Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kIZLAR ÇOK YOĞUNDUM BİRAZ AZALDI GİBİ ÇOK YORULDUM AMA
e yuh diyorum o hastaneye. çok garip ya. allahtan benim doğum yapacağım hastane çok kalabalık değil canım. hem doktoruma istediğim gün ve saatte randevu alıyorum hem de randevu saatim geçmeden giriyorum yanına. o nedenle çok doğum olup ta bebişimin karışacağını sanmıyorum. :)))Valla beklenir ondan kaydirigubbakcemile3 Ama bende çok korkuyorum aslında dalga geçtiğime bakmayın aynı korku onun kadar olmasada bende de var. Geçenlerde gazetede yazıyor Aydında kadın doğum yapalı 1 yıl falan olmuş galiba erkek bebek demişler, doğum raporunda bile cinsiyeti erkek yazıyormuş ama hastane kız bebek vermiş bu sizin diye. Adamlar savcılığa başvurmuşlar DNA testi istiyoruz diye hala bir gelişme yokmuş ve şey diyorlar içimizde hep bir şüphe onu kendi bebeğimiz gibi sevemiyoruz hiç diyorlar...Yazık yaaa çok üzüldüm durumlarına... Ayrıca nüfus müdürlüğü kimliğine cinsiyeti erkek olarak yazmış mecburen doğum raporunda yazanı yazmaya mecburmuş çünkü adam şey diyor merak ediyorum askerlik yaşı geldiğinde ne olcak diye...
ya benim de bir sürü işim var ama heyecandan kafamı toparlayıp yapamıyorum ki :)))kIZLAR ÇOK YOĞUNDUM BİRAZ AZALDI GİBİ ÇOK YORULDUM AMA
evet ebrucum dediğin gibi her zaman bulunmaz ayşe:)ama kitap olarak onunkini alacakken formatını beğenmediğim için elizabeth fenwick aldım.kitap okutucu olacak kolay tutulacak bu gibi hallerde yanii.umarım dikkate alır forumu okursa deermişim:)neee ayse oner mi geiyomus o zaman mutlaka git ayfercim. biliyon o kadin butun unlulueri dogum kocu :) cok pahali bi insan kendisi buldun mu kacirma :)
kesinlikle sardalya ye canim. zaten mevsimi cok kisa, biz haftada 2 yemeye calsiyoruz. en fazla omega 3 ihtiva eden baliklardan biri cok faydali. al bi kilo aldigin yerde de temizlet, migrosta felan temizliyorlar., firinin varsa onun izgara ayarinda telde pisir, cokta cabuk pisiyor
aynen katılıyorum ceviz ve semizotu arkadaşlar.hem bu dönemde yenen ceviz bebişe kilo aldırıyormuş.şu an malum balık mevsimi değil balık içindeki omega 3 nedeniyle tavsiye ediliyor doktorum her gün iki ceviz yersem yeterince omega 3 alacağımı balık yememe gerek olmadığını söylemişti balık mevsimi bitince. cevizin yanında bol bol yeşillik özellikle mevsimi şu an semizotu tüket dedi
kIZLAR ÇOK YOĞUNDUM BİRAZ AZALDI GİBİ ÇOK YORULDUM AMA
dilek sizin tüp bebek olsa napacaktı eşin:) acaba bızımmı karnındakı der dururdu:)
ayy canım Allah yardımcınız olsun şifalar versin.aynı şeyi kayınpederimde yaşadık.gerizekalı doktor röntgende anlamamış.bi getirdik ki öksürüyor diye süreyyapaşada kanser çıktı adam.ya Allah ne mecbur bıraksın bu doktorlara ne de doktorsuz.ama iyileriyle karşılaştırsın.hayret bişi.selam kızlar..
Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..
Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..
kızlar dun bi arkadasımın dogum yaptıgını ögrendim da 8 aylıktı. yani biz öyle sanıyodukk ama megerse arkadasım 9 aylıkmış yani ilk üstüne görme diye bi olay yasamıs ama doktorlar bilmemiş.... dogunca meydana cıkmıs cok sasırdım yaa???
selam kızlar..
Ebrucum çok geçmiş olsun..Allah babanı sizlere bağışlasın:Saruboceq:
Dilekcim sende takma kafanı hayatım sağlıklı olsun dünyada büyüsün..
Benim moral sıfır kızlar..babamın durumu hiç iyi değil..bağırsaktan karaciğere metastaz yapmış ve işin daha da kötüsü bunu drları fark etmiyorlar..babam şişli etfalde tedavi görüyor iki hafta önce tomografi çekilmişti ve gerizekalılar babama temiz raporu verdiler bir akşam otururken babamın sağ boşluğunda bir şişlik fark ettik hemen en yakındaki hastaneye götürdük ultras.aldılar bamamı ve adam resmen dediki bunu görmeyen dr olamaz karaciğerin 6 yerine sıçramış nasıl temiz raporu verirler dr köpürdü..ertesi gün şişili etfale gittik ve drlar aaa evet haklısınız gözden kaçmış demezmi tabi babamı tutabilene aşk olsun..abim ben bunun peşini bırakmam sağlık bakanlığına kadar götürürüm dedi o ilgilenmeyen drlar resmen köpek oldu peşimizde..elleriyle götürüyorlar babamı mr ye falan..neyse sonuç geldi büyük kitle ciğerin çok dip bölgesinde burda ameliyat yapamayız çapaya sevkedicez..eee tamam güzel sevkimizle gittik çapa kabul etmiyor bizi kaldıkmı ortada moral sıfır..babam şimdi hastanede sindigrafi çekiliyor ancak işlem sonrası 12 saat hamile ve çocuklara yaklaşmaması gerekiyor mecburen evdeyim kafayı yiyicem..kızımın odası boyandı yarın eşyaları geliyor ama ne yapıcam hiç bilmiyorum çok kötüyüm kızlar çok..