2009 Eylül Anneleri

aynen bizimde köpeğimiz kedilerle aynı tabaktan yerdi heheh ya çok kedi istiyom yaaa bide kedi gelse benim halim noolur acep hahah

yürüteçi kesinlikle önermiyorlar sakatlanma yada özür bırakabiliyormuş yabancı ülkelerde yasaklanmış...sakın kullanmayın diye bastıra bastıra söyledi...

Ela Eymen paşanın ateşi hala düşmedimi..böyle uzun mu sürüyo yaa (
mahvediyo kuzuları...çok gçmiş olsn...

kulak çubuğunu hiç bir şekilde önermiyorlar ve popişi z.yağı ile uyarmak çok sakıncalıymış zararı olduğundan dolayı onuda kesinlikle kullanmayın diyor...
oto koltuğu kullanabilirsiniz diyor...bitti:)

olar özge once ole vermıstım bn zaten hatta yemeklerdekı pateslerı yedırıorum bızım

danke schön kızlar. arada bende böyle yedireyim bari.

yürüteçi kesinlikle önermiyorlar sakatlanma yada özür bırakabiliyormuş yabancı ülkelerde yasaklanmış...sakın kullanmayın diye bastıra bastıra söyledi...

Onu ben mıçımı yırta yırta söylüyom ama beni dinleyen yok , eğer 7. ayı geçirtebilirsem o bile kar , her akşam kayınvalidem yürüteç diyor başka bişey demiyor , ben mama sandalyesi diyom o yürüteçli olanlardan bakın diyor :)) Tabi işine gelmiyor peşinden gelsin işlerini daha kolay yapsın istiyor bak yine dellendim .....................

bizde bu ay sonu mama sandl alcaz inş. sonra bebek arabası alırız gezeriz ohh yaz gelsinde evde durmucam valla :) daraldık iyice .... yürüteçi bizde almayı düşünmüyoruz

yürüteci aldım doktor asla dedi kenarda duruyor çok pahalı değildi eşim bişi demedi. oto koltuğunu da aldık ona da hayır deselerd benm adam beni içine oturtur bi güzel gezdirirdi herhalde :)))

Biz oto koltuğu almadık almamız lazım, bir de mama sandalyesi istiyorum ama eşim oralı değil , alsak da iki tane lazım bir bana bir kayınvalideye , of böyle ikili olmak çok zor .

yürüteci aldım doktor asla dedi kenarda duruyor çok pahalı değildi eşim bişi demedi. oto koltuğunu da aldık ona da hayır deselerd benm adam beni içine oturtur bi güzel gezdirirdi herhalde :)))

keşke yürüteç çookk pahalı bişi olsaydıda sende onu almış olsaydında onda gezseydin beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee öle bi resmini görmek için neler vermezdim nelerrr ahahahahaaaaaa :))))))))))))

benim de bebek arabası tavsiesine ihtiyacım olcek.

kızlar bende chicco for me var çok memnun kaldım alabileceklere tavsiye ederim ama fiyatta daha uygun şeylerde var tabi....

saolun gexcmıs olsun dıleklerınız ıcın.
bız kacırz oglumla ıyı aksamlar herkeseumarım szlerınkı atessız gecer

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim ustunden 12gun gecmissss ya gunlaz neyle koriniydinde hamile hkaldin yaaaaaa bende hemen test yapiyim tam 47gun olmus ustunden geceliiiiiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…