2009 Eylül Anneleri

ay görümcem gittim ama öldüm bittim anacım gökşen kalabalığı hiç sevmiyo ya (

bide bir sürü laf sölediler yok oturarak yedirme yok oturtma kız desteksiz oturuyo daha hala oturtma diolar anlamıyorum dr umuz oturtabilirisn dedi üztüne üstelik kız hiiiç yatmak istemio ( ayy kendi metodlarını göre büyüyecek her bebek sanki :umursamaz:

berna maşallah canım o ütü beni yedi bitirdi eskiden severdim evlendim acaip soğudum şu ütüden ( bide pimpirikli sorma gitsin benim koca çizgi olmıcakmış kolda filan (

benimkide öyleydi canım baktım şurası söyle burası böyle demeye başladı bende o gün bu gündür ona devrettim al senin olsun cokta meraklı değilim dedim :lepi:

sen doktorunu dinle canım boşver herkesi
ben bu insanları anlamıyorum ya her önüne gelen bebğine yorum yapmak zorundamı ya......yok yanlış yapıyomusuz yok söyle yok böyle......öfffff delirtirler insanı:))

kızlar nerdesiniz ya yine kendi kendime çalıp oynamayım :))

dilekçim defneninde problemi inşalah bir an önce düzelir tatlım diğer arkadaşlarında dediği gibi 3 bebeğin 1 nde bu üfürm oluyomuş önemli olan deliğin boyutu ve yeri bizimki 2mm filandiğeride 3 mm filan zaten git gide küçülüyo cm olanlar var düşün yani allah korusun onlar direk ameliyet oluyolar bu arada balık yani omega filan bu tür üfürüm lere ii gelişyomuş dr uma sordum bu ay bitsin ben kızıma balık yedirmeye başlaıcam tavsiye edrim tatlım:)

aynen gamze bizdede öyle..birde bizim çekirdek tutkunu heryerden çekirdek çıkıyo sonra...
berna 09 ben seni tanıyamadım yaa topiğe giriyomuydun öncedenn..

slm ben geldim :)

gamze görümcemden geldim yağlama için daver ettim seni ve emsali görmemişssin şekerim :))

zeynocuuuumm gördümde geçmişi okurken malum konuya kaymış aklım :)))))))
ama davetin için teşekkür edeeeeeeeerr olaki sizin oralara gelirsemdee gerçeğini yemeden asssla gitmiceğimi sayfılarımla arzederim :))))
gökşenim nasıl bakiiim napıyomuşşş :))))

ben ütüyu kocama devrettim rahatım:) bide süpürmeyi yapsın istğiyorum ama....

merhaba... yenisin sende herhalde???
açıkçası ismini ilkkez duyuyorum o yüzden önce hoşgeldin diyim berna :))

evet bende ütüyü kocama devrettim oda bana ayda 4 kere kadın tuttu neymiş efendiiiiiiimmm o kendi yapması gerekenleri sonuç olarak yaptırıyomuşşş :))) ondan daha bişi beklemicekmişimm :)))

gamze benimkide dağınık biri değildi hatta bekar yaşamış epey acaip düzenlibi adamdı çoçuk olduktan sonra sürekli arkasını toplar oldum canım :))

ya benimkide nasıl toplu temizdi anlatamam ama nezaman çocuk oldu çocukla beraber onada bakmaya başladım yaa bi c,ns oldu adam hayret bişiy yaaa.....

berna maşallah canım o ütü beni yedi bitirdi eskiden severdim evlendim acaip soğudum şu ütüden ( bide pimpirikli sorma gitsin benim koca çizgi olmıcakmış kolda filan (

ayyyy bana ütü demeyin kadın gelene kadar çoraplara kadar kendim ütülüyodum sırtlarım kırılıyodu ıııyy ııyy :)))
gerçi yine don çorap kısmını ben hallediyorum oda koymuyo zaten :))))
ama sonuç olarak ütüde temizlikte çok sıkıcı be yaavv :))))))))))

aynen gamze bizdede öyle..birde bizim çekirdek tutkunu heryerden çekirdek çıkıyo sonra...
berna 09 ben seni tanıyamadım yaa topiğe giriyomuydun öncedenn..

ben calısıyorum canım dolayısıyla cok nadir giriyorum bide haklısın yeniyim 3 yada 4 ay oldu üye olalı......

kuzum elinde oyuncağı ile uyudu yaa kıyamam ben ona.....................görseniz çok şeker uyudu...

bennn geldimmm
zeynocum anacım dedim gelemiyok yiyemiyok söyledin sankim yakın gibi günahım boynuna
eni sonu verecem adreslerimizi sende yaptırancan görümceye gönderecen hamurlar gerisini biz hallederiz dicem :))))

aynen tatlım sanki bi tek onlar çoçuk büyüttü ben bi tek annemi dinliyom sağolsun oda dr gibi kadın :))

zaten onlara göre çoçuk aşırı kilolu uslu hiç ağlamayan tabiri caizse tablo gibi çoçuk hiç yerinden kımıldamayan ağlamayan bişi olucak bebek bu tabi ağlıclıcak istelkleri olucak böle yaparak yardım ettiklerini sanıyolar ama aksine insanı moral olarak kötü ediyolar (

canım bizimki devralmaz kuru temizlemeye götürür iş yerindede var :))

ayyy sorma ayşecim yaa o çekirdekte hakkaten şeytan oyuncağı anacım her akşam bi dadanıyoruz tabaklar dolusu öööfff :)))
zeynocum yaa takma kafana sen onları dr.u dinle yeter....
zaten bizim milletimiz kadar bilir bilmez yorum yapan herşeye karışan illa fikir beyan eden bi başka millet daha yoktur herhalde...
kazara bir kadın doğum yaparsa ve diğer çocuklar onun çocukları gibi değilse vaaaay o diğerlernin halinee.... hemen eleştiri hemen insana yanlış yapıyomuş gibi hissettiren konuşmalar filan..
valla bu yüzden bazen yalnız olduğuma şükrediyorum....

5 te geldi ve 2 kere kustu şimdide uyuttum dr u aradım multilium verdi bu aralar salgın eğer yarın öğlene kadar geçmezse mutlaka getir dedi saol gamzemmm...

emsaliiim hoşgeldiiinn :)))
akidoşum şengülcüüüümmm yaz bakim aaa ööle aşaalarda gezme senn :)))

5 te geldi ve 2 kere kustu şimdide uyuttum dr u aradım multilium verdi bu aralar salgın eğer yarın öğlene kadar geçmezse mutlaka getir dedi saol gamzemmm...

ay canım yaa korkma sen motilium yatıştırır onun midesini devamı gelmez işallah allah beter dertlerden korusun kuzularımızı napalım bundan ileri gitmez işallahh...

şengül niye yazmıyon kızz boşvergeçmişi geleceğe bakkk........

evet şengülcüm boşver geçmişi ben anladım şahsen senin ne sölediğini :))))

ayyy anam hepimiz aynı dertten muzdaribiz dmek ki... ben ne zaman 2.ye hamile kaldım kocam ondan sonra melek kesildi valla evi o temizlio yemeği o yapıo hele gece görcektiniz ben ezeli syrettim o mutfağı temizledi ahahahahhaha ohhhhhhhhhhh canıma değsin eskiden pijamalarının ayağını biyerden öteki ayağını biyerden topladııma saysınn...

bakın yine cıkmak zorundayım akşama misafirim var:) patates salatası yapıcamm...öpüyorum herkesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…