2009 Eylül Anneleri

ece geçmiş olsun. cocuk dr unla konus ıstersen. bence içmende fayda var..
sağol meryemcim konuşamıyomki rusçam zayıf ancak yarına tercüman ayarlayıp hastaneye giderim artık
gecmıs olsun ece gelmez bn mastıt oldugmda 3 kutu ıctım ona gıre verrler emiştıgını soyle
sağol elacım ben mastitte olmuştum 20 iğne yediydim ay berbat bişiydi şimdide ateş titreme ölüyom zaten antibiyotiksiz geçmiycek heralde

sağol dilekcim anneciğinede çok geçmiş olsun aman sakın hastalanmasın bu süreçte kimseyle görüşmesin falan
ben kardiyoloğu dinlemedim koruyucu iğneleri bıraktım buldum belamı inşallah ilerlemez

canım vallahi benimde kafam karıştı.
birinizinki ulaşmış ama hanginizin bende ögrenemedim.
haberdar ederim ben sizi.

meryemcim benim annem de kısa süreli olsa da açıyor tv yi, tabiki rüzgarın gözü de kaçıyor tv ye , zaten engellemek mümkün değil. ama benim izletmekten ki kastım uzun süreli olması... bebeklerin beyinleri ses ve ışığa karşı daha hassas olduğu için beyinleri çabuk yoruluyormuş....

yoksa canım kısa süreli izlemelerine kimse engel olamaz... ama bebeğe de baby tv açıp önüne oturtmamak lazım :)

dilekcim annei de duymamıştım, çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar...

ece sana da geçmiş olsun tatlım....

hüsniyecim sanırım baba na teslim edilmiş ali bey, ikinci ismi de var babanın ama yazmayım buraya.... bana ali... ... teslim edildi diye kargo takip numarasından bilgi aldım canım...

çingenecim sen kargo şirketini arasana tatlım.....

ayyy allah korusun
ben uzun uzun ızletmıyorum canım zaten gerek yok. kayınvalıdeyede sıkı tembıhledım ama kucagımızdaykende dönüyor falan çok uzun bakmadıkca mudahale etmıyorum bende.
yaa bişi olmaz beş on dakkadan

çok sağol canım evet ihmal ettim ama hiç kendimi düşünmüyorum ben

selam tekrar...
ece geçmiş olsun canım. umarım bir an evvel atlatırsın.
ali efe de tv izlemiyor.tv nerdeyse tüm gün akşam da açık ama çok nadiren bir iki saniye dönüp bakıyr o kadar.

ececim gecmiş olsun tatlım.
bende kullandım antibiyotik.
bende kullandım gecen ay dr a emzirdigini söylersen ona göre vevebilir

ya o kadar insan napıyo bakalım aşağıda:) kendim çalıp kendim söylüyom burada:) ben o kadar zorluklar bağlanıyorum buraya , ağlıcam şimdi oturup....

baharcım nasılsın canım... oğluş napıyo, ya ben bigün sırf sizleri görebilmek için istanbula gelecem valla....

๒คl๒öςєğเ๓;11726083 .!.:
bende kullandım
bende kullandım
:roflol::roflol:

ayyy allah korusun

yaa bişi olmaz beş on dakkadan

çok sağol canım evet ihmal ettim ama hiç kendimi düşünmüyorum ben

tabi haklısın insan kendini düşünmüyo böyle durumlarda
ama unutma ki sen iyi olmazsan bebişlerin de iyi olmaz sana ihtiyaçları var
o yüzden kendimize de iyi bakmamız lazım :teselli:

selam tekrar...
ali efe de tv izlemiyor.tv nerdeyse tüm gün akşam da açık ama çok nadiren bir iki saniye dönüp bakıyr o kadar.

tekrar slmlar
Ne güzel baharcım izlemiyormuş bizimki adam gibi izliyor.Özellikle maç ve çizgi filmlere bayılıyor ha tabi bi de ezel var.Sürekli dikkatini başka tarafa çekmeye çalışıyoruz.Bugün dr da dedi izletme diye ama benimki meraklı yaaaa

yasemincim dişiniz hayırlı olsun... benim kız bakalım ne zaman çıkaracak...

dilekcim herşey yolunda dimi şeker, kalbinde sorun falan yok tam okuyamadım geçmişi, anlayamadım o yüzden canım.

Evet canım çok şükür yolunda gibi gözüküyor haftasonu yeni gittiğimiz doktor üfürüm var kalbinde dedi ama farklı pozisyonlarda dinlediğinde birşey duyamadı biz yinede ekg çektiricez her ihtimale karşı. Rüzgarcık nasıl resimlerini gödrüm facede ne kadar büyümüş ve değişmiş maşallah.

Sağol canım umarım sende en kısa sürede atlatırsın allah şifa versin sanada tatlım.

Kesinlikle sana katılıyorum canım öyle birşey yapmıyorum sanırım babaanneside yapmıyordur öyle birşey o kadar uyardım çünkü birde öyle cahil kadın değildir kayınvalidem köyde oturup vakko şal takanlardan öyle diyeyim ben size:)))

Sağol canım benim.. opuyorumnanaktan

çok sağol gülaycım ben yazmaya çalışıyomda bi taraftanda sinan uyandı ağlıyo
selam tekrar...
çok sağol baharcım kaan izlemek istiyo reklamları ama ben çeviriyom yönünü
๒คl๒öςєğเ๓;11726083 .!.:
sağol canım bende kullanacam mecbur geçmez yoksa
tabi haklısın insan kendini düşünmüyo böyle durumlarda
ama unutma ki sen iyi olmazsan bebişlerin de iyi olmaz sana ihtiyaçları var
o yüzden kendimize de iyi bakmamız lazım :teselli:

evet hep en son kendimi düşünüyom hatta düşünemiyom bile doğru bize bişi olursa çocuklara kim bakacak ay allah korusun

dilekcim geçmiş olsun üfürüm olayı bizde de çıkmıştı doğumda.Tıp fakültesinde kontrole gittik masum üfürüm dediler delik falan yokmuş yani.Biçok çocukta olabiliyormuş.Bana ağlarken ya da mama yerken ağız çevresi morarıyor mu diye sormuşlardı.Kalpte problem varsa böyle bi belirti gösteriyormuş.İnşallah seninkinde de sorun yoktur şüphesi bile kötü

dilekcim tekrardan geçmiş olsun canım. sana da maşallah gerçekten ek gıdasız defneyi anne sütüyle bu aşamaya getirdin. defne de çok sağlıklı maşallah. canım kaç kilo oldu defne....

bizim keltoşun da saçları yeni uzamaya başladı dilekcim.... gerçekten siması falan değişti, hala yeşil yeşil boncuk gözleri var kızımın, umarım göz rengi değişmez. tabi bir yaşına kadar yolu var bu işin...

bence de izletmez canım, sonuçta senin de hassas olduğunu biliyo göze alamaz.

baharcım nasılsın canım... oğluş napıyo, ya ben bigün sırf sizleri görebilmek için istanbula gelecem valla....
iyiyim şekercim oğluş çok huysuz dişlerden çekiyoruz ama görünürde de bişi yok. rüzgarımız nasıl eşinden haber var mı?
walla bekleriz canım istanbula başımızın üstünde yeriniz var.
bak sen küçük adama yaaaa. bizimki arada gözü kayıyor tvye çok ilgilenmeyip çeviriyor hemen. ama hep onla konuşcan tabi o ayrı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…