Baharcım alma en iyisi sen kıyafet , çıtçıtlı body olurda , sonra elinde patlamasın kar yapacam derken zarara uğrama ...
Gel bizde bizimkileri kertelim Yasemincim senin gibi kayınvalideyi zor bulur benim Defnem bak ne güzel ilerde Efenin hayatına da müdahale etmeyeckmişsiniz zemuszemus
Tamam canım ,,,e senin kız gitmiştir diye düşünmüştüm ... Bircanın oğluna falan :)))
Etmicem , bana yapılanı yapmıcam kendime bu konuda çok söz verdim , inşallah tutarım :)))alsanaalsanasmile E bizde seninle dünür olduk o saman :))
ekmek mi koyuyorsun? rüzgara ekmek mi verdin bacım?. bize doktor 7.aydan önce ekmek vs vermeyin demişti. gluten alerjisi olabilir demişti.
Gel bizde bizimkileri kertelim Yasemincim senin gibi kayınvalideyi zor bulur benim Defnem bak ne güzel ilerde Efenin hayatına da müdahale etmeyeckmişsiniz zemuszemus
fesleğen canım ben 14 şubatta mothercaredeydim ama % 50 indirim vardı... ya ankarada yokmu indirim yoksa.... neyse arayayım... olmaz öyle şey ya....
baharcım bence alma canım belki sweat falan olabilir. ama kaban riskli gibi... biraz daha büyüselar aslında daha iyi olur indirimlerden almak....
he bebek ekmeğii bilemem canım ya. ay bu ek gıda tam muamma benim için. Ali Efe de yemiyor muhallebi hazırlıyom değişik değişik. 3 kaşık zevkle yiyo sıkılıyo sonra. pof.bebek ekmeği verebilirsin dedi tohtur bnimkinin tatlıyla arası yokta
pek şeker maşallah. bizim de başımız bağlı ama kertilmemiş bebiklerimiz var yahu bir sürü dünürcü çıkar kızçeye tütütütü maşallahzeytingözlü senin bebeşin resmi köşedeki mi Maşallah çok tatlı,bakın bende kendi bebişimin koydum
he bebek ekmeğii bilemem canım ya. ay bu ek gıda tam muamma benim için. Ali Efe de yemiyor muhallebi hazırlıyom değişik değişik. 3 kaşık zevkle yiyo sıkılıyo sonra. pof.
pek şeker maşallah. bizim de başımız bağlı ama kertilmemiş bebiklerimiz var yahu bir sürü dünürcü çıkar kızçeye tütütütü maşallah
Eee hayırlısı olsun öyleyse dünürüm zaten bende senden iyi dünür bulamam bugüne kadar bekledim bekledim bak turnayı gözünden vurdum sonunda:)))
zeytingözlü senin bebeşin resmi köşedeki mi Maşallah çok tatlı,bakın bende kendi bebişimin koydum
defneyi dorukla kertmemişmiydin dilekk...
he bebek ekmeğii bilemem canım ya. ay bu ek gıda tam muamma benim için. Ali Efe de yemiyor muhallebi hazırlıyom değişik değişik. 3 kaşık zevkle yiyo sıkılıyo sonra. pof.
pek şeker maşallah. bizim de başımız bağlı ama kertilmemiş bebiklerimiz var yahu bir sürü dünürcü çıkar kızçeye tütütütü maşallah
EEe hadi hayırlı olsun sempatiksalakcinni
ben de tam seninkine yorum yazacaktım , maşallah harika bir poz olmuş bebişinde maşallahı var, tosun tosun :)
alışır canım yava yavaş ben bir aydır ek gıdalarla uğraşıyorum anca yemeye başladdı yinede bazen direniyo zibidi
slm kızlarrr
gülnaz canım seni çok tebrik ederim sabah sabah yüzümde bir gülümseme oldu kızzz öyle halsiz ve keyifsizdim ki anlatamam ama güzel haberini okuyunca ayıldım daa geçmişi okuyana kadar anca geldim :)))))
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşalllahhh 2. meleğiniz size bolluk ve bereketide beraberinde getirsin inşallahh canım darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına :))
zeynepcim gittin görümceye götürüyon yağlamaları bizede duyurdun sanki yakın yermiş gibi ağzımızın suyu aktı günahım boynuna gayri :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?