gulay inanmiyorum sanaaaa
demek agirdan satiyorum heee
ben konustuk anlastik diye sesimi cikartmiyodum halbuki
hatta gelenlere bile alinin ankarada yavuklusu var diyordum oole olsun :umursamaz:
kizlar yaaa hemen bisey sorcam cikcam
biz simdi alise ilk kez bugun havuc ve patates hasladik catalla ezip suyundan ve birazda zeytinyagi katip verdik ama cok zor yedi yaaa
bole surekli tiksinip yu§zunu felan burusturdu yavru kusum
en fazlada 7-8 kasik yedi
normal mi
ilk seferde sizde de boyle mi olmudtu
hatta gelenlere bile alinin ankarada yavuklusu var diyordum oole olsun :umursamaz:
biz simdi alise ilk kez bugun havuc ve patates hasladik catalla ezip suyundan ve birazda zeytinyagi katip verdik ama cok zor yedi yaaa
normal mi
ya kızlar size bişey soracam mothercrin en son indirimi oluyorya sezon sonu hatta geçen yıldı sanırım %50 +%25 yapmışlardı... ne zaman olacak bileniniz var mı yahu.... yasemincim sen mothercarin önünden mi geçiyorsun akşamları hala, bir ara baksana canım... geçen hafta hala % 50 idi ama çıtçıtlı badilerde hala % 50 ye girmemişti.
aaaa hakkaten burayla aynıymışece gundz -20 olmadı bu sene hıc ama aksam -35ı gormustuk ocak ayının basında
tatlım ot çokda farklı otlar var tanımıyom kendilerini ıspanakla tanışıklığım var hehekıyamam ya otu bile özledin demek boşver öyle ahım şahım bi lezzette diil zaten mecbur yiyoz diyetteyiz karı koca
teşekkürler canım yemiş kadar oldum sağolasınAhh canım benim yaa kıyamam sana kayınvalidem bol bol yapıyor bize hadi atla gel uçağa sizin içinde yapsın hep beraber afiyetle yiyelim:)))
sağol bebeeem düşünmen yeter canım bu sıralar çok bunaldım bu soğuklardan eşimde bi antalya yap istersen dedi bu aralar gelmeyi düşünüyom belek te ablam oturuyo gelirsem birlikte yeriz inşallahEce sana göndereyimmi kuzum bizim ruslarla ıspanak?
ooooh isim soyad aynı olursa eşinin maaşınıda çeker hehekızlar tekrar merhaba...
gülnazcım süpersin valla, eğer hala uzman yardımcısı olmasaydım ben de çok isterdim, senin adına çok heyecanlandım... inşallah vereceğin karar ne olursa olsun hayırlısı olsun canım... eğer doğurmaya karar verirsen ismini ne koyacaksın peki... valla ben en çok buna heyecanlandım, malum bebişlerimizin ismi aynı... valla erkek olurSA BULUT fena olmaz.... kız olursa yine doğadan bişr isim koyarsan süper olur...
şimdi kızımı kertme konusuna gelecek olursak ben kızımı kertmedim daha... ebruylşa bir konuşmuzluğumuz var ama daha karar vermedik ailecek... ebru da alişi biraz ağırdan satıyor sanırsam.... şimdi efe olursa yakınız iyi olur, yasemin dünürümle gezeriz bol bol, rüzgar olursa isimdaşlar zorlanmazlar, banka hesapları falan da bir olur evlenince, isim soyad ne de olsa aynı olacak... kızımla bu konuyu düşünüp karar vermek lazım :)
hee şimdi anladım anlamadımda hadi neyseeeenihalcim meyve filesi canım küçük. içine koyuyon tutacak yeri ver veriyon bebişe hem diş kaşıyo hem meyve yiyo...
eceeeee kıyamam kıuzum yaaaa elin rusu ne anlar ıspanaktan tabe. varsa yoksa votka... gerçi o da vişne suyuyla pek güzel oluyor ama neyse konumuz bu değil :)
üzüm koyma canım yaaaacanım kız olursa üzüm yada masal koyarız ama erkek olursa bilemem tabi hadi hadi benim oğlana bi sempati var itiraf et isimden girdik gönlüne bekliyoruz kararını
kaydirigubbakcemile3bakınız bir üstteki cevabım kaydirigubbakcemile3
normal mi
bu fileden bizde 3 tane var ben hamileyken börülcem ingiltereden getirmiş burda olduğunu bilmiyolardı tabi ben ekmek koyuyorum pekde kullanmadım bu aralar kullaniim bari
valla kızlar bizim kız alişe kertildi, ebru dünürüm öyle diyorsa öyledir... sesini çıkarmıyorsa ağır bir kayınvalide olacağındandır he ehe:) ebru iyi bak minik kuşuma olur mu :)
özgecim arkadaş istanbuldaki mothercarin outleti içinmi konuştu çünkü ben 14 şubatta mothercare gittim bişey yoktu anacım:)
nihalcim meyve filesi canım küçük. içine koyuyon tutacak yeri ver veriyon bebişe hem diş kaşıyo hem meyve yiyo...
eceeeee kıyamam kıuzum yaaaa elin rusu ne anlar ıspanaktan tabe. varsa yoksa votka... gerçi o da vişne suyuyla pek güzel oluyor ama neyse konumuz bu değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?