gulay inanmiyorum sanaaaa
demek agirdan satiyorum heee
ben konustuk anlastik diye sesimi cikartmiyodum halbuki
hatta gelenlere bile alinin ankarada yavuklusu var diyordum oole olsun :umursamaz:
kizlar yaaa hemen bisey sorcam cikcam
biz simdi alise ilk kez bugun havuc ve patates hasladik catalla ezip suyundan ve birazda zeytinyagi katip verdik ama cok zor yedi yaaa
bole surekli tiksinip yu§zunu felan burusturdu yavru kusum
en fazlada 7-8 kasik yedi
normal mi
ilk seferde sizde de boyle mi olmudtu
ayşe bişi bulursan banada söle olurmu gıı benimde bi fikrim yok henüz...cokacimcoook
bizde dün karnıbahar vardı bugunede kaldı onu yerız
kabak karnıyarık ve pılav var
canım bizde şehriye çorbası fırında balık bol salata bide elmalı pasta var
maşallah eylüle ohh gezin canım biz haftasonu bi çıktık 2 dakkada dondu bebiş e hava eksi 20 dereceydi
naber fıstık eymen paşa nasıl
bizim akşam ıspanak var
bizimde aksama balik var.
tuba benim damadımı mı alacan, bak fena yaparım seni he he :) gitti anacım gitti aliş...
sağol dilekcim ben bunu görmüştüm sanki tanıdık geldi büyük ihtimal ne olduğunu anlamadığımdan almadımkaydirigubbakcemile3Canım meyve filesinin linki altta bende alıcam bundan en azından yemediği şeyleri veririm ağzında tutar...
Ebrucum normal bence ilk sefer için hiç üstüne gitme bugün 7-8 kaşık yer yarın daha fazla yer yine iyi yemiş bence.
Yok be tatlım nerde yemek yapmayı bilmek o konuda hiiiiç kabiliyetim yok birde 5 yıllık evli olacağım:)))
mart ayında geliyom büyük ihtimal antalyaya görüşürüz canımmmopuyorumnanaktanEcemmmmmmmmm çok sevinirim ya keşkem gelsen görüşsek opuyorumnanaktan
canım şimdiden alma seneye bedeni ne olcak bilemezsinkibu ara bütün kışlıklarda indirim olyor. ali efeye seneye giymesi için bişiler alayım diyorum da ne kadar olcak bilmiyorum ki o zamana...
ya ben eymene ne yıyosak verıorum yemekte 2-3 lokma vermezsen cıkdırıo rahat bırakmıo yemek yıyeyım.bu ekmek de oluo kofte de patates de..
tuba 3. hamılede senmısın yoksa:)
nasıl yani 2. hamile kiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?