aman bee bizimki gene geç gelcekmiş..yemekte yok..temizlikte bitmedi.offffffffffffffffffff
slm kızlarrr
gülnaz canım seni çok tebrik ederim sabah sabah yüzümde bir gülümseme oldu kızzz öyle halsiz ve keyifsizdim ki anlatamam ama güzel haberini okuyunca ayıldım daa geçmişi okuyana kadar anca geldim :)))))
Rabbim hakkınızda hayırlı olanı versin inşalllahhh 2. meleğiniz size bolluk ve bereketide beraberinde getirsin inşallahh canım darısı tüm isteyen ve bekleyenlerin başına :))
zeynepcim gittin görümceye götürüyon yağlamaları bizede duyurdun sanki yakın yermiş gibi ağzımızın suyu aktı günahım boynuna gayri :)))))
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan siz bana gelin ben size kendi ellerşmle yaparım kaydirigubbakcemile5 ama içinde kalmasın zaten yağlama yapmamıştı :)bennn geldimmm
zeynocum anacım dedim gelemiyok yiyemiyok söyledin sankim yakın gibi günahım boynuna
eni sonu verecem adreslerimizi sende yaptırancan görümceye gönderecen hamurlar gerisini biz hallederiz dicem :))))
zeynocuuuumm gördümde geçmişi okurken malum konuya kaymış aklım :)))))))
ama davetin için teşekkür edeeeeeeeerr olaki sizin oralara gelirsemdee gerçeğini yemeden asssla gitmiceğimi sayfılarımla arzederim :))))
gökşenim nasıl bakiiim napıyomuşşş :))))
merhaba... yenisin sende herhalde???
açıkçası ismini ilkkez duyuyorum o yüzden önce hoşgeldin diyim berna :))
evet bende ütüyü kocama devrettim oda bana ayda 4 kere kadın tuttu neymiş efendiiiiiiimmm o kendi yapması gerekenleri sonuç olarak yaptırıyomuşşş :))) ondan daha bişi beklemicekmişimm :)))
ya benimkide nasıl toplu temizdi anlatamam ama nezaman çocuk oldu çocukla beraber onada bakmaya başladım yaa bi c,ns oldu adam hayret bişiy yaaa.....
ayyyy bana ütü demeyin kadın gelene kadar çoraplara kadar kendim ütülüyodum sırtlarım kırılıyodu ıııyy ııyy :)))
gerçi yine don çorap kısmını ben hallediyorum oda koymuyo zaten :))))
ama sonuç olarak ütüde temizlikte çok sıkıcı be yaavv :))))))))))
hoşbulduk canımmmm
bencede gezme oralarda gel buraya akidoş :)))) ( süperdi gamze akidoş )
nihal tatlım çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda şifa versin
ayyy anam hepimiz aynı dertten muzdaribiz dmek ki... ben ne zaman 2.ye hamile kaldım kocam ondan sonra melek kesildi valla evi o temizlio yemeği o yapıo hele gece görcektiniz ben ezeli syrettim o mutfağı temizledi ahahahahhaha ohhhhhhhhhhh canıma değsin eskiden pijamalarının ayağını biyerden öteki ayağını biyerden topladııma saysınn...
