2009 Eylül Anneleri

slm canım benim hoşgeldin bi yandan tv bi yandan yemek biyandan kk takip ediyorumm kuzumda pusetinde söyleniyoo...havuç verdim eline ...
kızz akif eymen duymasın kırar doğanın bacaklarını ....

ayse benım canım irmik tatlısı ıstedı yapsana:)
heheeeee yapınca sen nası yiycen bebeeeeem akşama yapıver iki dakkada sütün çeker bak
ayyy kıyamam annene canım sen böleee yazarsan rüzgar evde kalır ama korkutuyon kaynanaları sölüm bak kıyamazlar oğluşlarınaakaydirigubbakcemile3
ya gamze napıosun gecmısın tozlu sayfalarında.mıllet gıdecek sonra sen gelecen e nıe kımse yok dıyecen gel de ıkı lafın belını kırak yaa

heh bende öle düşünüyom şimdi gelcek ben geldim herkes kaçtı diycek

slm canım benim hoşgeldin bi yandan tv bi yandan yemek biyandan kk takip ediyorumm kuzumda pusetinde söyleniyoo...havuç verdim eline ...
kızz akif eymen duymasın kırar doğanın bacaklarını ....

aman akif eymen duymasın sakın haaaaa aliye sarktığımızı yoksa benim kızı döver gebertir görmüyon mu nasıl koymuş elini omuzuna doğanın koruyo kızımı :)

ece ınan vakit kalmıyor canım. 6 da evdeyım çocukun ertesı gun yemeklerını yoğurdunu hazırla vs vs ılgılen uyut bırde kımseye vermıyorum ben:)

arkadaşlar mothercare addict olarak açıklama yapıyorum..
bodyler hiçbir zaman %50 indirime girmiyor..en fazla %35.

kıyafetler de 50+25% indirime girdi 10 günden fazla oldu ama bizim çocukların boyutlarına pek bir şey kalmadı..ben indirim günü gittim baharda giymesi için 9-12 ay bişeyler aldım..

tatli olarak puding de yapabilirsin.hem olay hem hafif.
neyse kizlar hepinizi öptüm.kaciyorum ben.
iyi sohbetler herkese.
güle güleeeeeeeee
ece ınan vakit kalmıyor canım. 6 da evdeyım çocukun ertesı gun yemeklerını yoğurdunu hazırla vs vs ılgılen uyut bırde kımseye vermıyorum ben:)

oyy kıyamam sana yoğurdu 2 gün verebilirsin canım çorbalarıda istersen bi gün yap bi gün dinlen tabi dinlenebilirsen

bende gidiyom kızlar mutfağa takılayım birasdaaaa hoşçakalınnnopuyorumnanaktan

Burası aynı eski günlerde ki gibi oldu ne güzel ,,,eee oğluma gelin arıyorum , iştahı yok benim kinin yemek falan derdi yok gelinimizin tek öğün yese yeter , ağlaması krizi yok sadece uyurken emzik ister o kadar ....

ececim haklısın zaten ben yalan söylemiştim benim kızımın kesinlikle saç yolma huyu yoktur, çok iyi aile terbiyesi almış oldukça sakin aklı başındadır... şimdi korkutmamak lazım dünürümü :)

ıyı gunler kızlar nasılsınız aklıma bısey takıldı oğlum suan 6 ayına gırdı acaba sızınkıler kaç cc ama içiyor yazarsanız sevınırım benımkı 125 en fazla 150 acaba çok mu az az önce bı yerde okudum şok oldum yazılanlara yıne kk deydı sızınkıler ne durumda

gülaycım walla yazmak istemedim ama işte ondan nasıl olur bilemiyorum. tamam abartılı bir iriliği yok ama kendi ayının kıyafetlerine de sığmıyor seneye de böyle devam ederse aldıklarım küçük gelebilir diye alamıyorum ben de.

aman akif eymen duymasın sakın haaaaa aliye sarktığımızı yoksa benim kızı döver gebertir görmüyon mu nasıl koymuş elini omuzuna doğanın koruyo kızımı :)

klava::mymeka:
tuba kocişim gidiyo haftaya ayvalığa yok... ben sizin taraflarda olucamm... buluşur sahile falan gideriz.... hıı

Gel bizde bizimkileri kertelim Yasemincim senin gibi kayınvalideyi zor bulur benim Defnem bak ne güzel ilerde Efenin hayatına da müdahale etmeyeckmişsiniz zemuszemus

benımkı de o cıvarlarda içiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…