2009 Eylül Anneleri

Evet şimdi , kucakta falan tutuyorum ama bir kaç ay sonra iyice hareketlendiğinde kucakta durmaz bir de eşimin bensiz de Efeyi getirip götürmesi gerekecek , bir müddet sonra ben derim sen efeyi al ben eve geçiyorum diye .

gamze o dedigin araba 650 den başlıyo 950 ye kadar var..anacım o ne pahalı öle :))
üstüne bikaç milyar daha koyup kendime araba alırım onla gezdiririm kızımı :))))))))))))))))))))) hıh :))

chicco nun caddy'si var 5.2 kg..eğer oturuyorsa bebişleriniz en hafif puset bu..
140 TL civarında..
ben aldım oturmaya başlayınca hemen geçicem..
şimdi maxi cosi taxi kullanıyoruz..

biz baby 2 go diye bişey aldık , çift yönlü ...Sıfır yatışı var , ayrıca baston gibi katlanıyor fiyatı çok uygundu ayrıca hiç yer kaplamıyor ve çok hafif .

güle güle kızlar...
gamze evet canım mehtabın dediği gibi o kadarı beni de bozar bu ara... daha uygun bişiler lazım. fesleğencim adını unuttum özür dilerim ben onu da gördüm de çok küçük geldi bana ya

kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr benim ustunden 12gun gecmissss ya gunlaz neyle koriniydinde hamile hkaldin yaaaaaa bende hemen test yapiyim tam 47gun olmus ustunden geceliiiiiiieyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

prezervatif vede malum kocacığım korunuyodu geri çekilme diyince nihal kızıyo büyük şanssızlık anlıycaan

Baharcım bu zamandan sonra , zaten çok büyük ve pahalı bir şeye para verme bence zaten yürümeye başladıkları zaman sıpalar pek arabada durmuyorlar , bir de büyük araba eğer kendi araban varsa iyi yoksa taşımak çok zor ...

gamze o dedigin araba 650 den başlıyo 950 ye kadar var..anacım o ne pahalı öle :))
üstüne bikaç milyar daha koyup kendime araba alırım onla gezdiririm kızımı :))))))))))))))))))))) hıh :))

ahahahahahahaaaa aynen canım aynen ben ana kucağıyla birlikte 800 e almıştım geçen yıl
ama çok memnunum.. ana kucağı hem arabada kullanma kitiyle 13 kiloya kadar araba koltuğu gibide kullanılıyo... direkt arabayada takılıyo, sadece ana kucağı arabanın iskeletinde takılıyoo..... yani bide ben bikere alayım iyi olsun diğerinede kullanayım niyetindeydimde...... :)

chicco nun caddy'si var 5.2 kg..eğer oturuyorsa bebişleriniz en hafif puset bu..
140 TL civarında..
ben aldım oturmaya başlayınca hemen geçicem..
şimdi maxi cosi taxi kullanıyoruz..

evet chicco nun lightway var oda güzel ve hafif...
birde bi tane daha vardı ama o tam baston şeklindeydi adını hatırlayınca yazarım 200 gibi bişiydi fiyatıda...

Dilekçim bugün ben kuzuma kavuşsamda , sanırım kayınvalide de kalıcaz kocam şehir dışında geceyi bulabilir gelişi , eğer beni eve bırakırlarsa iyi ama büyük ihtimal kalmak zorundayız öf sinir bozucu .

haklısın da ne bilem şuan bende baby2go 3 tekerlekli var. çok konforlu gelmiyor. başkası göndermişti onu para verip almadım. daha konforlu bişiler alam diyom.
evet bahar ötekiside çok küçük gibi...
gördüm canım onu da içime sinmedi benim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…