sağol meryemcim konuşamıyomki rusçam zayıf ancak yarına tercüman ayarlayıp hastaneye giderim artıkece geçmiş olsun. cocuk dr unla konus ıstersen. bence içmende fayda var..
sağol elacım ben mastitte olmuştum 20 iğne yediydim ay berbat bişiydi şimdide ateş titreme ölüyom zaten antibiyotiksiz geçmiycek heraldegecmıs olsun ece gelmez bn mastıt oldugmda 3 kutu ıctım ona gıre verrler emiştıgını soyle
Canım mesela Defne bıraksam bile 10 dk izlemez ki hemen dikkati dağılıveriyor mesela reklam sesini duyuyor bakıyor TV'ye en çok 20sn sonra sıkılıyor bize bakmaya başlıyor...
O da doğru be canım ben şimdi sıkıştırıyorum kayınvalidemi ama tabi %100 bakıtmıyor diyemem ama dediğim gibi Defne zaten çok fazla konsantre olamıyor TV'ye. Bir tanıdığım abla vardı bebek bakıyordu. Bir keresinde telde konuşurken arkadan baktığı bebeğin sesleri geliyordu ama çok çok iyi bir kadındır çok sverim kendisini neyse tv açmıyorum annesi izin vermiyor yazık çocukta konuşmayı öğrenemedi hala falan deyip gülüyordu.
Çok geçmiş olsun canım mitral kapak hastalığı annemde de var hatta 20 güne kadar ameliyat olacak enfeksiyon kapmaması lazımmış dikkat et canım kendine sende.
canım vallahi benimde kafam karıştı.çingene canım benimki ellerine ulaşmıştır, çünkü kargo takip numarasından ellerine ulaştığı gözüküyor şekercim, ben kontrol ettim, hüsniyenin babasına teslim edilmiş gözüküyor. sen kargo şirketiyle görüştün mü.....
ayyy allah korusunmeryemcim tv izletmenin en büyük sakıncası epilepsiye neden olması tatlım, beyinde hasar yaratıyormuş uzun süreli izletilince.... benim en büyük korkum bu zaten Allah korusun... bunu yaşayan biri var çünkü....
yaa bişi olmaz beş on dakkadanben uzun uzun ızletmıyorum canım zaten gerek yok. kayınvalıdeyede sıkı tembıhledım ama kucagımızdaykende dönüyor falan çok uzun bakmadıkca mudahale etmıyorum bende.
çok geçmiş olsun ece
bence de al antibiyotiğini
bi sorun olmaz bence
ki olsa bile en fazla bi süre emzirmezsin bebeğini
hem bebeklerimiz büyüdü artık
iyileşince tekrar emzirirsin
kalp diyosun çünkü ihmale gelmez
bende kullandım๒คl๒öςєğเ๓;11726083 .!.:ececim gecmiş olsun tatlım.
bende kullandım antibiyotik.
bende kullandım gecen ay dr a emzirdigini söylersen ona göre vevebilir
ayyy allah korusun
yaa bişi olmaz beş on dakkadan
çok sağol canım evet ihmal ettim ama hiç kendimi düşünmüyorum ben
selam tekrar...
ece geçmiş olsun canım. umarım bir an evvel atlatırsın.
ali efe de tv izlemiyor.tv nerdeyse tüm gün akşam da açık ama çok nadiren bir iki saniye dönüp bakıyr o kadar.
yasemincim dişiniz hayırlı olsun... benim kız bakalım ne zaman çıkaracak...
dilekcim herşey yolunda dimi şeker, kalbinde sorun falan yok tam okuyamadım geçmişi, anlayamadım o yüzden canım.
sağol meryemcim konuşamıyomki rusçam zayıf ancak yarına tercüman ayarlayıp hastaneye giderim artık
sağol elacım ben mastitte olmuştum 20 iğne yediydim ay berbat bişiydi şimdide ateş titreme ölüyom zaten antibiyotiksiz geçmiycek heralde
sağol dilekcim anneciğinede çok geçmiş olsun aman sakın hastalanmasın bu süreçte kimseyle görüşmesin falan
ben kardiyoloğu dinlemedim koruyucu iğneleri bıraktım buldum belamı inşallah ilerlemez
meryemcim benim annem de kısa süreli olsa da açıyor tv yi, tabiki rüzgarın gözü de kaçıyor tv ye , zaten engellemek mümkün değil. ama benim izletmekten ki kastım uzun süreli olması... bebeklerin beyinleri ses ve ışığa karşı daha hassas olduğu için beyinleri çabuk yoruluyormuş....
yoksa canım kısa süreli izlemelerine kimse engel olamaz... ama bebeğe de baby tv açıp önüne oturtmamak lazım :)
dilekcim annei de duymamıştım, çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar...
ece sana da geçmiş olsun tatlım....
çok sağol gülaycım ben yazmaya çalışıyomda bi taraftanda sinan uyandı ağlıyodilekcim annei de duymamıştım, çok geçmiş olsun tatlım acil şifalar...
ece sana da geçmiş olsun tatlım....
çok sağol baharcım kaan izlemek istiyo reklamları ama ben çeviriyom yönünüselam tekrar...
ece geçmiş olsun canım. umarım bir an evvel atlatırsın.
ali efe de tv izlemiyor.tv nerdeyse tüm gün akşam da açık ama çok nadiren bir iki saniye dönüp bakıyr o kadar.
sağol canım bende kullanacam mecbur geçmez yoksa๒คl๒öςєğเ๓;11726083 .!.:ececim gecmiş olsun tatlım.
bende kullandım antibiyotik.
bende kullandım gecen ay dr a emzirdigini söylersen ona göre vevebilir
tabi haklısın insan kendini düşünmüyo böyle durumlarda
ama unutma ki sen iyi olmazsan bebişlerin de iyi olmaz sana ihtiyaçları var
o yüzden kendimize de iyi bakmamız lazım :teselli:
iyiyim şekercim oğluş çok huysuz dişlerden çekiyoruz ama görünürde de bişi yok. rüzgarımız nasıl eşinden haber var mı?baharcım nasılsın canım... oğluş napıyo, ya ben bigün sırf sizleri görebilmek için istanbula gelecem valla....
bak sen küçük adama yaaaa. bizimki arada gözü kayıyor tvye çok ilgilenmeyip çeviriyor hemen. ama hep onla konuşcan tabi o ayrı.tekrar slmlar
Ne güzel baharcım izlemiyormuş bizimki adam gibi izliyor.Özellikle maç ve çizgi filmlere bayılıyor ha tabi bi de ezel var.Sürekli dikkatini başka tarafa çekmeye çalışıyoruz.Bugün dr da dedi izletme diye ama benimki meraklı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?