2009 Eylül Anneleri

anladım canım. oluyor boyle şeyler arada ya. kimse kotu niyetli degildir buna eminim. hepimiz birbirimizi biliyoruz iyi kotu sonucta.

gülnaz için de tekrar hayırlısı olsun..

defne de kalabalıgı hiç sevmiyor. degisik insanlara aglıyor. yabani oldu cıktı. inş.geçicidir. seninki de oyle demek ki. e haklılar. tüm gün evde bizimle çocuklar.

emziriyorum canım ama inan hiç bir şeye fırsat vermiyo sütüm başından beri az ama çok şükür Allah a bu zamana kadar gelebilmek büyük nimet esra 2 günlükkken başladık mama takviyesine önce emziriyorum sonra mama veriyorum
ahh canım yaaa gerçekten o gün sen anllattığında çok duygulandım yine söylüyorum helal olsun sana ne güzel bak Rabbim de karşılığını vermiş gülşen için sen bir verdin bin aldın misali maşallahhh diyelimde ek gıdaya geçsekte sütü olan emzirmeli 2 yaşına kadar

ben geldim kızlar...
sen çaydanlıkmı yaktım dedin:umursamazda bişey mi
ben düdüklü tencereyi yaktımguclubacismiledipte ıkı parmak siyahlık oluştu:lepi:

ben geldim kızlar...
sen çaydanlıkmı yaktım dedin:umursamazda bişey mi
ben düdüklü tencereyi yaktımguclubacismiledipte ıkı parmak siyahlık oluştu:lepi:

yok cnm cezve yaktım....kızıma yogurt için süt kaynatıyordum..

peki ben sevinsem mi bu duruma :)))) ben yine iyiyim diyerek :))
kız koca düdüklü nasıl yandı... :hulya:

canım bence mutlkaka birkaç günde etkisini gösterir. bizim oyle olmuştu. ve bu dedigin tum huysuzlukları da yavas yavas azalacaktır bak görürsün. acil şifalar esracıgıma da.

inşallahh canımm çok sağol

emsal esra ya çok geçmiş olsun tatlım allah ail şifa versin çok zoor ya biz bile ne adar zor dayanıyoruz yavrum kıyamam ben ona

teşekkürler zeynep teyze aminnnn inşalllahh
gerçekten çok zor yaaa şubat başından beri aynı hatta ocak sonundan beri çekiyor kuzum bunu ama sağolsun dr.umuz geç fark ettii
yazık yavrum perişan oldu biz bile çekemiyoruz dediğin gibi
o kadarda dikket ediyorum temizliği konusunda ama kız bebeklerde çok sık görülüyormuş Allah ım korusun hepsini

dediğin gibi tubacım benim kız yabanın kız versiyonu oldu çıktı yaza düzelirler inşalalh :))

emsal sağol tatlım ama varya süt kızımı çok özledim aramızda bi bağ oluştu ( şimdide ağmalaya başladım :)) canım benim niyetim zaten iki yaşına kadar emzirmek sonra ikinciyi fırına vermek allah nasip ederse millet dicek ne kadar çoçukk meraklısın diye ama napıım dayanamıyom :)) allahım isteyen herkese versin çok şükür maddi anlamda bi problemimz yok o yüğzden hemen yapıım diyom yaşım geçmeden :))

özlem maşalalh bacım nasıl yaktın yaw düdüklüyü :)
hoşgeldin bu arada :)

kızlar şifa dileyen herkeze çok çok teşekkür ederim. şimdi gidip eczaneden şurubunu aldım ve içirdim yarım saat sonrada yemeğini yediricem... offf inşallah kusmaz... tuba canım cezvede ne ben tanaya hamileyken davul fırını yakıodum içindeki keki geçtim o zaten kapkara kül olmuşşş fırınım gidiodu... salak ben keki unutup anama gitmiştim... 3 saat sonra geldim düşün...

kız emsal benim kızın adı gökşen gülşen değil gı :))

ismi kime desem ikinci defa bidaha diyom :)) anlamıolar aslında pekte zor bi isim değil ama :))

bide kızmı erkek mi diolar yada hemen erkeğe benzetiolar benim kızı halbuki üzeride hep pembe :)ı

yok cnm cezve yaktım....kızıma yogurt için süt kaynatıyordum..

peki ben sevinsem mi bu duruma :)))) ben yine iyiyim diyerek :))
kız koca düdüklü nasıl yandı... :hulya:

şakkıdıo meşhur aşuremden yapıyordum düdüklüde yaparken bebeği emzir altını deiştir buraya takıl derken bir baktım buram buram yanık kokuyor:sengözlerimebaksanab
koştur koştur gittim dumanlar içinde bide düdüklü Allahtan patlamamış...ama kimse benim kadar iyi yakamazguclubacismiledipte iki parmak:lepi:
işin garip tarafı üstündeki kısmı ayırdım eşimin önüne koydum bayıla bayıla yidişakkıdıaşkım hep böyle yap demezmi

abooooooooooooooooosempatiksalakcinni 3 saat mi?
tanaycıka geçmiş olsun.motilium bizde işe yaradı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…