evetttttttt ebrunun oğlunu boşta görünce ortadan daldım şimdi gelelim selam faslına merhabalar kızlar topic ne kadar dolu maşallah diyim :) nasılsınız gündem ne bakalım... gamzecim de buradaymış ayşe kızzzzzzzzzz napıyon bakim kocaelinin gülüüüüüüüüüüüüüüü.... nihaaaal hamilelik nasıl tatlımmmm zorlanıyor musun..
Ay ben bugün biraz mide bulantısı ve hafif bir bağırsak dolayların da bozulma var sanırım salgın varmış akşama misafirde var izmirden hayallah yaaa yemek yapmam lazım ama koku duyasım yok valla
ebrucum selam verdin gittin, neredesin yahu.... bir de maşallah ne kadar kalabalığız....
tuba ne heyecanlıydık dimi önceden de, şimdide yeni heyecanlar...
heheeeee yapınca sen nası yiycen bebeeeeem akşama yapıver iki dakkada sütün çeker bakayse benım canım irmik tatlısı ıstedı yapsana:)
ayyy kıyamam annene canım sen böleee yazarsan rüzgar evde kalır ama korkutuyon kaynanaları sölüm bak kıyamazlar oğluşlarınaakaydirigubbakcemile3ya dün rüzgar da annemin saçlarını yolmuş... rüzgar uyanmış annem de rüzgarı alırken sanırım bizim kız uykusunu alamamış olcakki senmisin beni alan diye annemin yüzüne ve saçlarına saldırmış... eve geldiğimde annemin saçları darmadağındı... hemen yatırdım diyo geri yerine, çok korktum diyo... ay annecim ya....
ya gamze napıosun gecmısın tozlu sayfalarında.mıllet gıdecek sonra sen gelecen e nıe kımse yok dıyecen gel de ıkı lafın belını kırak yaa
gülnazzzzzzzzz :)
slm canım benim hoşgeldin bi yandan tv bi yandan yemek biyandan kk takip ediyorumm kuzumda pusetinde söyleniyoo...havuç verdim eline ...
kızz akif eymen duymasın kırar doğanın bacaklarını ....
iyi fikir canım yakın olsaydık canım sanada vereydimm yaa...ayse benım canım irmik tatlısı ıstedı yapsana:)
sağol tatlım..tatli olarak puding de yapabilirsin.hem olay hem hafif.
neyse kizlar hepinizi öptüm.kaciyorum ben.
iyi sohbetler herkese.
güle güleeeeeeeeetatli olarak puding de yapabilirsin.hem olay hem hafif.
neyse kizlar hepinizi öptüm.kaciyorum ben.
iyi sohbetler herkese.
ece ınan vakit kalmıyor canım. 6 da evdeyım çocukun ertesı gun yemeklerını yoğurdunu hazırla vs vs ılgılen uyut bırde kımseye vermıyorum ben:)
aman akif eymen duymasın sakın haaaaa aliye sarktığımızı yoksa benim kızı döver gebertir görmüyon mu nasıl koymuş elini omuzuna doğanın koruyo kızımı :)
Burası aynı eski günlerde ki gibi oldu ne güzel ,,,eee oğluma gelin arıyorum , iştahı yok benim kinin yemek falan derdi yok gelinimizin tek öğün yese yeter , ağlaması krizi yok sadece uyurken emzik ister o kadar ....
ıyı gunler kızlar nasılsınız aklıma bısey takıldı oğlum suan 6 ayına gırdı acaba sızınkıler kaç cc ama içiyor yazarsanız sevınırım benımkı 125 en fazla 150 acaba çok mu az az önce bı yerde okudum şok oldum yazılanlara yıne kk deydı sızınkıler ne durumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?