2009 Eylül Anneleri

bu ara bütün kışlıklarda indirim olyor. ali efeye seneye giymesi için bişiler alayım diyorum da ne kadar olcak bilmiyorum ki o zamana...

ya ben eymene ne yıyosak verıorum yemekte 2-3 lokma vermezsen cıkdırıo rahat bırakmıo yemek yıyeyım.bu ekmek de oluo kofte de patates de..

ebruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu alişi ben kızıma alıyım anam ne işin var senin ankaralarda bak şurdan şurası kocaeli kemerburgar bi saat

ya dün rüzgar da annemin saçlarını yolmuş... rüzgar uyanmış annem de rüzgarı alırken sanırım bizim kız uykusunu alamamış olcakki senmisin beni alan diye annemin yüzüne ve saçlarına saldırmış... eve geldiğimde annemin saçları darmadağındı... hemen yatırdım diyo geri yerine, çok korktum diyo... ay annecim ya....

ya gamze napıosun gecmısın tozlu sayfalarında.mıllet gıdecek sonra sen gelecen e nıe kımse yok dıyecen gel de ıkı lafın belını kırak yaa

evetttttttt ebrunun oğlunu boşta görünce ortadan daldım şimdi gelelim selam faslına merhabalar kızlar topic ne kadar dolu maşallah diyim :) nasılsınız gündem ne bakalım... gamzecim de buradaymış ayşe kızzzzzzzzzz napıyon bakim kocaelinin gülüüüüüüüüüüüüüüü.... nihaaaal hamilelik nasıl tatlımmmm zorlanıyor musun..

Ay ben bugün biraz mide bulantısı ve hafif bir bağırsak dolayların da bozulma var sanırım salgın varmış akşama misafirde var izmirden hayallah yaaa yemek yapmam lazım ama koku duyasım yok valla

gülay alitunada benım sacımı başımı yoluyo valla:) gece emerken bıle eller boşlukta sallanıyor nereye denk gelırse tak indiriyor. sonra gögsüme cici yapıyor:) bişeye kızdıgından değil bizimkinin seviyor saçımı cekmeyı

ya kızlar bu arada ben dün gittim 2009 eylül annelerini okudum okudum ağladım ne alakaysa ayın malum günlerindeyim duygusallık hat safhada valla yaa böyle herkes başlarda bi heyecanla girmiş falan ne güzel yaa bazı kişiler ağustosa kaymış gerçi sonradan anladığı mkadarıyla ama valla şu hamilelik sizler olmasanız nasıl geçerdi bilmiyorum yaa.

baharcım ben artık almamaya karar verdim özellikle kaban gibi şeyleri, rüzgara çok güzel indirimden bir kaban almıştım doğmadan önce kesinlikle giyemedi düdük gibi kaldı üzerinde... indirimde olamsına rağmen dünya para vermiştim... bence çıtçıtlı badi falan almak en mantıklısı ama gerisi biraz riskli... bi de senin oğluş tosun maşallah, 2,3 yaş almalısın... ama daha büyürse ona da sığmayabilir he he:) kızma olur mu yerim onun yanaklarını ben....

ayşe bişi bulursan banada söle olurmu gıı benimde bi fikrim yok henüz...cokacimcoook

bizde dün karnıbahar vardı bugunede kaldı onu yerız

kabak karnıyarık ve pılav var

bizim akşam ıspanak var

bizimde aksama balik var.

ohh afiyet olsunn..fırında tavuk ve nohutlu pilav yapmaya karar verdimm ...tatlı ne yapsammm....

ebrucum selam verdin gittin, neredesin yahu.... bir de maşallah ne kadar kalabalığız....

tuba ne heyecanlıydık dimi önceden de, şimdide yeni heyecanlar...

sağol dilekcim ben bunu görmüştüm sanki tanıdık geldi büyük ihtimal ne olduğunu anlamadığımdan almadımkaydirigubbakcemile3

Ecemmmmmmmmm çok sevinirim ya keşkem gelsen görüşsek opuyorumnanaktan
mart ayında geliyom büyük ihtimal antalyaya görüşürüz canımmmopuyorumnanaktan
yaa ablamların evi sel basmış geçen yağmurda bütün eşyaları yenilemiş garibim pimpirikli birazda temizlenmezdi diyo ben gidem 2 çocuklada bi batıram hehe

bu ara bütün kışlıklarda indirim olyor. ali efeye seneye giymesi için bişiler alayım diyorum da ne kadar olcak bilmiyorum ki o zamana...
canım şimdiden alma seneye bedeni ne olcak bilemezsinki
ya ben eymene ne yıyosak verıorum yemekte 2-3 lokma vermezsen cıkdırıo rahat bırakmıo yemek yıyeyım.bu ekmek de oluo kofte de patates de..

ohh ne güsel keşke benimkilerde yese azcık sinan makarna yemekten çok kilo aldı başka bişi yediremiyom illede makarna diye ağlıyo veriyom bu seferde kilo çok alıyo dr kızıyo
kaan da ne versem tükürüyo

benim canım da tantuni istedi ya, eşim askerden gelir gelmez mersine gidecez yi,ne 15 günlüğüne.... o zaman rüzgarın asıl ağız tadını oluşturacam orada...

tubacım aliş bizim kızın valla kızdırmayın kızımı çok fena saç yolar....

tatli olarak puding de yapabilirsin.hem olay hem hafif.
neyse kizlar hepinizi öptüm.kaciyorum ben.
iyi sohbetler herkese.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…