2009 Eylül Anneleri

hoşgeldin tülayım nasılsın paşam nasıl bak hiç denk gelemiyoduk bu sefer burdayım

öle tülaycım günü gününü tutmuyo bi ara ii oluyo aha düzeldi diyom hopp yine aynı
bende çok özledim canım inan hiç vaktim olmuyo yetiştiremiyorum bişeyi
yuvarlanıp gidiyoz evin içinde

öle hüsniyecim ya yogunluktan insan anlamıyo hafta bi başlıyo bi bitiyo sanki arası yok

gunaydin kizlar
cok kotu bir gece gecirdim
bu cocuk donmeye basladigindan beri gece uykusu bize haram oldu
insan 10 gunde alisamaz mi yaaaa donmeye
hala her sirt ustu oldugunda agliyor
bu gece saat 3 te 4 te 5 te 5.40 ta 6.10 da kalktim o saatten beride ayaktayim uyumuyor sipa
cin gibi
hala yataginda ama tepiniyor surekli su an
cok uykum var
tuvalet sorunum hala devam ediyor
gobegim gitmiyor
ay ne zormus annelik yaaaaw ama cok sukur tabi
bugunleri aricaz sonra

ben dun itibariyle ek gidalara basladim biliyosunuz
ise baslamama cok az kaldi ben evdeyken yemeye baslasin istedim yoksa doktor 6 aylik olana kadar bekle dedi en son ama
ise basladigimda ek gidalara gecsek aklim hep evde kalcak yedi mi sevdi mi ne verdi bakicisi diyee
dun ilk kez havuc patates verdik
bugunde havuc kereviz dusunuyoruz kereviz icin erken mi sizce
haslama suyuna butun soganda atcaz tat versin diye biraz zeytinyagi katip yedircez
kizlar ben puturlu yemeye alissin diye hic blendirdan gecirmiycem yani pure vermicem hic
dunde catalla ezmistik bugunde oyle yapcaz
yanlis mi dusunuyorum yaaa iyilik yapayim derken zarar vermiiim cocuga
bu arada cogu okudugum yerde sebze ile baslatin diyordu
cunku meyveler tatli oldugu icin ilk onlarla baslarsa sebze yemekte zorlanabilir diyordu bende o yuzden sebzeyi tercih ettim
soole bi hafta alissin meyve vermeye baslicam
pooof icerden aglama sesleri geliyor alayim asrtik yataktan

gunduz kocis bilg basinda calistigi icin giremiyorum aralarda kacamak yapiyorum
insallah 15 martta ise baslayincca daha cok tajkip edip muhabbete katilabilcem
cok opuyorum hepinizi iyi bir gun olsun

bu arada zeki trikoda tum mayolar 60 liramiymis neymis almak isteyenlere duyrulur ben bugun bakicam

günaydınlar ..geceler nsl gecti bakalım... bizim ii şükür 2 defa kalktık sadece eşimde bende sabah kalkmışız iyi uyuduk diye seviniyoz:)))

kızlar muhallebiyi nsl yapıyosunuz ... yani genelde pirinç unu su ile ocakta pişirilir sonra içine mama ilave edilir de hp bu şekildemi olcak muhallebi... eşim şimdi mama alcak pirinç unu alcak nasıl aldırsam acaba ??

günaydın kızlar çok berbatım moralim sıfır hastalığımı kaan a ve sinan a da bulaştırdım ne güzel dimi sabaha kadar ateş ve öksürükle uğraştı zavallı çocuklarım ben koca kadın olduğum halde bu hastalığa dayanamadım ağrıdan ateşten 2 gün ağladım küçücük onlar nasıl dayanacaklar bıktım buranın mikroplarından alışamadık biz 2 ay sürüyo en ufak nezlesi bilee sinan hastaneye gitti şimdi kaan içinde dr u eve çağırdık daha 2 hafta önce 1er şişe antibiyotik bitirdiler şimdi nolcak bakalım of bi yaz gelsede kurtulsak şu hastalıklardan
onun dışında kaan a hiçbişi yediremiyorum tatlı mamaları bile tükürüyo ne yapacağımı şaşırmış durumdayım burdaki dr vitamin demir falanda vermedi siz veriyomusunuz bende başlasammı acaba kaan dönemiyor ve ayakları üstüne sadece 3 saniye falan basabiliyor d vit eksikliğinden olabilirmi acaba hiç d vit verdirmediler bıngıldağı küçük kapanır diye ama bıngıldağı hala açık walla bi sinir oluyorum burdaki dr lara elime bi sopa alıp hepsini dövesim var o derece yani pöfff sizinde kafanızı şişirdim sabah sabah biraz geçmişe bakiim

günaydın canım evet 1 su bardağı su ile 3 tatlı kaşığı pirinç ununu pişiriyorsun ılıyınca içine 6 ölçek mama koyup iyice topaksız olana kadar eziyosun sonrada afiyetle yediriyorsun tabe yerse benimki yemiyooo

ece çok geçmiş olsun ya sen neysede onların hastalıgı elbette daha zor. ınsallah kolay atlatır kuzular

Günaydın herkeze , bugün bende yorgun ve uykusuz sayılırım ... oğlum gece gözlerini ampul gibi açıp bana baktıkça ben uyusun diye dua ettim salla salla işim bitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…