2009 Eylül Anneleri

çook normal canım bizimki ne şekillere sokmuştu yüzünü ödüm kopmuştu ama sonra çok severek yedi

Ebrucum ilk seferde öyle yapması gayet normal. Sonuçta tadını bilmiyor . Anne sütünden sonra çok çok farklı geliyor tadı. ilk seferde 7-8 kaşık yemesi bile süper bir gelişme bence canım. Aifyetler olsun alime

Canım o indirim 15 şubatta bitmiş sanırım geçen burda biri yazdı

ebru ben burada kaç kez yazdım ama hiç ccevap alamayınca dedim sanırım alişe istanbullu bir gözel buldular... eğer kerttiysek tamam canım...

o zaman napıyo benim damat bakalım...

bu arada canım işyeri içinde sana bişeyler yazmıştım okuma firsatın oldumu... sen geçmişi okuyomusun tatlım bu arada.....

Ben de balık istiyorum , malum evde pişirmeye vakit yok alıyorum ton balığı yiyorum ama şöyel mis gibi levrek ızgara falan ah ah....

Gülaycım sen bilirsin tatlım , Valla bak kızın yaban ellere gitmez , gözünün önünde olur evlenirlerse de Efe bizde Rüzgar sizde kalır süper olur yane ....Kimse evladından ayrılmak zorunda kalmaz :))

ne meraklısınız evlatları kertmeye.benım kaynanam hala paylasamıo sız zorluk cıkarmıcaksınız o zaman gelınlere super

Neyse kızı kaçırdık :))) Artık arkadaş olurlar ne yapalım ama gönül bu belli olmaz da , ilerde ... ındirimlere gelince ben nerdeyse her gün uğruyorum ama öyle aman aman indirim göremedim ayın 15 ini bekleyin dedi satıcı kız bir de mevsimlikler gelmiş , kışlıklar da pek bişey kalmamış ...

Ebrucum çok normal oğlunun tepkisi ama yinede yamiş maşallah , hiç yemeyebilirdi de :))

valla kızlar bizim kız alişe kertildi, ebru dünürüm öyle diyorsa öyledir... sesini çıkarmıyorsa ağır bir kayınvalide olacağındandır he ehe:) ebru iyi bak minik kuşuma olur mu :)

özgecim arkadaş istanbuldaki mothercarin outleti içinmi konuştu çünkü ben 14 şubatta mothercare gittim bişey yoktu anacım:)

Canım meyve filesinin linki altta bende alıcam bundan en azından yemediği şeyleri veririm ağzında tutar...

Ebrucum normal bence ilk sefer için hiç üstüne gitme bugün 7-8 kaşık yer yarın daha fazla yer yine iyi yemiş bence.

Yok be tatlım nerde yemek yapmayı bilmek o konuda hiiiiç kabiliyetim yok birde 5 yıllık evli olacağım:)))

Eklentiler

• $mNUB-84678_1.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 16
bu fileden bizde 3 tane var ben hamileyken börülcem ingiltereden getirmiş burda olduğunu bilmiyolardı tabi ben ekmek koyuyorum pekde kullanmadım bu aralar kullaniim bari

ben o nubynin meyve filesini bulana kadar göbeğim çatladı ankarada.... fabrikasında sıra varmış o kadar yani...

ohooo Elacım ben şimdiden yapıyorum planları Efe büyüyecek kendine yetecek ben kocamla başbaşa tatillere gidicem , 2. baharımızı yaşıcaz felan yani biz yabancılar gibi yapmayı planlıyoruz inşallah başarabiliriz , ona göre hayatımızı adapte etmek yerine hem kendimize hem ona sağlıklı bir yaşam alanı tanımayı planlıyoruz ...Çevremden gördüğüm üzere çocukları üzerine yaşantılarını kuran ebeveynler ilerde onlar evlenince ( Şekil A ) ya evliliklerine müdahale ediyorlar ya mutsuz oluyorlar yanlız kaldıkları için .

ece gundz -20 olmadı bu sene hıc ama aksam -35ı gormustuk ocak ayının basında
aaaa hakkaten burayla aynıymış

kıyamam ya otu bile özledin demek boşver öyle ahım şahım bi lezzette diil zaten mecbur yiyoz diyetteyiz karı koca
tatlım ot çokda farklı otlar var tanımıyom kendilerini ıspanakla tanışıklığım var hehe
Ahh canım benim yaa kıyamam sana kayınvalidem bol bol yapıyor bize hadi atla gel uçağa sizin içinde yapsın hep beraber afiyetle yiyelim:)))
teşekkürler canım yemiş kadar oldum sağolasın

Ece sana göndereyimmi kuzum bizim ruslarla ıspanak?
sağol bebeeem düşünmen yeter canım bu sıralar çok bunaldım bu soğuklardan eşimde bi antalya yap istersen dedi bu aralar gelmeyi düşünüyom belek te ablam oturuyo gelirsem birlikte yeriz inşallah
ooooh isim soyad aynı olursa eşinin maaşınıda çeker hehe

hee şimdi anladım anlamadımda hadi neyseeee
aynen öleee canım votka balık et lahana patates bayılıyolar bende severim vişne suyunu laf aramısda
canım kız olursa üzüm yada masal koyarız ama erkek olursa bilemem tabi hadi hadi benim oğlana bi sempati var itiraf et isimden girdik gönlüne bekliyoruz kararını
üzüm koyma canım yaaaa

bakınız bir üstteki cevabım kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3

canım normal çok bile yemiş ben elmayı bile 1 kaşık yedirsem tükürüyo bide böööööööö deyip titriyo

bu fileden bizde 3 tane var ben hamileyken börülcem ingiltereden getirmiş burda olduğunu bilmiyolardı tabi ben ekmek koyuyorum pekde kullanmadım bu aralar kullaniim bari

ekmek mi koyuyorsun? rüzgara ekmek mi verdin bacım?. bize doktor 7.aydan önce ekmek vs vermeyin demişti. gluten alerjisi olabilir demişti.

He anacım valla hatırlamıyorum ya hangi şehirdi bilmiyorumkismile

çok bi cahilmişim ben ayolll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…