slmm herkesee zeyneppppp kız seninki benim kocişin kafadanmıss oda istiyoo rus yardımcı bide diyokii sanada bakarr oglumada evede BANADAAA.....diye...:))hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan siz bana gelin ben size kendi ellerşmle yaparım kaydirigubbakcemile5 ama içinde kalmasın zaten yağlama yapmamıştı :)
ama kendisi çok hamrattır güzel şeyler yapmıştı bugun yinede sıpam izin vermediki yiyim kafamçokkarıştı
sorma bacım ya bende çorablara kadar ütülüyodum ama şimdi ütülemiom sempatiksalakcinni
malum gökşen izin vermiyo gamyoncuiremsu kadın tutmama da pek müsade yok ayda yılda bir onun yerine çağır anneni baksın gökşene sen yap diyo deli adam ama az kaldı tek çoçuk diye böle yapıo 2 .si doğsun eve yardımcı alıcam kaydirigubbakcemile3 gerçi yardımcıya o dünden razı ama rus olanından gıcık adam alsanaalsanasmile
gökşen de ii gamze teyzesi bugun gezmeyi burnumdan getirdi am onun dışında evde kuzu gibi cadızemuszemus
beliz nasıl canım :)
evet canım bende sana katılıyorum onun lafı annesini şikayet edenlere idiiiiiiiii eyvahedigeldismilebu gün şengül yanlış anlaşılmış sanırsam şengül meryem yada bişey söylemedi anladıgım kadarıyla zaten onlar kimseden şikayet etmezler şahsen bu güne kadar duymadım ikiside son derece kadir kıymet bilen vede sakin insanlar onun lafı başka yereydi anladıgım kadarıyla ama boşverinn
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan siz bana gelin ben size kendi ellerşmle yaparım kaydirigubbakcemile5 ama içinde kalmasın zaten yağlama yapmamıştı :)
ama kendisi çok hamrattır güzel şeyler yapmıştı bugun yinede sıpam izin vermediki yiyim kafamçokkarıştı
sorma bacım ya bende çorablara kadar ütülüyodum ama şimdi ütülemiom sempatiksalakcinni
malum gökşen izin vermiyo gamyoncuiremsu kadın tutmama da pek müsade yok ayda yılda bir onun yerine çağır anneni baksın gökşene sen yap diyo deli adam ama az kaldı tek çoçuk diye böle yapıo 2 .si doğsun eve yardımcı alıcam kaydirigubbakcemile3 gerçi yardımcıya o dünden razı ama rus olanından gıcık adam alsanaalsanasmile
gökşen de ii gamze teyzesi bugun gezmeyi burnumdan getirdi am onun dışında evde kuzu gibi cadızemuszemus
beliz nasıl canım :)
ayyy anam hepimiz aynı dertten muzdaribiz dmek ki... ben ne zaman 2.ye hamile kaldım kocam ondan sonra melek kesildi valla evi o temizlio yemeği o yapıo hele gece görcektiniz ben ezeli syrettim o mutfağı temizledi ahahahahhaha ohhhhhhhhhhh canıma değsin eskiden pijamalarının ayağını biyerden öteki ayağını biyerden topladııma saysınn...
hoşbulduk canımmmm
bencede gezme oralarda gel buraya akidoş :)))) ( süperdi gamze akidoş )
nihal tatlım çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda şifa versin
hoşçakal bernaaa ellerine sağlık şimdiden iyi oturmalarrrrbakın yine cıkmak zorundayım akşama misafirim var:) patates salatası yapıcamm...öpüyorum herkesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan
bu gün şengül yanlış anlaşılmış sanırsam şengül meryem yada bişey söylemedi anladıgım kadarıyla zaten onlar kimseden şikayet etmezler şahsen bu güne kadar duymadım ikiside son derece kadir kıymet bilen vede sakin insanlar onun lafı başka yereydi anladıgım kadarıyla ama boşverinn
benim aşkım geliyomuş aradı.... yanaklarıma biiki tokat atammı gamze....sempatiksalakcinni
slmm herkesee zeyneppppp kız seninki benim kocişin kafadanmıss oda istiyoo rus yardımcı bide diyokii sanada bakarr oglumada evede BANADAAA.....diye...:))
evet canım bende sana katılıyorum onun lafı annesini şikayet edenlere idiiiiiiiii eyvahedigeldismile
:lepi: :lepi: oldumu sekerrrrrrrrben ösleyenler parmak kaldırsınnnn bilmiyorumkismile
işte yazık yanlış anlaşıldı meryemimin canı sıkkınmış üstüne alındı
herkezde hassas olunca konu uzamış yoksa kız bişey dememiş hadis vermiş
doğru anneye öff bile denmez bırak kavgayı boş yere bağırmayı
ben annemi kaybettiğim zaman inanın bana onsuz geçirdiğim 5 dk lık zamana bile kahrettim kendime ne küfürler ettimm mutfaga gidip 5 dk lık sıgara içimlik zamana acıdım
şimdi boş yere kırılıp utanmadan bgarılıp çağırılan yüzünü gördügünde bakmak istemediğin anneler bu dünyadan göçüp gidince ne kadar özlesen boşşş
ben ösleyenler parmak kaldırsınnnn bilmiyorumkismile
ben ösleyenler parmak kaldırsınnnn bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?