2009 Eylül Anneleri

Ayfer merhaba canım , ekmeği de süper oluyor ben öyle kullanıyorum ama bisküvisinide o şekilde kullanabilirim :)

ekmegi neyin içine koyuyorsun yasemncim

ben tarhanaya ekliyorum. o şekilde yiyor, yoksa tarhanayı istemiyor.

ama dr.verebilirsin demedi yani, oyle markette gorup aldım. sen dr.a sormusmuydun?

iyi geceler hatunlar.. azcık geçmişe göz attım .. gülnaz cım hayırşı olsuncanım.. valla ne bereketli topikmişiz yaaa..

iyi geceler hanımlar gulnaz gebeşmiş hakkında hayırlısı olsun canım
nasılsınız bakem

nasıl yani ya bende daha regl olmadım vede korunuyoruz böyle bir ihtimal olabilirmi? korktum şimdi....

bu arada hayırlı olsun gülnaz...

ya kızlar bişey sorcam size bende test yapıyorum negatif çıkıyo biliyonuz ööle ahım şahım sütümde yok
gebelik testlerının betahcg hassasiyetı kaç bilen varmı gebeyken okumuştum hatırlamıyom şimdi bilmem kaçıncı haftadan sonrada düşüyodu ya bu deger ufff herşeyi unutmuşum
yani sormak istediğim diyelim ki 3 ay gebeyim çıkar dimi testte

gülcan ben 4 haftalık hamişken yaptımdı belirsiz çıkmıştı ikinci çizgi 5 haftalıkken kesin iki çizgide net çıkıyo 3 aylık haydi haydi çıkar.

gülcan ben 4 haftalık hamişken yaptımdı belirsiz çıkmıştı ikinci çizgi 5 haftalıkken kesin iki çizgide net çıkıyo 3 aylık haydi haydi çıkar.

mrb mehtapcım nasılsın
bende adet tarhınden önce ögrenmiştim ama deger düşüyodu ya kafam karıştı bilmiyorumkismile

selam kızlar nasılsınız
ben sizlere bişey danışıcam
kasıklarımda ağrı oluyor benim sanki adet zamanımmış gibi
sizce bu normalmi

kızlar şimdi nette araştırdım gebelik testlerinin hassasiyeti bhcg 20-50 arası 9.haftadan sonra bu deger düşüyo 10lara yani mıçtıgız resmi olabilir gidip kan testi yaptırmak lazım((

gülcan banamı dedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
aman amann.....
gülcan gündüzleri girmiyosun bacım özletiyosun kendini
şimdide biz yatıyozz iyyimi

:umursamaz: iyi geceler

gülcannnnnnnn

5.ayınız bitmiş hadi hayırlı ugurlu olsun...nice 5 lere :)))))))))))

günde 1 bomba kabul edilir şekerim topik olarak.........amann ya şoklardayım yinee noluyoz yaw :)) emin misin şeker?? git hemen yarın yaptır kan testini bakalım............

şu halde bile kendimden ben de mi şüphe etsem napsam..............

tubacım aysecım tşk.ederim kızlar
giremiyorumkı gunduz sıpadan bende sızlerı çok özlüyorum
ya agzınızdan yel alsın öle bişey yok ama hiç adet olmadım daha bütün ihtimalleri düşünüyorum napıyım

iyi geceler size öpüyorumm opuyorumnanaktan

benim için gece daha yeni başlıyo:gitme::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…