2009 Eylül Anneleri

reyhan canım ismim..ya benim bütün arkadaşlarım ondan kullanıyor..3 yaşında çocuğu olan bile var..

prezervatif vede malum kocacığım korunuyodu geri çekilme diyince nihal kızıyo büyük şanssızlık anlıycaan

yaaaaaaaaaaaa ama bizde ayniseyle korunuyozzzzzzzzzz offffffffffffff hayirlisi bakem 1 test yapiyim yarin .simdi sen kac haftaliksin.nihal kac haftaklik

Evet can sıkıcı bir durum canım hakikaten hızlı geçen bir gece olsun o zaman diyeceğim ama onu da diyemiyorum kuzularımıza doyamıyoruz öyle gecelerde. Neyse inşallah bırakıverirler.

neyse hanımlar ben kaçıyorum yavaş yavaş herkes kendine ve bıdıklara iyi baksın , maşallah kuzularımızın en güzel zamanları başladı , her gün hafızama kazımaya çalışıyorum bu anları ...ıyi akşamlar ...

reyhan kusura bakma canım. ya ben daha konforlu bişey istiyom da ondan dediydimdi yoksa küçük ve hafif yani kullanışlı.
oğluma koşuyorum. öptüm sizi...

kızım çok kötü kustu... ilk defa öğürerek midesindeki herşeyi çıkarttı... nedenini anlamadım... halbuki 4 saattir sadece meyva püresiyle duruyomuş ki onu bile yedikten sonra çıkarmış... hemen dr u aradım müdaheledeymiş... az sonra tekrar arıycam... neden böyle oldu acaba bilmiyorumkismile

üşütmüştür belki canım yaa ....geçmiş olsun..
yemeklerimi yaptım... bekliyomm....

üşütmüştür belki canım yaa ....geçmiş olsun..
yemeklerimi yaptım... bekliyomm....

offff bilmiorum ki tatlım ya.. üşütücek bişeyde yapmadım.. istemeye istemeye gönderdim zaten anama... ee boşa dememişler istenmeyen şeyden p...ç doğar die töbe töbeee... sabah hiçbişeyi yoktu gayetde güzel yedi gidene kadar herzamanki gbi...

ayy ben kuzumu kimselere veremem rabbim muhtaç etmesin..
2 dk bi öpmeden duramıyomkii.....gönderme bidaha ne anlamış el kadar çocuk...

nihalcim geçmiş olsun canıma yaa...
belkide hafif bi üşütmedir korkma hemen devam etmiyo demi hala kusması?

kızlar yaa aman bugun yemeğim var evim temiz ütüm yok aman beeeee yapacak bişi olmaması ne zormuşşş :))))))))))))))))))))))
kadın milletine hakkaten yaranılmaz haa :)))))))))))))
ya ama tabiki bu şakaydı bööle yayılmak ne hoş bi duygu yaaa ama sadece bugun tabiii... tempo yarın başlıcak kısmetse tekrardan yemek sil süpür olaraktaaaannn :)))))

benimde hiç işim yok heryer mis gibi temiz...şükür..
artık nekadar dağıtır kirletiriz bilmem... benim ütüm cuma günleri oluyo bitek...

vallaha ev tertemiz duruyo bööle süs bebeği gibi tabi taaa ki eşim gelene kadar :)))))))))))))
adam geldimi eve atom bombası gibi düşüyo....
yok havalansın diye sağa sola eşya asmalar duş almalar bilmemneler derkeeeennnn evden sürü geçmiş gibi bi görüntü oluşuyo :))))))))))

gamze benimkide dağınık biri değildi hatta bekar yaşamış epey acaip düzenlibi adamdı çoçuk olduktan sonra sürekli arkasını toplar oldum canım :))

berna maşallah canım o ütü beni yedi bitirdi eskiden severdim evlendim acaip soğudum şu ütüden ( bide pimpirikli sorma gitsin benim koca çizgi olmıcakmış kolda filan (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…