kızlar evicap ı kullanıyorum dedim ya göğüslerim kaşınmıyor hiç
Özge doktora mı gidecekdi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
aaaa evet canım evet unuttum nts için gidecekti bu gün çarşamba gideceğim demişti
bu günün çarşamba olduğunu unutmuşum :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar evicap ı kullanıyorum dedim ya göğüslerim kaşınmıyor hiç
Özge doktora mı gidecekdi ben mi yanlış hatırlıyorum acaba
emsal canım Allah şifa versın ınsallah. az kaldı sabredeceksın. merak etme kızın sağlıkla gelecek
kızlar göbegımın ustu çok kaşınıyo benı çok rahatsız edıyo. çözümünüz varmı bun yaa..
emsall hoşgeldın canım ıyımısın. agrıların nasıl
lierac sürüyorum kaşınmıyor ama tişörtüm pullu falansa kaşındırıyor.giysilerinede dikkat et derim.
bu arada ecem 84 canım arkadaşın kaça yaparmış sor hele bi müşteri olalım bizde.
Ayfercim şimdi sordum canım elinde malzemeside varmış 6 bardak sürahi ve tepsi seti 60 tl normalde 75 e yapıyormuş istersen yaptırıp kuryeyle yollarım adresine..
ayfer o kadsar bol gıyınıyorum kı artıkk
ah canım sağolasın.ben tepsi bardak istemiyom.ölçü versek tepsiye olur mu acaba?sadece kumaş olaylarını diyom.çok güzel yapmış süslü falan.o bebekler hepsi harika.ama 12 li bardak almalı bence.
ne diyon len anlamadım kafam zaten karışık..istediğin ne bacım..valla kusura bakma kafam o kadar doluki tam istediğin ne annem senin..
yahu bacım diyom ki o geçmeli tül bardak altlarını bide tepsiye geçirdiği örtüyü ,sürahiye geçirdiği şeyi alam diyom yaa.materyaller kalsın kardeş:) sende ne gösterdin bize iş aldın başına:) ama yok derse yaptırırım burlarda.
Tünaydın kızlar nasılsınız? Ecemcim babana acil şifalar diliyorum canım...
hee tamam o zaman anladım.tepsi lazım asıl yapamayacağım o idi.ama eğer konuşursan dersin.çokta zahmet vermiyim şeker yaa.tepsiye geçirmemiş yapıştırmış bacım..ama diğerleri için sorarım olur derse..bende şimdi 6 bardak daha eklettim yetmez çünkü..
Kızlar Güneş tutulması var bu gün Hamilelere zararlıymış dışarı çıkmayın
Meryemcim sen bişiler sürüyormusun göbeğine , eğer sürüyorsan ve hala kaşınıyorsa fırtlayacak olabilir , benimde ara ara kaşınıyor ama rahatsız edecek şekilde değil ...
Kızlar Güneş tutulması var bu gün Hamilelere zararlıymış dışarı çıkmayın