göbeği benimki gibi küçük olur kimisinin 8 aylık gibi görünür. Yani maalesef bu konuda daha fazla yorum yapamıyorum tatlım, tüm bunların nedenini bende bilmiyorum çünkü.

Elacım maşallah önce anasına sonra oğluna:))

inşlh dilekcim.ya karnın çıktımı senin hareketini nasıl hissettin.

Canım birazda olsa artık karnım var canım..

yok canim kocaman L tarzi yastik L KISMININ BIRTARAFINI YASTIK OLARAK DIGER UZUN KISMINIDA AYAKLARIMIN ARASina aliyorum yuz usdu yatmami engelliyor.ve doktor yatmadan once 10dk ayaklarimi yuksek biryerde dinlendir ole yat daha rahat edersin dedi canim sende yap iyi oluyor.
hihoyyyt

goremiyoruz kiiiiiisengözlerimebaksanab

Sağol tatlım internetten araştırayım bir.

doğumda sana önlük giydirmeye bile gerek görmeyen bi hastanede neler olur neler değil mi...

gerçi ben olurda Allah nasip ederse normal doğum yaparsam kendi geceliğimle doğurmak istiyorum o hastane önlüğü çok kötü giymesem daha iyi hemen hastaneye varınca sancılarımda olursa geceliğimi üste katlayıp olur inş. çocuğum. sonra temizliği yapılıyor zatennn.geceliğimi değiştirir yatarım temiz temiz inş.
Allah ım herkesin gönlüne göre bi doğum versin inş....

cingene güneş kremi kullan ben hep kullanıyorum kullanmazsam fena oluyor. gebelikte de iyi bir ürün kullan ama. mümkünse doktoruna da sor bu olur mu diye.

bütün hevessizliğimle bütün enerjisizliğimle kalkııp yemek yapacağım şimdi. yapmasam olmuyor. öğleleri salatayla yoğurtlu makarnayla nereye kadar? bir zeytinyağlı pişereceğim şimdi haydi bana kolay gelsiiiin :)

bütün hevessizliğimle bütün enerjisizliğimle kalkııp yemek yapacağım şimdi. yapmasam olmuyor. öğleleri salatayla yoğurtlu makarnayla nereye kadar? bir zeytinyağlı pişereceğim şimdi haydi bana kolay gelsiiiin :)

kolay gelsin tatlım

bu çatlak kremleri karneye yazılmıyor dimi ......ben sordum yazılabılınen var mı diye yok dedi

kızlar yüzünde leke olmaya başlayan var mı? sanki benim alnımda hafif hafif başlıyo. güneşe dikkat etmek lazımmış. güneş koruyucu kullanabilirsin dedi doktor bana. siz kullanıyo musunuz.
benim çenemde çıktı 25 faktörlük koruyucuya başladım bende canım şimdi havalarda düzeliyo dikkat etmek lazım
devlette doğum yapıcam mecburen ve öyle bi hastane ki doğuma kendi üzerimdeki geceliğimle giricem...
gecelik sevmeyenler etekle badiyle giriyormuş doğuma....
hijyenine de asla güvenmiyorum, doktor ne derse desin ! özel hastane olsa aldıkları paranın karşılığını veriyorlar tamam....
hastaneye de hijyenine de güvenmediğim için gereksiz gelmiyor bana..
tabiki gereksiz diye savunmuyorum tedbirimi alırım içim rahat doğururum diyebilirsin iyide edersin şekerim kaydirigubbakcemile2

aynıymıs gobeğee.peaah koy da gorelımkaydirigubbakcemile3

dur hele gelir gelmez göbek koymiim görgüsüz gibi sengözlerimebaksanab

5.5 kg. çocuk yemedim valla :roflol: :roflol:
canım eskiden evlendiğinde kilo almazsan derdin var sanarlarmış :roflol:
evlenince "satan sattı, alan başından attı" der gömülürlermiş yemeklere, kilo almamak mümkün mü :)
çocuktan sonra nerde eski haline dönmek, kadına benzedin derlermiş..
yaşadığım yer koskoca bursanın bi ilçesi gelişmiş bi şehir sözde ama kadınlar hala bu zihniyete sahip :1no2:

Tülaycım şimdi herkesin bünyesi ve hamileliği farklıdır kimisi 17. haftada hisseder kimisi 19'da.. Kimisinin göbeği benimki gibi küçük olur kimisinin 8 aylık gibi görünür. Yani maalesef bu konuda daha fazla yorum yapamıyorum tatlım, tüm bunların nedenini bende bilmiyorum çünkü.

Elacım maşallah önce anasına sonra oğluna:))

Canım birazda olsa artık karnım var canım..

Sağol tatlım internetten araştırayım bir.

canim senin icin fotosunu cekmeye calisdim biraz zor oldu ama :jeyyar:basardim fikiir olur sende hemde gormus olursun demdim bak.

Eklentiler

• $Snapshot_20090401.webp
    $Snapshot_20090401.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 29
Merhaba güzel anne adayları , bugün süper bir havayla uyandım dünkü negatifliğimi acayip aldı da gitti bile geçmişe bakıyordum , Canım Türkiyemin her yanı aydınlanmış heralde herkes tatil tatil diye sayıkladığına göre :)) Ah ah kocamı ikna edebilsem ben de istiyorum tatile gitmeyi :))

Back
X