cümlemizden tatlım :) şengül annelerimze öf bile dememeliyiz gibi şeyler söledi bazı arkadaşlarda bunu yanlış anladı galiba bide şengül sert çıkınca olan oldu herkes bi şey söledi yani güne kavga ile başlamış olduk sonra gülnaz geldi bi bomba patlatıcam dedi ve hamile olduğunu söledi dr gitmiş 10 günü varmıiş aldırıp aldırmıcağına karar vermek için işte oda eşiyle düşünüyo bakalım allah hakkında hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5onun dışında gökşen pek kalabalıkta durmuyo dışlarda gezersek problem yokta bi yere gidince sevmiyo sürekli ağlıyo dolayısıyla bana zul eziyet oluyo sempatiksalakcinni
emsal tatlım emzirmiyomusun canım ??
benim aslında hiç iştahım yok ta ben süt olsun diye yiyom ama şu bir gerçek süt kızım bize ii geldi :)) o günden sonra sütüm çoğaldı bu sabah kalktığımda göğsüm sızlıyodu okadar çok süt vardı yani bende zorla gökşene emzirttim :)) üstüğne bide kahvaltı yaptı :))
bende hamileyken ne cezveler yaktım yumurta haşlarken :))))
ben geldim kızlar...
sen çaydanlıkmı yaktım dedin:umursamazda bişey mi
ben düdüklü tencereyi yaktımguclubacismiledipte ıkı parmak siyahlık oluştu:lepi:
canım bence mutlkaka birkaç günde etkisini gösterir. bizim oyle olmuştu. ve bu dedigin tum huysuzlukları da yavas yavas azalacaktır bak görürsün. acil şifalar esracıgıma da.
emsal esra ya çok geçmiş olsun tatlım allah ail şifa versin çok zoor ya biz bile ne adar zor dayanıyoruz yavrum kıyamam ben ona
evde bi pis koktu yanık yanık pofff :bbo:
tam işim bitti derkennnnnn
tubaaaaaaaaaaa :))
kıs gidecek oldu sen parnak kaldırıyon :))))
yok cnm cezve yaktım....kızıma yogurt için süt kaynatıyordum..
peki ben sevinsem mi bu duruma :)))) ben yine iyiyim diyerek :))
kız koca düdüklü nasıl yandı... :hulya:
kızlar şifa dileyen herkeze çok çok teşekkür ederim. şimdi gidip eczaneden şurubunu aldım ve içirdim yarım saat sonrada yemeğini yediricem... offf inşallah kusmaz... tuba canım cezvede ne ben tanaya hamileyken davul fırını yakıodum içindeki keki geçtim o zaten kapkara kül olmuşşş fırınım gidiodu... salak ben keki unutup anama gitmiştim... 3 saat sonra geldim düşün...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?