2009 Eylül Anneleri

bennn geldimmm
zeynocum anacım dedim gelemiyok yiyemiyok söyledin sankim yakın gibi günahım boynuna
eni sonu verecem adreslerimizi sende yaptırancan görümceye gönderecen hamurlar gerisini biz hallederiz dicem :))))
hoşgeldin tatlımopuyorumnanaktan siz bana gelin ben size kendi ellerşmle yaparım kaydirigubbakcemile5 ama içinde kalmasın zaten yağlama yapmamıştı :)
ama kendisi çok hamrattır güzel şeyler yapmıştı bugun yinede sıpam izin vermediki yiyim kafamçokkarıştı

sorma bacım ya bende çorablara kadar ütülüyodum ama şimdi ütülemiom sempatiksalakcinni

malum gökşen izin vermiyo gamyoncuiremsu kadın tutmama da pek müsade yok ayda yılda bir onun yerine çağır anneni baksın gökşene sen yap diyo deli adam ama az kaldı tek çoçuk diye böle yapıo 2 .si doğsun eve yardımcı alıcam kaydirigubbakcemile3 gerçi yardımcıya o dünden razı ama rus olanından gıcık adam alsanaalsanasmile

gökşen de ii gamze teyzesi bugun gezmeyi burnumdan getirdi am onun dışında evde kuzu gibi cadızemuszemus

beliz nasıl canım :)

bu gün şengül yanlış anlaşılmış sanırsam şengül meryem yada bişey söylemedi anladıgım kadarıyla zaten onlar kimseden şikayet etmezler şahsen bu güne kadar duymadım ikiside son derece kadir kıymet bilen vede sakin insanlar onun lafı başka yereydi anladıgım kadarıyla ama boşverinn

benimkide böyle olur zannımca :))))
hemen hamile kalsam iyi olur kocişim hiç kıyamaz bana millet zevkten çalışır bende zevkten çocuk yapam :)))))))))

nihal geçmiş olsun tatlım yerimsenibeneltimde söledi bugun salgın varmış iki eltimin de çoçukları hasta bir üşütmüş biride ishal tarzı o yüzden dikkat edelim kızlar bu aralar zaten bu aralar hastalık havası var dışarda

benim aşkım geliyomuş aradı.... yanaklarıma biiki tokat atammı gamze....sempatiksalakcinni

slmm herkesee zeyneppppp kız seninki benim kocişin kafadanmıss oda istiyoo rus yardımcı bide diyokii sanada bakarr oglumada evede BANADAAA.....diye...:))
evet canım bende sana katılıyorum onun lafı annesini şikayet edenlere idiiiiiiiii eyvahedigeldismile

nihalcim aminn canım
bu arada eşinede maşallahh diyelim büyük aşk eşine ve evlatlarına karşı helal olsun enişteye

mother care indirimlerinden konuşulmuş geçen gittim hiç bişi kalmamış sadece çıtçıtlı basilerinden aldım 12 18 ay okadar onun dışında e- bebekten biraz alışveriş yaptım indirm vardı tek altlar filan çok güzel iki tane hırka aldım bir sürü yine oyuncak aldık ayakkabı üst badilerden aldım çok kullandığım için bide mama sandelyemizide aldık chicco polly aldım desen olarak seventy aldım unisex ti çünkü öle yani gökşen doğdu doğlaı kıza deli gibi alışveriş yapıom bana fırsat yok :))

hoşgeldin tuba ben özledim :))

nihal aynı bacım seninle kocalarımız almışlar çıtır karıları daha doymuyolar allah gözlerini doyursun alsanaalsanasmile

belizde iyi teyzesiiiii aman benimkide seninki gibi gittiğin yerde gelen biride burnundan gelir seni çokii anlıyorum :))
mağara adamı gibi yalnız büyücek bunlarr :)))

hahahahahahaaaa süper yaaaaaa beninki sanmıyorum öle yapsın bi kadın daha bulur hatta bi kadın daha bulurrrr ama bişiyi elemezz :)))))))))

hoşbulduk canımmmm
bencede gezme oralarda gel buraya akidoş :)))) ( süperdi gamze akidoş )
nihal tatlım çok geçmiş olsun Allah ım tez zamanda şifa versin

ehehehheheheee evet bende sevdim artık öle dicem onaa :))))

bakın yine cıkmak zorundayım akşama misafirim var:) patates salatası yapıcamm...öpüyorum herkesi görüşmek üzere opuyorumnanaktan
hoşçakal bernaaa ellerine sağlık şimdiden iyi oturmalarrrr

evet sonuna kadar katılıyorum.. yanlış anlaşılma olmuş o olayda....... kavgayı ayıran dayak yer hesabı :)))

benim aşkım geliyomuş aradı.... yanaklarıma biiki tokat atammı gamze....sempatiksalakcinni

hemen çak kendine tokatları dudaklarınada çimdiği attınmıydııı tamamdıııırrr :)))))))

işte yazık yanlış anlaşıldı meryemimin canı sıkkınmış üstüne alındı
herkezde hassas olunca konu uzamış yoksa kız bişey dememiş hadis vermiş
doğru anneye öff bile denmez bırak kavgayı boş yere bağırmayı
ben annemi kaybettiğim zaman inanın bana onsuz geçirdiğim 5 dk lık zamana bile kahrettim kendime ne küfürler ettimm mutfaga gidip 5 dk lık sıgara içimlik zamana acıdım
şimdi boş yere kırılıp utanmadan bagırılıp çağırılan yüzünü gördügünde bakmak istemediğin anneler bu dünyadan göçüp gidince ne kadar özlesen boşşş

ben ösleyenler parmak kaldırsınnnn bilmiyorumkismile
:lepi: :lepi: oldumu sekerrrrrrrr

aynen öyle canım allah rahmet eylesinnn

merhaba kızlar.........

bugun dorugun sureklı ıstahsızlıgı ve kabızlıgı yuzunden gecırdıgımız berbat gecenın ardından onu doktor doktor gezdırıp sasırıp kalmak yerıne dırek olarak tıp fakultesıne goturduk.bıraz arastırıp hırpalıcaklar belkıde ama en azından bı sorun varsa ortaya cıksın.tedavı olalım.yoksada ıcımız rahat olsun dıye dusunduk.hıc yemıyo cunku yavrum.dualarınızı beklıyorum yavruma...tahlıller fılmler...ınsallah hersey kolay ve ıyı sonuclanır..............

DILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEK kız defne su bızım.kımseye vermeyız onu.ben yanlıslıkla yazmısımdır.sen bana ne bakıyon bacım butun gun arada derede vakıt olursa 5 sn bakıyom nete.o zaman denk gelmıstır.özür dılerım.ama tekrar soluyorum DEFNE SU ve DORUK u ayırma nolurrrrrrrrrrrrrrrr. mafoldumben

gulnazcım cok sevındım.Allah hakkınızda hayırlısına yoneltssın ınsallah :)

bakalım 4. kim olucak demıssınız ama ben kacırdım sanırım.1. nıhal, 2. gulnaz 3. kım kızlar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…