berna maşallah canım o ütü beni yedi bitirdi eskiden severdim evlendim acaip soğudum şu ütüden( bide pimpirikli sorma gitsin benim koca çizgi olmıcakmış kolda filan (
ay görümcem gittim ama öldüm bittim anacım gökşen kalabalığı hiç sevmiyo ya(
bide bir sürü laf sölediler yok oturarak yedirme yok oturtma kız desteksiz oturuyo daha hala oturtma diolar anlamıyorum dr umuz oturtabilirisn dedi üztüne üstelik kız hiiiç yatmak istemio( ayy kendi metodlarını göre büyüyecek her bebek sanki :umursamaz:
slm ben geldim :)
gamze görümcemden geldim yağlama için daver ettim seni ve emsali görmemişssin şekerim :))
ben ütüyu kocama devrettim rahatım:) bide süpürmeyi yapsın istğiyorum ama....
gamze benimkide dağınık biri değildi hatta bekar yaşamış epey acaip düzenlibi adamdı çoçuk olduktan sonra sürekli arkasını toplar oldum canım :))
berna maşallah canım o ütü beni yedi bitirdi eskiden severdim evlendim acaip soğudum şu ütüden( bide pimpirikli sorma gitsin benim koca çizgi olmıcakmış kolda filan (
aynen gamze bizdede öyle..birde bizim çekirdek tutkunu heryerden çekirdek çıkıyo sonra...
berna 09 ben seni tanıyamadım yaa topiğe giriyomuydun öncedenn..
5 te geldi ve 2 kere kustu şimdide uyuttum dr u aradım multilium verdi bu aralar salgın eğer yarın öğlene kadar geçmezse mutlaka getir dedisaol gamzemmm...
şengül niye yazmıyon kızz boşvergeçmişi geleceğe bakkk........
emsaliiim hoşgeldiiinn :)))
akidoşum şengülcüüüümmm yaz bakim aaa ööle aşaalarda gezme senn :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?