• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kız ben telefon numaramı hatırlamıyorum :roflol: :roflol: şaka canım sağol a.s.
benim kontrol bu değil bi dahaki c.tesi olacak sanırım, doktorum gün vermedi yaa arayıp sorcam bakalım...

hadi hayirlisi olsun canim sen cinsiyetini biliyormusun.

iyiyim walla demetcim dediğim gibi işler çok yoğun bu sıralar. Hele bazen müşteriler gelip başıma oturuyor şu resim değişcek şu yazı şöyle olacak gün boyu yerimden kalkamıyorum... sen nasılsın?

iyi olmana sevindim canim uzunsure aramizda yokdunda.bende iyi olmaya calisiyorum su hava iyi olsa bende iyi olucammmmmm.

kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum

hadi gozun aydin ne guzel kiz annesi olucaksin galiba kizlar erkekleri solladi cinsiyet tablosu nerdeyse arkadaslar yazin hemde guncellenmis olur canimmmmmmm een son 14 erkek 12kizdi ama kizlar ataga gecdiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile5

kızlaaar çok mutluyuuum bebeğimi gördüm giderken kalbim duracaktı herşey iyiymiş cinsiyetidee kııııız.içim okadar rahatladıki anlatamam.ama 3 lü test yaptırmadım yaptırmıcam çok mutluyum

kızlar geçti erkekleri söyliyim ben. canım çoooook mutlu oldum ya

selam en güzerl anne adayları :))) nasılsınız bugunbakalım bebişler nasıl ? galiba bazılaramızda yeni öğrenmiş cinsiyetlerini bebişlerinin terik ediyırum allah analı babalı büyütmak nasip etsin inşallah :)

canım cimcime geliyor bitanede daha artık üzme kenidinide bebişinide

hosgeldın zeynepcım.bız ıyıyız sen de ıyısındır ıns bebeğinle.ama ben sana kızcam artık hanı senın gobek foton:oklava:

valla kızmakta haklısın bebeişim bababmın yurtdışına çıkmasını bekliyorum o bana yeni dijital bi fotoğrafn makinası getirecek onu bekliyorum :) ama artık benim göbüşte belli oluyo :))))akşamları özellikle :) karnım çok aşağıda bilmiyorum sizdede öle olan varmı kız karnı aşağıda olurmuş :) neyse şekerim söz koyucam ayrıca teknolahji özürlüsü olduğumuda unutmayın delikafaduldendelikafadulden eeee nasılsın şekerim konuşmayalı bebeiş sen nasılsın bakalım delikafadulden

efilcim tebrik ederim canım umarım herşey böyle güzel devam eder benim kızmış galiba haftaya kesinleşicek.....

site çok yoğun 15 dk dır giriş yapmaya çalışıyorum ama kimse kalmamış burda demin 20 kişi vardı ben geldim hiç kimse kalmamış komik :)

Naber cnm? Siteye giremedim bende bayadır. Herkes gitmiş

iyiydir canım senden nbr :) bende bi gşrşyem dedim daha hala uğraşıyorum malesef ne kadar yoğun bugun :) eee nasıl gidiyo bakalım ? ben de alışveriş sitelerini geziodum bebiş için park yatak lara filan bakıyorum bebek arabaları :)

kızlar bende yemekten geldim şimdi herkese afiyet olsun yarasın bebişlere.. bende bayadır giremiyordum siteye

demekki herkes siteye girmede zorlanıyo uzun zamandır hafta içi girmedim ondan herhalde hafta içi daha bi yoğun oluyo :)

Back
X