2009 Eylül Anneleri

mehtapcım araba sormussun bız baby 2 go travel aldık.cok rahat.konforlu.ama buyuk bı araba. gorumcem bıze chıcco puset verdı.o cok hafıf ve rahat.ama modelı yazmıyo ustunde.guzel araba .hafıf cok.ama sırtı tek pozısyonlu.yatmıyo kalkmıyo hıc.dusunursen bakarım netten bulurum.

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

:lepi: :lepi: oldumu sekerrrrrrrr

aynen öyle canım allah rahmet eylesinnn

hoşgeldin tuba ben özledim :))

nihal aynı bacım seninle kocalarımız almışlar çıtır karıları daha doymuyolar allah gözlerini doyursun alsanaalsanasmile

ben de sizi çooooooooookkkkkkk özledimmmmmmm sositososito kaydirigubbakcemile2 zemuszemus

özlemeyenler biliyorum ki yazacak yerlerinizz agrıyooo ondan ses etmiyonusss :roflol:

giremedim kaç günlerdir..........kimbilir neler neler kaçırdım........ :sinifsinif:

gündem ne kızlarrr allah rızası için biri yazıversin yaa :içelim:

nihalll ben bu cocugu yirimmm. 2. buna benzesin inş. :))))))))

tuba ben seni özledimde hangi parmağımı kaldırcağıma karar veremedim kusura bakmaaa :)))))))))))))))))))))

tubacımben girdiği kadarıyla söliim :)

gülnaz hamile ama doğurup duğurmamakta kararsız ama ben olumlu gördüm :)

onun dşında sabah bazı arkadaşar tartıştı annelerimz konusunda

hasta bebeklerimiz var ela nını eymeni nihalinde tanayı biraz hasta geçmiş olsun allah şifa verisn inşallah

bide biz gezdik geldik burnumuzdan geldi o kadar onun dışında normal sohbet canım :)

çokkk doğru çoookkkk..........

nede güzel özetlemişsin baccıımmm :)))
eksik var ama bide sen gezdin yedin içtin geldin :))))

emsalcim çok güzel şeyler vardı gel gör ki ben sıpam yüzünden yiyemedim ( milelt diyo bu kız seni zayıflatmış halbuki evde ben güldür güldür yiyom :))

tuba ben seni özledimde hangi parmağımı kaldırcağıma karar veremedim kusura bakmaaa :)))))))))))))))))))))

ahh canımm benimm telapati kurdum ben uzaktan biliom senin özledigni.......kusurda ne demek? a.s.

ay allah razı olsun zeybepcimm

kim yanlış anlaşıldı? ne dedi?

şu an şoklardayımm yanlızz akannehir akannehir akannehir
çok sevindim..hayırlısı olsun gülnaz için inş. allah kolaylık versin.

elacım ve nihalcim size de çoook geçmiş olsun..kuzularınıza çok acil şifalar diliyorum.

emsalcim esra nasıl oldu? ant..farketti mi hemen?

senin niçün burnundan geldi ya? gökşencik durmadımı?

emsalcim çok güzel şeyler vardı gel gör ki ben sıpam yüzünden yiyemedim ( milelt diyo bu kız seni zayıflatmış halbuki evde ben güldür güldür yiyom :))

ahh canım yaaa bir yere gidincede durmayınca çok kötüü
vallaha ben yiyemiyom ne yalan söyleyim bak hala sabah 9 da yaptıgım kahvaltı ile duruyorum oda 2 dilim ekmek hep böyle bir sabah kahvaştı birde eşim gelince akşam yemeği ((

offffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaa sütüüü taşırdımmmm
ocak mafişşş
cezve desen sizlere ömür offfffffffff

canım bu günde aynı bilmiyorum ama inşallahh iyi gelecek idrarını yaparken yada yapacagı zamanlarda ağlıyor yanıyo yaa kıyamam
dün akşam başladık biliyorsun antibiyotiğe pek sevmedi tadını zor alıyor ama yarından sonra fark eder diye düşünüyorum bu arada inşallahh tüm bu kucak merakı ağlamaları huysuzluğu ondandı ya sorun geçince bunlarda düzelir demi yaaaa işi gücü benim yanında olmam kucagımda olması ilği merakı falan hiç bişey yapamıyorum

cümlemizden tatlım :) şengül annelerimze öf bile dememeliyiz gibi şeyler söledi bazı arkadaşlarda bunu yanlış anladı galiba bide şengül sert çıkınca olan oldu herkes bi şey söledi yani güne kavga ile başlamış olduk sonra gülnaz geldi bi bomba patlatıcam dedi ve hamile olduğunu söledi dr gitmiş 10 günü varmıiş aldırıp aldırmıcağına karar vermek için işte oda eşiyle düşünüyo bakalım allah hakkında hayırlısını versin kaydirigubbakcemile5onun dışında gökşen pek kalabalıkta durmuyo dışlarda gezersek problem yokta bi yere gidince sevmiyo sürekli ağlıyo dolayısıyla bana zul eziyet oluyo sempatiksalakcinni

emsal tatlım emzirmiyomusun canım ??
benim aslında hiç iştahım yok ta ben süt olsun diye yiyom ama şu bir gerçek süt kızım bize ii geldi :)) o günden sonra sütüm çoğaldı bu sabah kalktığımda göğsüm sızlıyodu okadar çok süt vardı yani bende zorla gökşene emzirttim :)) üstüğne bide kahvaltı yaptı :))

canım bence mutlkaka birkaç günde etkisini gösterir. bizim oyle olmuştu. ve bu dedigin tum huysuzlukları da yavas yavas azalacaktır bak görürsün. acil şifalar esracıgıma da.

emsal esra ya çok geçmiş olsun tatlım allah ail şifa versin çok zoor ya biz bile ne adar zor dayanıyoruz yavrum kıyamam ben ona

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…