• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar cinsiyet ögrenmeyen kımler kaldı
pembe
bırcan
gülcan
fussılet
demet
baska varmı

benim hamilelik dönemindeki en büyük şikayetim başağrısı kızlar :( hergün birkaç saatimi yiyor. hiç bilmezdim gebelikte böyle başağrısının artabileceğini ...

slm cnm nasılsın??ben burdayım

iyiym canım çok şükür sen nasılsın ? aslında ben b,raz üşütmüşüm kışın hastalanmam baharda hastalık yakamı bırakmaz acaip bi durum benimki dr konuşup bağışıklık sistemini güçlendirici ilaç isticem :) ee sen naptın nasıl gidio?

benim hamilelik dönemindeki en büyük şikayetim başağrısı kızlar :( hergün birkaç saatimi yiyor. hiç bilmezdim gebelikte böyle başağrısının artabileceğini ...

canım oluyor. bende ozellıkle 11-14. haftalar arasında çok cektım bu hafta bıraz daha rahat. lavanta yagı al. şakaklarını ov onunla. bende farklı bır yag kullanıyorum. iyi gelıyor çok

mrb arkadaslar uzun zamandır yazamıyorum.bilmem hatırladınızmı beni.şu anda ailemin yanında izmirdeyim.bende rahim ağzı yetmezliği vardı.bu nedenle serkilaj uygulandı.şimdilik sürekli yatıyorum.hamileliğim boyuncada yatıcam.bebişlerimizi sağlıkla kucaklayalımda yatmaya razıyım.ikili test sonuclarını gecen gün aldık iyi cıktı.sizler nasılsınız bir coğunuzun bebişlerinin cinsiyetleri belli olmuş bizim daha kesin değil.sağlıklı olsunlarda cinsiyetin bir önemi yok.kendinize cok iyi bakın.

pembe mavi baş ağrılarından bende şikayetçiyim öldüresiye başım zonkluyo bazen dayanamıyorum ilaç alıyorum malesef :(

kıyamam cnm yaaa havalardan da ağrıyo bazen benim ama...çok sürmüyoo çok şükür

salihas canım dualarımız seninle kendine çok ii bak benimde plesenta aşağıya yerleşmiş yasak bir sürü şey zor yani inşallah sağlıklı bi şekilde bebişlerimizi dünyaya getiririz allah a emanet ol :)

kk da okumustum. birsi kasti karabiber cekıyordu burnuna hapşurmak için. senın nezle oldugundan gecmıyor olabılır. bılmıyorum. denemek lazım

msms lavanta yağı bulmaya çalışayım ben de o halde.
pushing sana da geçmiş olsun.
sağol fussi
salihas geçmiş olsun. her şey yolunda gider inşallah.

sağol pembe mavi seninde geçsin inşallah bir an önce :msms canım benim bildiğim özellikle hamilelikte hapsururken dikkatli olak lazım zaten eğer farkettiysen hapsururken karnın ağrıyo rahminde bişiler olduğunu hissedebiliosun o yüzden çok sık öksürmek yada hapşurmak ii bişi değil benim bildiğim bu ama belki senin kide doğrudur araştırmak lazım :)

evet canım araştırmak lazım. hapşururken agzınızı mumkun oldugunca acık tutun. daha az baskı yaparsınız. kulak amelıyatı oldugumda dr um bunu tavsıye etmıstı bana. işe yarıyor

Back
X