aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım yabersin eylül yapıyo?
herkese günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar olsun![]()
İyiyiz tatlım benim sağol. Eylül eylülü bekliyor:)))
Siz napıyorsunuz bebikin napıyo?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canımcım yabersin eylül yapıyo?
herkese günaydın kızlar nasılsınız? hayırlı cumalar olsun![]()
Yasemincim günaydın. Şimdi baktım göbüşüne de maşallah ne büyümüş öyle o yaaa. Artık hamile elbisesi giyme kıvamına gelmiş:))) Seni otobüste falan görseler artık kesin yerde verirler. Benimkide azıcık büyüdü ama size yolladığım en fotoğrafla karşılaştırdığımda abartı bir büyüklüğü yok. Ama haftasonu bende koyarım bakarsınız.
Canım evet bir kere metroda yer verdiler ama bakma gün içinde o kadar değil , akşam çok yemiştim bir de gazım vardı heralde :))) Eşim bile dalga geçiyor bu ne diye bazen ama hala aynı kilodayım ben anlamadım ki nasıl oluyor bu iş :1no2:
akşam kayınvalidem deli etti beni beşiği alın ben alıcam uyku setini nevresimini demez mi (kendi beğendiğini alır getirir ve hiç zevklerimiz uymaz) bende eşime dedim yani benim ilk bebeğim ve istedğimi almak istiyorum diyee o alır demez mi çıldırdım napıcam ben yaaakafamçokkarıştı atarım çatıya
akşam kayınvalidem deli etti beni beşiği alın ben alıcam uyku setini nevresimini demez mi (kendi beğendiğini alır getirir ve hiç zevklerimiz uymaz) bende eşime dedim yani benim ilk bebeğim ve istedğimi almak istiyorum diyee o alır demez mi çıldırdım napıcam ben yaaakafamçokkarıştı atarım çatıya
günaydın kızlar. hepinize hayırlı cumalar. bugün oğlumla görüş günümüz:) çok merak ediyorum ama akşamı beklıycez taaa
dilek haklısında canım koca ne yapsın. yani hediye alana karışılmaz a geliyor biraz olay. bence soyle kayınvalıdeye beraber bakalım de. kabul etmezse alsın begenmezsen kullanma kendın al bır tanede. benım kayınvalıde bandırmada. orada yapıp getırecek bişeyler. belkı bır kısmını gelır benımle alır ama her aldıgına mudahale edememkı. artık mecbur begendıgımızı kullanacagız:)Canım aldığı yeri öğrenir sende gider değiştirirsin... Bende hiç anlamam bu tarzdaki inatlarını yaa bırak işte onun evi nasıl istiyorsa öyle döşesin öyle koysun eşyalarını yada dediğin gibi onun çocuğu istediğini alsın , istediği gibi döşesin bebeğinin odasını. Ama yok yanii. Bu sahiplenmenin altında yatan asıl gerçek ne acaba? Ama hata senin eşinde bence. O bir şekilde annesine engel olmalı. Alacaksa birlikte gidin , sen beğen o versin parasını.
Gözünaydın canım. Umarım iyi haberlerle dönersin. Oğluşun bayağı büyümüştür artık canım.
dilek haklısında canım koca ne yapsın. yani hediye alana karışılmaz a geliyor biraz olay. bence soyle kayınvalıdeye beraber bakalım de. kabul etmezse alsın begenmezsen kullanma kendın al bır tanede. benım kayınvalıde bandırmada. orada yapıp getırecek bişeyler. belkı bır kısmını gelır benımle alır ama her aldıgına mudahale edememkı. artık mecbur begendıgımızı kullanacagız:)
inşallah canım bizde güzel seyler duymak istiyoruz. minikten güzel görüntüler alırız ınsallahhgünaydın kızlar Meryem güle güle git hayırlı haberlerle gel , Sad canım bencede haklı olarak kendi beğendiğini almak istersin Dilek ve Serdi güzel fikirler vermiş katılıyorum